05 / 05 / 2024

altınyıldız kumaşları

altınyıldız kumaşları

Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları, Tekstil ve konfeksiyon üretim işini bağlı ortaklığı Altınyıldız Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş. bünyesinde devam ettirme kararı aldı. Konuyla ilgili şirket adresi ise aşağıda yer alıyor...

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Altın yatırımcılarına acil uyarı. Parlayan yıldız yine o olacak. Alın iki tane eve koyun

Analistlerden altın yatırımcılarına flaş bir tavsiye geldi. Altında parlayan yine o altın olacak. Eve alıp iki tane koymanızdan zarar gelmeyecek.

Altın yatırımcılarına acil kodlu uyarı geçildi. Piyasalarda alarm verildi. O altını görürseniz koşarak uzaklaşın

Altın yatırımcılarına yönelik çok önemli bir uyarı yapıldı. Altın fiyatlarının son dönemde yükselmesinin ardından sahte altın arttı. Sahte altın olduğunu fark ederseniz kesinlikle dükkanı ihbar etmeniz gerekiyor.

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

Altın ve para piyasları uzmanı İslam Memiş, gram altının  1.800 TL olacağı tarihi resmen açıkladı. Altın yatırımcıları şimdiden hazırlığınızı yapın!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altınyıldız Classics Babalar Gününe özel fırsatlarla babaları şımartıyor!

Babalar Günü'ne özel indirim fırsatlarıyla Altınyıldız Classics, babalarımızı şımartmak için harika bir fırsat sunuyor. Erkek giyimin öncü markası, havalı yeni sezon ürünlerinde %50 indirim ve çok al az öde kampanyasıyla müşterilerini bekliyor.

Altınyıldız Classics'ten Babalar Günü'ne özel 300 TL altı hediyeler!

Babalar Günü yaklaşıyor ve hala hediye fikriniz mi yok? Endişelenmeyin, sizin için harika bir seçki hazırladık. İşte tarz sahibi babalar için Altınyıldız Classics'ten Babalar Gününe özel 300 TL altında hediye seçenekleri...

Altın yatırımcılarının dikkatine! Yeni dönemin işaretleri ortaya çıkıyor: İşlem yapmadan önce bunu duymalısınız!

Yeni dönemde altın yatırımcıları için önemli işaretler var! Önce dinlemeniz gerekenler: işlem yapmadan önce bilgi sahibi olun! Hemen bakın...Sonra pişman olmayın...

Elinde altını olanlar dikkat! Açıklamalar ard arda geldi! Altın yatırımcılarına büyük uyarı

Gram altın ücretleri yükselişe geçerken, uzmanlardan da çok önemli değerlendirmeler geldi. Elinde altını olanlar ise o seviyelere dikkat! Altınlarınız elinizde eriyebilir. TD Securities analistleri piyasalarla alakalı bakın ne uyarılar yaptı?

Altın yatırımcılarının gözü cuma gününe çevrildi! Önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın

Son dakika altın fiyatları milyonların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının gözü cuma günü açıklanacak olan  PCE enflasyonuna çevrildi. Altın yatırımcıları önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın.

altınyıldız kumaşları Haberi

altınyıldız kumaşları

Altınyıldız'dan yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 06.12.2013 tarihli toplantısında, Şirketimiz organizasyonunun verimliliğini ve yönetim etkinliğini arttırmak amacıyla, Esas Sözleşmemizin "Şirketin konusu ve amacı" başlıklı 3. maddesi çerçevesinde,


1. 30 Eylül 2013 tarihli finansal tablolarımız itibariyle konsolide satışlarımız içerisinde yaklaşık %16'lık paya sahip olan kumaş ve konfeksiyon üretim işinin sermayesinin % 99,99993'üne sahip olduğumuz bağlı ortaklığımız Altınyıldız Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş.' bünyesinde devam ettirilmesine,


2. Üretim faaliyetinde kullanılan makina, ekipman ve stokların Altınyıldız Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş'ye satılmasına ve ilgili personelin Altınyıldız Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş'ye devredilmesine,


3. Seri: IV, No: 41 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'na Tabi Olan Anonim Ortaklıkların Uyacakları Esaslar Hakkında Tebliğ'in "Değerleme yaptırma yükümlülüğü" başlıklı 4. maddesi ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28.11.2008 tarih ve 31/1241 sayılı kararı...