16 / 05 / 2024

Gram altının 8 bin TL olacağını duyan kuyumculara akın etti! Bomba tahmin hakkında detaylar!

Gram altının 8 bin TL olacağını duyan kuyumculara akın etti! Bomba tahmin hakkında detaylar!

Gram altın fiyatlarının 8000 TL'ye yükseleceği haberleri kısa sürede yayıldı ve birçok kişi kuyumcu önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Altına yatırım yapmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiği uyarısı yapılarak uzmanlar tarafından gram altın fiyatlarının sıçrama yapacağı tarih belirtildi. İşte detay



Kura bağlı olarak gram altın hiç umulmayan rakamlara yükselebilir

Son zamanlarda piyasalardaki kötü durum ve dolar kuru yükselişi, gram altın fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Altın piyasalarıyla ilgili tahminleriyle tanınan Artuğ Çetin, şimdiye kadar yapılmış en yüksek altın tahminini yaparak yatırımcıları da uyardı. Altın yatırımı yapmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiğine dikkat çeken Çetin, ons altın fiyatlarındaki yükselişin gram altın fiyatlarında da patlamaya neden olacağını söyledi.

Çetin, gram altın fiyatlarının şu anda 1260 TL seviyesini aştığını, ancak serbest piyasada daha yüksek olduğunu belirtti. Ons altın fiyatındaki yükselişle birlikte gram altının da 8.000 TL seviyelerine kadar çıkabileceği öngörüsünde bulundu.

Gümüşün 20 TL olacağı tarihi Piyasa Kahini İslam Memiş açıkladı!

Altın fiyatlarında sürpriz düşüş! Son dakika altın fiyatlarını gören inanamadı! İşte 24 Nisan 2023 altın fiyatları!

Altını olan yaşadı!  Tarih verildi… 1.450 lirayı bulacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön