05 / 05 / 2024

Altunbüken Holding gayrimenkule girdi

Altunbüken Holding gayrimenkule girdi

Kıymetli maden ve mücevher sektörlerinde faaliyet gösteren 75 yıllık Altunbüken Holding, şimdi yeni sektörlere yatırım yapıyor. Geçen yıl 450 milyon lira ciro yapan holding, 'Relux' markasıyla gayrimenkul ve turizme girdi.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Akfen Holding'ten gayrimenkule ve şehir hastanelerine 6.8 milyar TL yatırım!

Akfen Holding, her şeye rağmen “yatırıma devam” eden gruplardan. 2021 sonuna dek 8 milyar TL'lik bir yatırım planlanıyor. Holding, 2018 ve 2019'da enerji, gayrimenkul, maden, turizm ve şehir hastanelerine 6,8 milyar TL yatırım yaptı...

Rönesans Holding: Yatırım devi!

Rönesans Holding’i artık sadece inşaat üzerinden tanımlamak doğru değil. En doğru ifadeyle faaliyet alanı şehir hastanelerinden enerjiye ve gayrimenkule uzanan dev bir yatırım holdingi...

Kalyon Holding'den yeni gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul sektörüne Nevbahar Üsküdar projesi ile giriş yapan Kalyon Holding, gayrimenkulde hedef büyütme yoluna gitti. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, “Projede 2019’u yüzde 40 satışla tamamlayacağız” diye konuştu.  Kalyoncu, gayrimenkule 3 yılda 300 milyon avroluk yatırım yapa

Kalyon Holding tecrübesini gayrimenkule taşıyor!

Kalyon Holding gayrimenkul sektöründe ilk yatırımını Üsküdar’da hayata geçirecek. Holding, altyapı ve üstyapı inşaat çalışmalarındaki deneyimini gayrimenkule uygulayacak…

Adnan Polat: Akıllı olan gayrimenkule yönelir!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, bütün inşaat sektöründe şu anda en büyük problemin nakit dengesinin bozulması olduğunu söyleyip "Akıllı olan şu dönemde gayrimenkule yönelir" diye konuştu.

Soma Holding'in iflası isteniyor!

Soma Holding'in 2 şirketi için iflas davası açıldı. Soma Kömür A.Ş. ve Tilaga A.Ş.'nin iflası isteniyor. Tilaga adına kayıtlı 60 gayrimenkule ise, alacaklı bankalar tarafından ipotek koyuldu.

Gayrimenkule talep artıyor!

Gayrimenkule gelen talebin arttığını belirten Özak Global Holding ve Özak GYO Yönetim Kurulu Başkan Akbalık, “Doğru projelere talep var” dedi.

Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek!

Aksoy Holding, gayrimenkule içinde 75 lüks villa, 50 süit odalı butik oteli olan Epique Island projesiyle giriş yapmıştı. Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek.

Global Yatırım Holding gayrimenkule yatırım yapacak!

Global Yatırım Holding büyük bir büyüme hamlesi yapmış durumda. Şu anda 11 olan liman sayısını bu yıl içinde 25'e çıkarmayı planlayan holding, böylelikle dünyadaki lider konumunu daha da perçinleyecek.

Sümer Holding'in Kepez gayrimenkulüne 14 milyon TL teklif!

Sümer Holding A.Ş. Antalya Kepez ilçesinde bulunan gayrimenkulünü özelleştiriyor. Gayrimenkule en yüksek teklif 14 milyon TL bedelle Vahit Karaarslan tarafından verildi. Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Net Holding, finans ve gayrimenkule odaklandı!

Turizm yatırımlarıyla öne çıkan Net Holding, finans ve gayrimenkule odaklandı. Holding, Türkiye, Kuzey Kıbrıs ve Azerbaycan'daki arazilerine proje geliştirecek.

Riskli dönemlerde konut en garanti yatırım aracı!

Altunbüken Holding ve Relux Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Altunbüken, TÜİK tarafından açıklanan, yılın ikinci çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarını değerlendirdi. Altunbüken, "Riskli dönemlerde konut en garanti yatırım aracı olarak başı çekiyor" dedi

Altunbüken Holding gayrimenkule girdi Haberi

Altunbüken Holding gayrimenkule girdi

Kıymetli maden ve mücevher sektörlerinde faaliyet gösteren 75 yıllık Altunbüken Holding, şimdi yeni sektörlere yatırım yapıyor. Geçen yıl 450 milyon lira ciro yapan holding, 'Relux' markasıyla gayrimenkul ve turizme girdi. Holding, İstanbul ve Bodrum'da iki otel yatıranına birden başladı. Altunbüken, katı atık dönüşümü ve güneş enerjisine de üç yılda 100 milyon lira yatırım yapmayı planlıyor. 


Altın ve mücevher alanındaki yatırımları ile öne çıkan Altunbüken Holding'in temelleri 1940 yılında Hüseyin Altunbüken tarafından Malatya'da kuyumculukla atıldı. 1955 yılında İstanbul Kapalıçarşı'ya gelerek faaliyetlerini zaman içinde çeşitlendiren Hüseyin Altunbüken, döviz, kıymetli madenler ve altın takı ticaretine devam etti. Her geçen yıl büyümesine devam eden şirket, ikinci kuşaktan Naci Altunbüken ile Türkiye'de mücevher ihracatı atılımı yapan ilk üç firma arasında yerini aldı. 1980'lerde Turgut Özal'ın...