18 / 05 / 2024

altınordu yeni hizmet binası

altınordu yeni hizmet binası

Ordu'nun Büyükşehir olmasıyla birlikte eski Belediye İş Merkezi'ni boşaltarak burada faaliyet göstermeye başlayan Altınordu Belediyesi, Yeni Mahalle'de bulunan eski katlı otoparkı yeniden düzenleyerek hizmet binası haline dönüştürecek.

Ordu Altınordu'ya yeni hizmet binası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde yeni bir cenaze hizmetleri binasını hizmete sokmaya hazırlanıyor. Karapınar Mahallesi’nde yeni bir hizmet binası inşa ediliyor.

Ümraniye Belediyesi'nden iki yeni hizmet binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ümraniye Belediyesi, Altınşehir ve İnkılap Mahallelerinde yeni hizmet binaları inşa ediyor.

Altınordu'ya yeni meydan ve otopark!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde Ayışığı Düğün Salonunun yer aldığı bölgeyi inceleyerek, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Altınordu sahiline otopark ve yürüyüş yolu!

Sahil kesiminde yaptığı yatırımlarla vatandaşların takdirini kazanan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu sahilinde hayata geçireceği yeni projenin ihalesini gerçekleştirdi.

Altınordu Yalı Cami'ye yeni meydan!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Altınordu Aziziye (Yalı) Camii Çevre Düzenleme Projesi’nde son aşamaya gelindi.

Altınordu'ya 120 dönümlük spor tesisi!

Ordu'nun Altınordu Karşıyaka Mahallesi’ne yeni spor tesisi inşa edilecek. 120 dönümlük alanda inşa edilecek 3 adet nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribün 15 Mayıs tarihinde ihale edilecek.

Altınordu Sahili yeni görünümüne kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Altınordu sahilini yepyeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini dile getirdi.

Bolu Belediyesi yeni hizmet binası yıl içinde tamamlanacak!

Bolu Belediyesi tarafından vatandaşlara daha iyi şartlar altında hizmet verebilmek amacıyla, yapımına başlanılan yeni hizmet binası inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor

Ordu Altınordu Otogarı'nın ihalesi 18 Ocak'ta!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi’ne yapılacak yeni otogarın ihalesi 18 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek. Otogar TOKİ ve Memurkent’in bulunduğu Terzili’de Çevre Yoluna yakın bir alanda inşa edilecek.

CHP, Altınordu ve Gülyalı imar planı iptali için dilekçe verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin ve beraberindeki partililer Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarının iptal edilmesi talebiyle Ordu Büyükşehir Belediyesine dilekçe verdiler.

Altınordu ve Gülyalı'da imar revizyonlarına eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarını eleştirdi.

Fatsa yeni hizmet binasının yüzde 40'ı tamam!

Fatsa Belediyesi yeni hizmet binası temel çalışmaları devam ediyor. Fatsa Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, “Şu anda hizmet binamızın temeli ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Yüzde 40’lık bir alan şu an için bitti diyebilirim." dedi.

Altınordu'da sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu’nun işlek ve sahile yakınlığı nedeniyle gözde noktalarından biri olan İbrahim Fırtına Bulvarı’nda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

altınordu yeni hizmet binası Haberi

altınordu yeni hizmet binası

Ordu'nun Büyükşehir olmasıyla birlikte eski Belediye İş Merkezi'ni boşaltarak burada faaliyet göstermeye başlayan Altınordu Belediyesi, Yeni Mahalle'de bulunan eski katlı otoparkı yeniden düzenleyerek hizmet binası haline dönüştürecek. 


İlk kazmanın vurularak çalışmaların başladığı bina modern bir hizmet binası haline dönüştürülecek. 

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mevcut binanın kullanım açısından yetersiz olduğu gibi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağını hatırlattı. Eski katlı otoparkı yeni ve modern bir hizmet binasına dönüştüreceklerini belirten Tekintaş, "Özellikle kullanım mekanları, yerleşim düzenleri, Başkanlık katı ve diğer hizmet birimlerinin yanı sıra, arşiv ve dış mekan görünümü olarak güzel, rahat, konforlu, pratik ve modern bir hizmet binası yapacağız" dedi.


Mir...