07 / 05 / 2024

Altınsaray Emlak adres 

Altınsaray Emlak adres 

Altınsaray Emlak Pazarlama Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hadi Bayassi tarafından kuruldu.

Emlak piyasasındaki hareketlilik tarım arazilerini vurdu! Çiftçiler artık arazi alamıyor!

Menemen Ziraat Odası Başkanı Yücel Altıntaş, emlak piyasasında yaşanan hareketliliğin tarım arazilerini de etkilediğini belirterek çiftçilerin arazi almakta güçlük çektiğini açıkladı.

Sahte emlak ilanları engellenecek!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikle tüketici mağduriyetlerine yol açabilen sahte ilanların engellenmesinin hedeflendiğini kaydetti.

Altında Emlak Kulisi ne yazdıysa doğru çıkar! Altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı

Altın fiyatlarını en doğru haberlerle okuyucuya aktaran Emlak Kulisi yine doğru bir haberle okuyucularını bilgilendirdi. Dün Emlak Kulisi'nde ABD'deki verilere göre altın fiyatlarının yükselebileceği yazıyordu. Bu doğru çıktı. Şimdi gelin 2 ay sonraki altın fiyatlarına bakalım...

Altın Emlak'ın dijital dönüşümü DDTECH'e emanet!

Gayrimenkul sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alan Altın Emlak, Türkiye’nin “İlk Dijital Dönüşüm Ajansı” DDTECH ile iş birliği yaptı.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Altın Emlak, bayileriyle bir araya geldi!

Emlak sektörünün en önemli yerli sermayeli franchise zincirleri arasında yer alan Altın Emlak bayileriyle buluştu.

Altın Emlak Altın Hikayeler yarışması başladı!

Altın Emlak'ın emlak danışmanlarının başlarından geçenleri hikayeleri kaleme aldıkları "Altın Hikayeler" yarışması için başvurular başladı...

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Yetki belgeli emlak işletmeleri ile çalışın!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik ile ilgili açıklamalar yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “İşletmelerin taşınmaz ticaretiyle iştigal edilebilmesi için Ticaret İl Müdürlükleri tarafından verilen yetki belgesine sahip olmaları gerekiyor." dedi.

Altın Emlak’ın kurucusu Nuri Özelmacıklı vefat etti!

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, 23 Kasım pazartesi geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Altınsaray Emlak Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Altınsaray Emlak Pazarlama Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hadi Bayassi tarafından kuruldu.

Egy Altın Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egy Altın Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Soha E.I.M. Khamis tarafından kuruldu.

Emlak mı Bitcoin mi?

Yatırımcıların karşısında altın, emlak, Bitcoin, hisse senedi ve hazine kağıtları gibi alternatifler bulunuyor. Peki en iyi yatırım aracı hangisi? Emlak mı tercih edilmeli Bitcoin mi? İşte detaylar...

Altınsaray Emlak adres  Haberi

Altınsaray Emlak adres 

Altınsaray Emlak Pazarlama Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hadi Bayassi tarafından kuruldu.

Altınsaray Emlak Pazarlama Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak...