25 / 07 / 2024

Altınorduya cemevi mi açıldı

Altınorduya cemevi mi açıldı

Altınordu ilçesinin ilk ve tek cemevi olma özelliğini taşıyan, Nizamettin Mahallesi’nde çalışmaları devam eden Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi açılışa hazır hale geldi.

'Altın alalım mı, bekleyelim mi' sorusuna İslam Memiş'ten cevap geldi! Haberi okuyan kuyumcuya koşacak!

Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 582 lira olurken yatırımcılar 'altın alalım mı, bekleyelim mi?' sorusunun yanıtını merak ediyor. İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği soruyu sosyal medyadan açıkladı. 

Ajda bilezik mi alalım, gram altın mı? İslam Memiş'ten net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın

Ajda bilezik son zamanların en gözde yatırım araçları arasında geliyor. Yatırımcılar ise yatırım amaçlı ''Ajda bilezik mi alalım, gram altın mı?'' sorusunu araştırıyor. İşte Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş en çok kazandıracak altını açıkladı.

Altın son viraja giriyor! İslam Memiş yarını işaret etti! Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için yarını işaret ederek, 'dananın kuyruğu kopacak' dedi. Peki yarın altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi? 

Altında dananın kuyruğu perşembe günü kopacak! 'Altın alalım mı, bekleyelim mi?' sorusuna İslam Memiş'ten net cevap! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın piyasasının perşembeye odaklandığını açıkladı. Perşembe günü altın fiyatları ne olur? Altın yükselecek mi, düşecek mi?

Son dakika altın fiyatları! Geri sayım başladı! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek kritik veri için geri sayım başladı. ABD tarım dışı istihdam verileri bugün saat 15:30'da açıklandı. Peki altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 5 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? 'Ben olsam bunu yapardım'' diyen İslam Memiş net tarih verdi! Son tren kaçırmayın!

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı sonrası sabahki seyrine devam ediyor. Güne 2.503 liradan başlayan gram altın aynı fiyattan işlem görüyor. Yatırımcılar ise bu seviyelerden 'altın alalım mı, bekleyelim mi?' sorusunun yanıtını araştırıyor.

Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor! Altında yükseliş devam edecek mi?

Yatırımcılar tarafından 'Güvenli liman' şeklinde bilinen altında herkesin merak ettiği soru fiyatlarında artış olup olmayacağı... Peki altın fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi?

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Yatırımcılar altın fiyatlarını merak edip araştrıyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altında yeni rotayı çizerek, '15 gün' uyarısı yaptı. İslam Memiş açıklamasında "Bilmiyordum, görmedim, kaçırdım diyenlere şimdiden geçmiş olsun" dedi.

Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın kaç TL? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? 27 Mart altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün de yatay seyrine devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel altın fiyatları kaç lira? 27 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın satış yedi! Rotası değişen altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? 

Altın fiyatlarında rota değişti. Peki altın fiyatları düşecek mi yoksa artacak mı? İşte milyonlarca yatırımcının merak ettiği o sorunun yanıtı...

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Altınorduya cemevi mi açıldı Haberi

Altınorduya cemevi mi açıldı

Altınordu ilçesinin ilk ve tek cemevi olma özelliğini taşıyan, Nizamettin Mahallesi’nde çalışmaları devam eden Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi açılışa hazır hale geldi.


Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli ve OSKİ Altınordu Şube Müdürü İrfan Gün ile birlikte, açılışa hazır hale getirilen Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’ni ziyaret ederek Alevi vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Tekintaş ve beraberindekileri Ordu Alevi Kültür Derneği Başkanı Tuncay Özenç ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş karşılandı.

Başkan Tekintaş, Alevi vatandaşlar ile uzun süre sohbet ettikten sonra açılışa hazır hale gelen cemevi inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Tekintaş, "Alevi kardeşlerimize bu zamana kadar ne söz vermişsek yerine getiriyoruz" dedi.

Başkan Tekintaş yaptığı konuşmada,...