06 / 05 / 2024

Altınvadi Residence temel atma töreni

Altınvadi Residence temel atma töreni

5 yıldızlı otel konforu sunan Altınvadi Residence' nin temel atma töreninde yapılan konuşmaların ana temasını ise son günlerde Türkiye'nin bazı bölgelerinde sıkça yaşanan depremler oluşturdu...

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut fiyatları üretim maliyetlerinin altında!

Finans piyasaları, teknik ve temel analiz stratejisti Elit Finans, konut fiyatlarının üretim maliyetlerinin altında fiyatlandığını belirterek, ihtiyacı olanlar için konutun değerlendirilebilir seviyelerde olduğunu kaydetti.

Antalya May Vision Residence 1 projesi yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta!

May Vision Residence 1 projesi, Antalya'nın yeni incisi olarak adlandırılan Altıntaş'ta May grup tarafından hayata geçiriliyor. Antalya May Vision Residence 1 projesi, yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Tarım Kredi Market zincir marketlere meydan okudu! Çaydan pirince vatandaşın dolabını en ucuza dolduracak: Etiketler yarı yarıya düştü!

Tarım Kredi Market, son zamanlarda vatandaşın cebini düşünen adımlar attı. Diğer marketlere göre ürünlerinde indirime giden Tarım Kredi marketler piyasayı alt üst etti. Temel ihtiyaçlarda kampanyalar yapan Tarım Kredi Market raflarında ürünler müşterilerini beklemekte. İşte ayrıntılar.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Türkiye'de altın alarmı! Tonlarca altın için tarih verildi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ağrı Diyadin Mollakara Altın Tesisi Temel Atma Töreni'nde konuştu. Muhiddin Gülal, Ağrı tesisin ilk altın dökümünü 2022 yılının sonunda yapılacağını açıkladı.

Murat Kurum: 81 ilde yeraltı otoparkı inşa edilecek!

Ümraniye’de park sıkıntısını çözmek amacıyla inşa edilecek üç katlı zemin altı otopark projesinin temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla düzenlendi. 

Merkez Bankası: Haziran'da temel mal enflasyonu tüm alt gruplarda yükseldi!

Temel mal enflasyonu tüm alt gruplarda yükselirken, hizmet enflasyonu normalleşme sürecinin etkilediği kalemler öncülüğünde arttı.

Kağıthane'de boşaltılan evlerden biri çöktü!

Kağıthane'de 2 yıl önce temel kazısı yapılan inşaat alanında destek duvarı çöktü. Çökmenin ardında üst tarafta bulunan 2 binanın altındaki toprak kaydı ve boşaltılan evlerden biri çöktü.

Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Kartal'da Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temel atma törenine katıldı.

Sütlüce'de boşaltılan bina çöktü!

Sütlüce'de bulunan 4 katlı binada temel açma çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. Olay sonrası boşaltılan bina çok geçmeden çöktü.

Folkart 3 projesinde ODE yalıtım ürünlerini tercih ediyor!

Folkart Boyalık Çeşme Residence projesinde, temel altı su yalıtımı ve perde su yalıtım işlerinde ODE Yalıtım ürünleri kullanıldı. 

Altınvadi Residence temel atma töreni Haberi

Altınvadi Residence temel atma töreni

Yenilikçi bir anlayışla çağdaş mimarinin en güzel örneklerini Adana'da yapan Canpolat inşaat, Hatay'ın İskenderun ilçesinde de yeni projesiyle dikkat çekiyor. 


Temel gereksinimleri günümüzün en son teknolojisiyle gerçekleştiren Canpolat inşaat'ın gözde projesi Altınvadi'nin temeli görkemli bir törenle İskenderun'da atıldı. 


Yenilikçi bir anlayışla çağdaş mimarinin en güzel örneklerini Adana'da yapan Canpolat İnşaat, Hatay'ın İskenderun ilçesinde de yeni projesiyle dikkat çekiyor. 


Temel gereksinimleri günümüzün en son teknolojisiyle gerçekleştiren Canpolat İnşaat'ın gözde projesi Altınvadi'nin temeli görkemli bir törenle İskenderun'da atıldı.Temel atma törenine Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasaray. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Emniyet Müdürü Cengiz Başer, bürokratlar, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


5 yıldızlı otel konforu sunan Altınvadi Residence'nin temel atma töreninde yapılan konuşmaların ana temasını ise son günlerde Türkiye'nin bazı bölgelerinde sıkça yaşanan depremler...