16 / 05 / 2024

Altıntaş34 Gayrimenkul adres 

Altıntaş34 Gayrimenkul adres 

Altıntaş34 Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Şeker tarafından kuruldu.

Gayrimenkul piyasasında son durum: Alanın kazandığı satanın kaybettiği dönem!

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde hizmet veren Simge Emlak Değerleme sahibi Mustafa Altınkök gayrimenkul piyasasında son durumu değerlendirdi. 

İki ilde satılık ve kiralık 34 gayrimenkul!

Ankara ve Aydın'da yer alan toplam 34 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte o ihale ilanları...

Karayolları, Yalova'da 113.5 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor! 

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, Yalova Altınova'daki gayrimenkulü satıyor. Peki Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulün büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

Balıkesir'de 34 gayrimenkul 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu! 

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesi, Seçdere ve Eyüpbükü Mahallelerinde yer alan 34 adet gayrimenkulü 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte detaylar...

Çanakkale'de konut fiyatları İstanbul'la yarışıyor! Fiyatlar 3 milyon TL'ye kadar yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Efe Can Altıntaş ve Olcay Aygün Çanakkale’deki konut fiyatlarının İstanbul'la yarıştığını söyleyerek konut fiyatlarını mercek altına aldı.

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Altıntaş tarafından kuruldu.

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sert tarafından kuruldu.

Gram altın 34 TL birden düştü! Yükselişe geçen gram altında tansiyon yükseliyor! Yatırımcılar kırmızı alarm çabuk bakın

Geçtiğimiz hafta 1039 TL seviyesine kadar yükselen gram altın haftanın ilk işlem gününe 1005 TL'den başladı. Gram altın bugün 34 TL birden düştü. Gram altında tansiyon yükseliyor, yatırımcılar dikkat...

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Altıntaş projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Altıntaş projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Altıntaş TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Altıntaş 2022 ucuz konut projesi...

Altıntoprak Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Altıntoprak Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta Alı Movahhed Bajehbaj, Gholamalı Rezaeıdehnoueı, Omıd Mırakhorly ve Sousan Kheırı ortaklığında kuruldu.

Altıntaş34 Gayrimenkul adres  Haberi

Altıntaş34 Gayrimenkul adres 

Altıntaş34 Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Şeker tarafından kuruldu.

Altıntaş34 Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 2-)Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 3-)Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 4-) Hukuki danışmanlık hariç olmak üzere; Finansal danışmalık, Gayrimenkul danışmanlığı, Yönetim Danışmanlığı,...