04 / 05 / 2024

Altıntaşlar inşaat iletişim

Altıntaşlar inşaat iletişim

Altıntaşlar Teknik Madencilik İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mursel Salman tarafından kuruldu.

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

İnşaat sektörü destek bekliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ve enflasyonist ortam sebebiyle inşaat malzemeleri ve arsa fiyatlarında örülen 2 - 3 kata varan fiyat artışları inşaat sektöründe de durağanlaşmaya sebep oldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Altıntaş tarafından kuruldu.

Fortune Türkiye'nin 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var?

Fortune Türkiye'nin 2021 - 40 yaş altı 40 listesi açıklandı. Peki 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var? İşte o isimler...

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Altındağ tarafından kuruldu.

Başakşehir Gıda Toptancıları inşaatında son durum ne?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Başakşehir'de yapımı devam eden Gıda Toptancıları inşaatını ziyaret etti.

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato isteyen Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasıyla ilgili yeni karar çıktı. Buna göre, şirketin konkordato talebi reddedildi...

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato duruşması 16 Eylül'de!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato talep eden Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato duruşması 16 Eylül 2020 günü gerçekleşecek...

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avcılar İnşaat, Bornova projesi için düğmeye bastı. Proje 23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.

Antalya'da çöken tavan kalıbının altında kalan inşaat işçileri yaralandı!

Antalya Serik'te kongre ve kültür merkezi inşaatının çöken tavan kalıplarının altında kalması sonucunda yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Altıntaşlar inşaat iletişim Haberi

Altıntaşlar inşaat iletişim

Altıntaşlar Teknik Madencilik İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mursel Salman tarafından kuruldu.

Altıntaşlar Teknik Madencilik İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
ELEKTRİK MALZEMELERİ a. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b. Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. c. Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri,diyotlar, transistörlerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d. Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör...