03 / 05 / 2024

Altınova yolu son durum

Altınova yolu son durum

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, havaalanı yoluna alternatif olacak Antalya trafiğine köklü çözüm getirecek projelerinden biri olan Altınova yolunda çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Altınova yolunun temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Havaalanı yoluna alternatif olacak Altınova imar yolunun temelini törenle attı. Başkan Menderes Türel, “Altınova bölgesi güneyde raylı sistem hattı, kuzeyde bu yolla kanatlanıp uçacak” dedi.

Altın 2 bin doların altına indi! Son 2 ayın en düşük rakamları! Yatırımcılar hemen bakın! 14 Şubat 2024 altın fiyatları

Altının onsu bugün 2 bin doların altına geriledi. Son iki ayın en düşük rakamları görüldü. Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesinde!

Altın fiyatları, doların zayıflaması, ABD Merkez Bankası'nın gelecek yılın ilk yarısında faiz indirimine gidebileceğine dönük beklentilerin güçlenmesiyle son 7 ayın zirvesine yükseldi.

Altında son durum: 14-18-22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Ekim Cuma altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatları son üç ayın en yüksek rakamlarını test ederken altın bilezik fiyatları adeta fırladı. Peki 14-18-22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Ekim Cuma altın bilezik fiya

Çelebi Nova'da son 4 konut! Hemen anahtar teslim fırsatı! 

'Daha iyi bir yaşam felsefesiyle' tasarlanan Çelebi Nova projesinde satışta olan son 4 konut kaldı. Peki Çelebi Nova'da konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatları son dakika gelişmesi! İslam Memiş ağustos için rakam verdi

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın piyasasını yakından takip edenler ağustos ayında neler yaşanacağını merak ediyor. Finans Analisti İslam Memiş rekor seviyeyi paylaştı. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatları ters takla attı! Bugün 1 gram altın ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel altın fiyatları son durum!

Son dakika haberlerine göre, altın fiyatları yakından izleniyor. Önceki haftalarda rekor seviyelere ulaşan altın fiyatları, şu anda düşüş eğiliminde. Peki, altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? İşte, 21 Haziran 2023 itibarıyla güncel altın fiyatları...

Altın piyasası dalgalanıyor: İslam Memiş yatırımcıları son kez uyarıyor!

Altın piyasası son günlerde yüksek dalgalanmalar yaşıyor ve uzmanlar, yatırımcıların aceleci davranmamaları gerektiğini söylüyor. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara kredili veya kaldıraçlı işlemle alış-satış yapmamaları konusunda uyarıda bulunarak, önümüzdeki günlerde yaşanacak dalgala

Altın fiyatları son dakika: Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar? 3 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları 3 Nisan 2023.

Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusuna son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Altın fiyatları son zamanlarda yatırımcıların kafasını karıştırmaya başladı. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı araştırılıyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusunu son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Gram altın ne 1.450 TL ne de 1.650 TL olacak! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! İslam Memiş son noktayı koydu

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ''altın fiyatları ne kadar olacak? sorusu ise yanıt arıyor. Gram altın ne 1.450 TL ne de 1.650 TL olacak! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! İslam Memiş son noktayı koydu! İşte İslam Memiş altın tahmini son dakika...

Elinde avucunda altın olanlar hemen bakın! Altının piri İslam Memiş son kez uyardı! 2 vakte kadar kıyamet kopacak!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının piri İslam Memiş, elinde avucunda altın olanları son kez uyardı. 2 vakte kadar kıyamet kopacak!

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Gümüş altını solladı! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş 2022 yılında altını solladı. Yatırıcmısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüş 2022 yılına damgasını vurdu. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? 1 gram gümüş kaç TL? Son dakika gümüş fiyatları.

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesine çıktı! İşte yükselişin ardındaki nedenler

Fed'in faiz artırımında yumuşayacağı beklentisi ile son 7 ayın zirvesine çıkan altının yeniden oyuna dönmesi ve bu yılın ortalarına doğru rekor kırması bekleniyor.

Altınova yolu son durum Haberi

Altınova yolu son durum


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, havaalanı yoluna alternatif olacak Antalya trafiğine köklü çözüm getirecek projelerinden biri olan Altınova yolunda çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yol açma ve dolgu işlemleri tamamlanan yolda, ilk kat asfalt çalışmalarına geçildi. Yolun ikinci etabı ise 21 Ocak’ta ihaleye çıkıyor. 


Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapım İşleri Müdürlüğü Ekipleri Toptancı Hal- Havaalanı arasındaki ilk etabı tamamlamak için gece gündüz çalışıyor. Yol açma ve dolgu işlemleri tamamlanan yolda ilk kat bitümlü asfalt çalışmasına geçildi. Yaklaşık 5 kilometrelik yeni yolun 2.5 kilometrelik kısmına ilk kat asfalt serildi.  Bir yandan asfalt çalışması sürerken diğer yandan da kaldırım ve aydınlatmalar yapılıyor. Yağmur suyu drenajı ve diğer alt yapısı da hazır olan yolun Mart ayı başında tamamlanması hedefleniyor. 


2 ETAP İHALESİ 21 OCAK’TA


Havaalanı yoluna alternatif olacak...