18 / 05 / 2024

Altıntuğ Emlak Yapı İnşaat

Altıntuğ Emlak Yapı İnşaat

Altıntuğ Emlak Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Altıntuğ, Mustafa Ertuğ Altıntuğ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Sahte emlak ilanları engellenecek!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikle tüketici mağduriyetlerine yol açabilen sahte ilanların engellenmesinin hedeflendiğini kaydetti.

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Çiftçi tarafından kuruldu.

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saadettin Çelebi tarafından kuruldu.

Mirsan Emlak Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mirsan Emlak Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mirsan Emlak Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Ünlü ekonomist altın ile ne yapılması gerektiğini açıkladı! Altının düşeceğini bilmişti!

Altın için yeni tahmin geldi. Altın konusundaki tahminleri ile tanınan Haluk Özdil, bombayı patlattı. Özdil altın ile yapılması gerektiğini açıkladı. İşte detaylar…

Altında Emlak Kulisi ne yazdıysa doğru çıkar! Altının 2 ay sonra geleceği seviye açıklandı

Altın fiyatlarını en doğru haberlerle okuyucuya aktaran Emlak Kulisi yine doğru bir haberle okuyucularını bilgilendirdi. Dün Emlak Kulisi'nde ABD'deki verilere göre altın fiyatlarının yükselebileceği yazıyordu. Bu doğru çıktı. Şimdi gelin 2 ay sonraki altın fiyatlarına bakalım...

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de  Hüsamettin Gümüş tarafından kuruldu.

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Hef Emlak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hef Emlak Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de Ömer Hakan Ekşi tarafından kuruldu.

Altıntuğ Emlak Yapı İnşaat Haberi

Altıntuğ Emlak Yapı İnşaat

Altıntuğ Emlak Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Altıntuğ, Mustafa Ertuğ Altıntuğ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. 


Altıntuğ Emlak Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Altıntuğ Emlak Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Şehit Mahmut Caddesi,...