11 / 05 / 2024

altınordu yangını

altınordu yangını

Ordu'da bir evde yangın çıktı. Altınordu ilçesinde 4 katlı evde çıkan yangında dumandan etkilenen bir kişi, hastaneye kaldırıldı.Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

Altında yangın yeri! Piyasalar alev alev! Herkesin gözü oradan gelecek haberde!

ABD'de iki bankaya peş peşe kayyum atanmasından sonra altın fiyatları resmen yangın yerine döndü. Altın fiyatları 11 ayın rekorunu kırarken, dolar değer kaybetti. Herkesin gözü ise oradan gelecek habere çevrildi...

Altınordu Şirinevler TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Altınordu Şirinevler projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Altınordu başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Altınordu projesinde yer alan 191 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Altınordu'daki 225 binanın dış cephesi yenilenecek!

Kente değer katan yatırımlara devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'daki 225 binanın cephesini yenileyecek.

Altınordu'ya 120 dönümlük spor tesisi!

Ordu'nun Altınordu Karşıyaka Mahallesi’ne yeni spor tesisi inşa edilecek. 120 dönümlük alanda inşa edilecek 3 adet nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribün 15 Mayıs tarihinde ihale edilecek.

Ordu Altınordu Kamyon Garajı’nın inşaatı bitti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eskipazar Mahallesi’ndeki Altınordu Kamyon Garajı’nın inşaatını tamamladı. Proje 5 dönümlük alanda kuruldu.

Altınordu Sahili yeni görünümüne kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Altınordu sahilini yepyeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini dile getirdi.

Altınordu'daki cephe yenileme çalışmalarının ilk etabı tamamlandı!

Ordu ilinin değişimi ve dönüşümüne yönelik projeleri tek tek hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan binaların dış cephe iyileştirme çalışmalarının ilk etabını tamamladı

Ordu Altınordu Otogarı'nın ihalesi 18 Ocak'ta!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi’ne yapılacak yeni otogarın ihalesi 18 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek. Otogar TOKİ ve Memurkent’in bulunduğu Terzili’de Çevre Yoluna yakın bir alanda inşa edilecek.

Ordu Altınordu Terminal'i ihaleye çıkıyor!

Altınordu Terminal İnşaatı Yapımı ihaleye çıkıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Altınordu Terminal İnşaatı yapım ihalesi duyurusu yapıldı.

Altınordu'nun kentsel dönüşüm strateji belgesi hazır!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yapılacak bütün kentsel dönüşüm çalışmalarına yön verecek master plan niteliğindeki “Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi”ni hazırladı.

TOKİ Ordu Altınordu Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ, Ordu İli Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi'ne inşa edeceği 311 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

altınordu yangını Haberi

altınordu yangını

Altınordu ilçesinde 4 katlı evde çıkan yangında dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.


Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi'nde 4 katlı binanın zemin katındaki Uğur Kuran'a ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 


Kısa sürede büyüyen yangının diğer katlara da sıçraması üzerine 4. katta oturan bir kişi, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince evinden çıkarıldı.


Yangının çıktığı zemin katta oturan ve dumandan etkilenen Huriye Kuran ise olay yerindeki sağlık ekiplerince müdahale edildi.


Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınarak...