09 / 05 / 2024

altınova icra haberleri

altınova icra haberleri

Yalova İli Altınova İlçesi' nde yer alan arsanın toplam bedeli 2 milyon 948 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Yalova 2.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Karayolları, Yalova'da 113.5 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor! 

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, Yalova Altınova'daki gayrimenkulü satıyor. Peki Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulün büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

24 ayar altında şok gelişme! Meğer kandırılıyormuşuz... Altına 'ayar' verecek yeni sistem geliyor!

Altında sahte ve sahtekarlık haberleri her geçen gün artıyor. Özellikle kuyumculardan 24 ayar diye alınan altınların gerçekten 24 ayar olup olmadığı bilinmezken, vatandaşlar çeşitli sahtekarlıklarla karşılaşıyor. 

Pera Royal birinci etap lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Pera Yapı tarafından  Antalya, Altınova Mahallesi'nde yükselen Pera Royal lansmana özel fiyatlarla satışta. İşte detaylar...

Yalova'da ticaret alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 29 Eylül'de!

Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 790 metrekare olarak belirtildi.

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Gram altının 8 bin TL olacağını duyan kuyumculara akın etti! Bomba tahmin hakkında detaylar!

Gram altın fiyatlarının 8000 TL'ye yükseleceği haberleri kısa sürede yayıldı ve birçok kişi kuyumcu önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Altına yatırım yapmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiği uyarısı yapılarak uzmanlar tarafından gram altın fiyatlarının sıçrama yapacağı tarih belirtildi. İşte detay

Huawei Nova 10'a Carrefour'da şok eden indirim! Telefonunu yenilemek isteyenler bu kampanyayı kaçırmasın!

Huawei Nova serisinin avantajlarından biri, paranızın tam karşılığını vermesidir. Üst düzey akıllı telefonlarda bulunan özelliklerin çoğuna fiyatın çok altında sahip olabilirsiniz. Carrefour Huawei Nova 10 modeline Carrefoursa Kart'a Özel  yüzde 13 kampanya sunuyor.

108 MP kameralı Huawei Nova 9'a Vatan Bilgisayar'dan 6.120 TL Ramazan indirimi! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Teknoloji mağazası Vatan Bilgisayar, Ramazan ayına özel olarak Huawei Nova 9 modelinde kaçırılmayacak bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, Huawei Nova 9 modeli normal satış fiyatının altında bir fiyata sunuluyor.

Borcunu ödeyemeyenler dikkat! O limitin altında borcu olanların icra dosyaları siliniyor!

Türkiye genelinde mahkemelerdeki icra dosyası sayısının kabardığı ve 10 Ocak tarihi itibarıyla 23 milyon 204 bini aştığı bildirildi. Ancak hükümetin icra dosyalarındaki bu artışı önlemek amacıyla çıkardığı torba kanunla, belli bir limitin altındaki borçlar için açılan icra dosyaları siliniyor.

O ilde 1.500 metrekarelik arsa satılıyor! Arsa alacaklara KDV muafiyeti fırsatı! 

Altınova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Altınova ilçesi, Hersek Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Bir gramınız bile varsa hemen bakın! Gram altın bu rakamı görecek!

Gram altına yatırım yapanlar tarihi zirveyi beklerken gram altının geleceği son noktaya dair haberleri de yakından takip ediyor. Peki gram altın kaç lira olacak, gram altının yükselişi ne zamana kadar devam edecek? İşte bütün detaylar…

Belediyeden Yalova'da arsa fırsatı! İhalesi 1 Kasım'da!

Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Altınova ilçesi, Hersek Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Yalova'da 10 yıllığına kiralık arsa! 

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan arsa için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

altınova icra haberleri Haberi

altınova icra haberleri

Yalova İli Altınova İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 2 milyon 948 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı açık arttırma usulüyle 18 Aralık 2014 günü saat 14:00'deYalova 2.İcra Dairesi tarafından yapılacak.


İlanın detayları için