29 / 04 / 2024

Gram altının 8 bin TL olacağını duyan kuyumculara akın etti! Bomba tahmin hakkında detaylar!

Gram altının 8 bin TL olacağını duyan kuyumculara akın etti! Bomba tahmin hakkında detaylar!

Gram altın fiyatlarının 8000 TL'ye yükseleceği haberleri kısa sürede yayıldı ve birçok kişi kuyumcu önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Altına yatırım yapmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiği uyarısı yapılarak uzmanlar tarafından gram altın fiyatlarının sıçrama yapacağı tarih belirtildi. İşte detay



Altın fiyatları son günlerde dünya genelindeki gelişmelerin etkisiyle gündemde kalmaya devam ediyor. Dolar kurundaki artış ve ons altın fiyatlarının yükselmesi, gram altın fiyatlarını da etkileyerek yeni bir rekor kırarak 1260 TL'yi aşmıştı.

Altın ve para piyasası uzmanı Artuğ Çetin ise yaptığı açıklamada gram altın fiyatlarının 8.000 TL'ye kadar yükselebileceğini tahmin etti. Çetin, küresel ekonomik krizlerin ve Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun altın fiyatlarındaki hareketliliği artırdığını belirtti.

Bu gelişmelerin yanı sıra altın ve para piyasalarındaki hareketliliğin devam etmesi bekleniyor. Dolar kurundaki artış ve ons altın fiyatlarının yükselmesi, gram altın fiyatlarına da etki ederek yüksek seviyelerde seyrini sürdürebilir.

Gram altının 8 bin TL olacağını duyan kuyumculara akın etti! Bomba tahmin hakkında detaylar!

ONS altın fiyatları için yapılan tahminler bomba etkisi yarattı

Altın ve para piyasaları uzmanı Artuğ Çetin, ONS Altın fiyatlarının neredeyse 2000 dolara kadar yükseldiğini belirterek piyasalarda herkesi şaşırtan bir tahminde bulundu. Çetin, altın fiyatlarının bu şekilde devam etmesi halinde gram altının yeni fiyatlamasının 6000 - 8000 dolar aralığında olacağını söyledi.

Ekonomistler arasında en yüksek tahminde bulunan Çetin, aynı zamanda Türkiye'de dolar kurunun yükselmesiyle birlikte gram altın fiyatlarının da yükseleceğini öngörüyor. Bu nedenle, yatırımcılar ve altın sahipleri için bu dönemde altın fiyatlarındaki değişimleri yakından takip etmek altından kazanç elde etmek için oldukça önemli.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön