05 / 05 / 2024

altınyıldız gayrimenkul

altınyıldız gayrimenkul

Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları, Tekstil ve konfeksiyon üretim işini bağlı ortaklığı Altınyıldız Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş. bünyesinde devam ettirme kararı aldı. Konuyla ilgili şirket adresi ise aşağıda yer alıyor...

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Altınyıldız Classics Babalar Gününe özel fırsatlarla babaları şımartıyor!

Babalar Günü'ne özel indirim fırsatlarıyla Altınyıldız Classics, babalarımızı şımartmak için harika bir fırsat sunuyor. Erkek giyimin öncü markası, havalı yeni sezon ürünlerinde %50 indirim ve çok al az öde kampanyasıyla müşterilerini bekliyor.

Altınyıldız Classics'ten Babalar Günü'ne özel 300 TL altı hediyeler!

Babalar Günü yaklaşıyor ve hala hediye fikriniz mi yok? Endişelenmeyin, sizin için harika bir seçki hazırladık. İşte tarz sahibi babalar için Altınyıldız Classics'ten Babalar Gününe özel 300 TL altında hediye seçenekleri...

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızören Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Ören tarafından kuruldu.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de Mücahit Yıldız tarafından kuruldu.

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de Somia Hamouch tarafından kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından açıldı.

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

altınyıldız gayrimenkul Haberi

altınyıldız gayrimenkul

Altınyıldız'dan yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 06.12.2013 tarihli toplantısında, Şirketimiz organizasyonunun verimliliğini ve yönetim etkinliğini arttırmak amacıyla, Esas Sözleşmemizin "Şirketin konusu ve amacı" başlıklı 3. maddesi çerçevesinde,


1. 30 Eylül 2013 tarihli finansal tablolarımız itibariyle konsolide satışlarımız içerisinde yaklaşık %16'lık paya sahip olan kumaş ve konfeksiyon üretim işinin sermayesinin % 99,99993'üne sahip olduğumuz bağlı ortaklığımız Altınyıldız Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş.' bünyesinde devam ettirilmesine,


2. Üretim faaliyetinde kullanılan makina, ekipman ve stokların Altınyıldız Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş'ye satılmasına ve ilgili personelin Altınyıldız Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş'ye devredilmesine,


3. Seri: IV, No: 41 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'na Tabi Olan Anonim Ortaklıkların Uyacakları Esaslar Hakkında Tebliğ'in "Değerleme yaptırma yükümlülüğü" başlıklı 4. maddesi ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28.11.2008 tarih ve 31/1241 sayılı kararı...