21 / 05 / 2024

altınpark kuğulupark arası elektrikli otobüs seferleri

altınpark kuğulupark arası elektrikli otobüs seferleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye’nin toplu taşıma da kullanılması hedeflenen ilk elektrikli otobüsünü tanıttı. 1 ay boyunca Kuğulupark ve Altınpark arasında sefer yapacak olan otobüsün ilk sürüşünü Gökçek yaptı...

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı başladı: 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla istediğiniz evi alabilirsiniz!

Ankara'nın ilk Minimal Evler Fuarı, Altınpark Anfa Expo-Center Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. İşte fuarda yer alan evler ile ilgili detaylar...

Çeyrek altın 3 bin TL olacak dedi. Çeyrek altının 3 bin TL olacağı tarihi verdi

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından çok merak ediliyor. Çeyrek altın da vatandaşlar tarafından çok tercih edilen altın türleri arasında yer alıyor. Bir isim tarafından çeyrek altın hakkında kullanılan ifadeler büyük yankı uyandırdı. Detaylar haberimizde...

Darphane’nin Altın Sertifikası ile piyasadaki gram altın arasındaki fiyat makası açılıyor!

Dolar kurunda bankalar ile serbest piyasa arasında oluşan kur farkından sonra şimdi de Borsa İstanbul'da işlem gören Darphane Altın Sertifikası ile piyasadaki altın fiyatları arasındaki fark açılmaya başladı.

Trendler arasında yer alan çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi

En trend altın bileklikler arasında yer alan çeyrekli altın bilekliklerin fiyatları merake diliyor. Peki Trendler arasında yer alan Çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi.

Altın mı dolar mı euro mu... İslam Memiş en karlı yatırım aracı diyerek çekinmeden paranızı koyun dedi

İslam Memiş'ten vatandaşları ilgilendiren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Memiş son olarak altın, dolar, euro arasında en karlı yatırım aracını açıkladı.

Çeyrek altın 2 bin 500 TL olacak! Bu tarihi bilmeyen kendine yatırımcı demesin

Vatandaşlar altında son durumu merak ediyor. Vatandaşların çok sık tercih ettiği altın türleri arasında yer alan çeyrek altın hakkında bomba bir tahmin yapıldı.

Yatırımcı altın sertifikasına hücum etti! Fiziki altın ile sertifika arasında makas açıldı!

Gram altın ile borsada işlem gören altın sertifikası arasındaki makas açıldı. Gram altının spot piyasadaki değeri ile altın sertifikasının borsadaki değeri arasında yüzde 7-8'e varan farklar oluştu.

En trendler arasında yer alan renkli taşlı yüzükler ne kadar? Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ın en trend yüzükleri arasında yer alan ve büyük beğeni toplayan renkli taşlı yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. İşte Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi.

Altın zincir kolye fiyatı ne kadar? Altın zincir kolye fiyatı kaç TL? Elizi 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Geleneksel, ve modern olarak kullanılabilen altın zincir kolyeler her zaman en çok tercih edilen altın takılar arasında yer alıyor. Peki her zevke hitap eden bu altın zincir kolye fiyatı ne kadar? Altın zincir kolye fiyatı kaç TL? 2 Aralık 2022 Elizi fiyat listesi.

JPMorgan CEO'sundan korkunç açıklama! Çöküş için tarih verdi

Amerika Birleşik Devleti'nde ekonomik durgunluğun başlayacağını savunan JPMorgan CEO'su Jamie Dimon, "Avrupa zaten durgunluk içinde ve muhtemelen ABD altı ila dokuz ay arasında bir tür durgunluğa girecek" ifadelerini kullandı.

Altın yükseliyor mu? Piyasaların altını üstüne getirecek! Altında son durum..

Altın fiyatları hafta sonu biterken günbegün altın yatırımı yapanların takibinde. Altına bakıldığında ise çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ise vatandaşlar tarafından en çok merak edilen altın türleri arasında yer alıyor. Peki, çeyrek altın bugün ne kadar?

FED ile altın arasında savaş başlayacak! İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın için önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu sene FED ile altın arasında savaş çıkacak diyen İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı...

Has altın nedir? Yatırımcılar bu ayrıntıya dikkat!

Milyonlarca altın yatırımcısı, en iyi altın yatırımının hangisi olduğunu merak ediyor. Yatırımcılar, çeyrek altın, Cumhuriyet altını, tam altın, Ata altın gibi altın çeşitleri arasından yatırım amaçlı hangisi tercih edilmeli? sorusunun cevabını araştırıyor. Peki yatırım için hangi altın tercih e

altınpark kuğulupark arası elektrikli otobüs seferleri Haberi

altınpark kuğulupark arası elektrikli otobüs seferleri


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye’nin toplu taşıma da kullanılması hedeflenen ilk elektrikli otobüsünü tanıttı.


Gökçek, Mansur Yavaş ve Hüseyin Aygün’ün yer aldığı afişlere ilişkin, “Bunların ilkeleri aynı olduğuna göre, Aygün de aynı ilkeleri kabul edip geldiğine göre bunlar niye gocunuyor. Bunu kendileri yapıyor, karşı tarafa özellikle suç atmak suretiyle üzerinden dikkat çekmeye çalışıyorlar. Bu yanlış bir şey, elinde ispatı varsa hemen bunu ispat etmeli” dedi.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye’nin toplu taşıma da kullanılması hedeflenen ilk elektrikli otobüsünü Altınpark’ta tanıttı. 1 ay boyunca Kuğulupark ve Altınpark arasında sefer yapacak olan otobüsün ilk sürüş denemesini Başkan Gökçek yaptı. Başkan Gökçek, “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak tartışmasız dünyanın en çevreci, en yeşil otobüs filosuna sahibiz. Şu anda bin 300 doğalgazlı...