18 / 05 / 2024

Altınordu Belediyesi hizmet binası

Altınordu Belediyesi hizmet binası

Ordu'nun Büyükşehir olmasıyla birlikte eski Belediye İş Merkezini boşaltarak burada faaliyet göstermeye başlayan Altınordu Belediyesi, Yeni Mahalle'de bulunan eski katlı otoparkı yeniden düzenleyerek hizmet binası haline dönüştürecek.

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz devam ediyor.

TOKİ Altınordu başvuruları başladı!

TOKİ Ordu Altınordu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Altındağ Belediyesi'nden inşaat sektörüne destek!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, yatırımcıların önünü açan Altındağ Belediyesi, aldığı bu kararın süresini uzattı.

Altındağ Belediyesi'nden 15.8 milyon TL'ye satılık 77 gayrimenkul!

Altındağ Belediyesi, 12 mahallesinde yer alan 77 gayrimenkuldeki hissesini ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek...

Altınordu'da 2 ev tahliye edildi!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Topluca Mahallesi'nde 2 yıldır aralıklarla meydana gelen heyelanlar nedeniyle tehdit altında bulunan 2 ev tahliye edildi.

Altındağ Belediyesi'nden örnek dönüşüm kararı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Türkiye'deki tüm yerel yönetimler arasında bir ilke imza atarak yatırımcıların ve yatırımların önünü açacak bir karara imza attı.

Altınordu Belediyesi hizmet binası Haberi

Altınordu Belediyesi hizmet binası

Altınordu Belediyesi, yeni hizmet binası için ilk kazmayı vurdu.  Ordu'nun Büyükşehir olmasıyla birlikte eski Belediye İş Merkezini boşaltarak burada faaliyet göstermeye başlayan Altınordu Belediyesi, Yeni Mahalle'de bulunan eski katlı otoparkı yeniden düzenleyerek hizmet binası haline dönüştürecek. 


İlk kazmanın vurularak çalışmaların başladığı bina modern bir hizmet binası haline dönüştürülecek. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mevcut binanın kullanım açısından yetersiz olduğu gibi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağını hatırlattı. Eski katlı otoparkı yeni ve modern bir hizmet binasına dönüştüreceklerini belirten Tekintaş, "Özellikle kullanım mekanları, yerleşim düzenleri, Başkanlık katı ve diğer hizmet birimlerinin yanı sıra, arşiv ve dış mekan görünümü olarak güzel, rahat, konforlu, pratik ve modern bir hizmet binası dedi. 


Fatsa...