06 / 05 / 2024

Altınordu Mostar Köprüsü çalışmaları

Altınordu Mostar Köprüsü çalışmaları

Altınordu Mostar köprüsünde çalışmaların son aşamaya geldiği belirtildi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Civil Irmağı’nın denize döküldüğü alanda inşa edilen Mostar köprüsünde incelemelerde bulundu.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

1915 Çanakkale köprüsü fay hattı üzerinde mi yapılıyor?

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Doğan Perinçek, Çanakkale'de bir konferansta konuşma yaptı. Perinçek, "Yapımı süren Çanakkale Boğaz Köprüsü fayların üzerine yapılıyor, Çanakkale’deki faylar köprü eksenine dik olarak deniz içinde köprünün altından geçiyor" dedi...

Elazığ'daki tarihi Maden Köprüsü çöktü!

Doğal olmayan heyelan riski altında bulunan tarihi Elazığ Maden Köprüsü son dönemde yağışların da etkisiyle yıkıldı...

Adıyaman Altınlı Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nde, 'Adıyaman- Göksu- Araban Projesi' kapsamında yapımı gerçekleştirilen tarihi Altınlı Köprüsü'nün restorasyon çalışmaları sona erdi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişine müze!

15 Temmuz darbe girişiminde 2 polis ile 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün Anadolu yakası ayağına geçen yıl açılan Şehitler Abidesi’nin hemen altına müze, mescit ve denetleme binası inşa edilecek. 

Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü imar planı askıda!

İstanbul Bakırköy ilçesi, Florya Demiryolu Alt Geçit Köprüsü Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Ordu Mostar Köprüsü'nde son durum!

Ordu’da Altınordu Belediyesi tarafından inşa edilen Mostar Köprüsü’nün çevre düzenlemeleri devam ediyor.

1915 Çanakkale Köprüsü Arap yatırımcıları çekti!

Milat Gazetesi köşe yazarı olan Gözde Altıntaş bugünkü yazısında 1915 Çanakkale Köprüsü'nün gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendirdi. İşte o haber...

Antakya Esentepe-Altınçay Köprüsü açıldı!

Kente yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam eden Antalya Belediyesi bu kapsamda hayata geçirdiği Esentepe-Altınçay Köprüsü'nü de hizmete açtı.

Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

Göztepe'yi Feneryolu'na bağlayan Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkımı başladı.Yıkılan köprünün yerine bisiklet yoluyla engelli erişimine uygun alt geçit inşa edilecek.

Gaziantep Kemal Köker Köprüsü'nün altındaki binalar yıkıldı!

Gaziantep 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı içindeki Kemal Köker Köprüsü'nün akıbeti merak konusu oldu. Köprünün altındaki dernek binalarının yıkımı gerçekleşti.

Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yıkılmak üzere!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yıkılma tehlikesi altında. Köprüde çataklar ve çökmeler meydana geldi.

Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı!

İstanbul’a 80 yıl hizmet ettikten sonra altındaki bir lokantada başlayan yangın sonucu ağır hasar meydana gelen, onarıldıktan sonra Ayvansaray-Hasköy arasında çekilen Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı.

Altınordu Mostar Köprüsü çalışmaları Haberi

Altınordu Mostar Köprüsü çalışmaları

ORDU’nun Altınordu İlçesi’nde, inşaat yapımı süren Mostar köprüsünde çalışmaların son aşamaya geldiği belirtildi.


Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Civil Irmağı’nın denize döküldüğü alanda inşa edilen Mostar köprüsünde incelemelerde bulundu. Köprünün en kısa zamanda tamamlanarak hizmete geçeceğini belirten Başkan Engin Tekintaş şunları söyledi:


“Firma yetkililerden aldığımız bilgiler ışığında köprümüz en kısa zaman içinde hizmete açılacak, imalatın büyük bölümü tamamlandı. Şuan köprünün nasıl korunabileceği, kumlanmanın nasıl önlenebileceği ile ilgili bir çalışma yapacağız. Saha dolgusu ve koruma ile ilgili çalışma yapılacak. Burada hedef yayaların tamamen trafikten arındırılmış bir bölgede gününü geçirebilmesidir. Bunun içerisinde bisikletli yolu, engelli ve yaşlılar var. Onlar bu çalışmayı görünce mutlu oluyorlar. Bu çalışma tamamlandığında inanıyorum ki bu bölge sahilinden en fazla istifade edilen bir nokta olacak. Ayrıca köprünün aydınlatması yapılacak,...