19 / 05 / 2024

altınşehir su kesintisi haberleri

altınşehir su kesintisi haberleri

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir ilçesi Altınşehir mahallesinde şebeke hattı arızası nedeniyle 14 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

İstanbullular dikkat! Yarın bazı mahallelerde su kesintisi yapılacak...

Yarın İstanbul'da, terfi merkezinde yapılacak iyileştirme çalışmaları sebebi ile Bağcılar ve Esenler'de bazı mahallelerde saat 10.00 ila 19.00 arasında su kesintisi yapılacağı açıklandı. İSKİ'den yapılan açıklama ve haberin detayları...

Deprem vurdu, altının kalbi Kahramanmaraş Altınşehir durdu, talep yüzde 30 arttı!

Altın işleme alanında ülkemizin en önemli merkezlerinden olan Kahramanmaraş’ta deprem nedeniyle sektörün durmasının talepte yüzde 30 artışa yol açtığı bildirildi.

Su yolu altın setlerde büyük fırsat! Düğünü olanlar koşun hemen bakın! Elizi 31 Aralık 2022 fiyat listesi

Düğünler için en çok satın alınan setlerden olan su yolu altın setlerin fiyatları merak ediliyor. Elizi'de su yolu fiyatları düştü. Peki su yolu set fiyatı ne kadar? İşte 31 Aralık 2022 Elizi su yolu set fiyatı...

Altın su yolu set fiyatlarında 2.520 liraya varan indirim fırsatı! Çılgın kampanya! Elizi 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Elizi'de altın su yolu setlerde çılgın indirim fırsatı başladı. Elizi'nin en gözde seti olan su yolu setin fiyatı 16 bin 055 liradan 13 bin 535 liraya kadar düşerek toplamda 2 bin 520 liraya varan indirim fırsatı başladı. Peki altın su yolu set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Altın su yolu set fiyat lis

Geri sayım başladı! Altın ve dolar için flaş gelişme! Rakamlar bugün su yüzüne çıkıyor

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bugünün altın ve dolar için çok kritik bir olacağını söylemişti.  Altın ve dolar için bugün rakamlar su yüzüne çıkıyor. Kritik gelişme içi son saatler, geri sayım başladı!

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kahramanmaraş Altın Şehir-Kuyumcu Kent'te son durum!

Kentteki yatırımlarına devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Altın Şehir-Kuyumcu Kent inşaatlarında incelemeler yaptı.

Başakşehir Altınşehir'de ruhsat sorunu çözüldü!

İmar barışının gelmesiyle Başakşehir Altınşehir Mahallesi'nde ruhsat sorunu çözüldü. Kanal İstanbul'un geçtiği bölgede 3. Havalimanı-Halkalı Metro Hattı inşaatı başlayacak.

Altınşehir’e Kanal İstanbul piyangosu!

Kanal İstanbul projesi Türkiye’nin olduğu gibi geçtiği her yerin de değerini artırmaya başladı. Projeden etkilenecek en şanslı yer, Başakşehir'e bağlı Altınşehir mahallesi olacak. 

SHU Altınşehir ile Bursa'ya 258 konut geliyor!

YB Yapı'nın Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde hayata geçirdiği SHU Altınşehir projesinde 258 konuta yer veriliyor..

Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları!

Rami’deki gıda toptancıları bugün Altınşehir’de taşınacakları yeni merkezlerindeki dükkanlar için kura çekiliyorlar.  İşte Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları...

Adıyaman Altınşehir Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mahallesinde hayata geçirilecek olan taziye evinin temeli atıldı.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm hız kesmiyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahalle'lerinde kentsel dönüşüm projeleri tam gaz devam ediyor.

altınşehir su kesintisi haberleri Haberi

altınşehir su kesintisi haberleri


İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir ilçesi Altınşehir mahallesinde şebeke hattı arızası nedeniyle 14 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. 


Arıza Tarihi : 2014-10-14 09:46:55

Arıza Yeri : BAŞAKŞEHİR

Arıza Sebebi : 100 MM ÇAPLI ŞEBEKE HATTI ARIZASI

Etkilenen Yerler : ALTINŞEHİR MH

Açıklama : Çalışmanın tahmini olarak 14.10.2014 tarihinde saat 17:00 civarı bitirilmesi...