03 / 05 / 2024

altyapı projeleri ne durumda

altyapı projeleri ne durumda

ATSO Başkanı Budak, meclis toplantısı sonrasında yapılan konuşmaları değerlendirdi. Bir meclis üyesinin, yeni imara açılacak olan yerlerde alt yapı hazırlanmadan üst yapının da başlayacağını belirtti.

İlbank altyapı için 3 yılda 3 milyar 942 milyon TL kaynak sağladı!

İlbank, Su ve Kanalizasyon Altyapı Projesi (SUKAP) kapsamında nüfusu 25 binin altındaki belediyelere içme suyu, kanalizasyon ve arıtma yatırımlarının gerçekleştirilmesi amacıyla 3 milyar 942 milyon TL kaynak tahsis etti...

Kamu personel alımı 2023! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, aktifte birçok kamu kurumu işçi veya memur alımı gerçekleştirecek. Peki Eti Maden personel alımı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte kamu ilan Nisan 2024! 

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevruz Tatlı tarafından kuruldu.

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ sosyal konut başvuruları nasıl yapılacak?

TOKİ vasıtasıyla 81 ilde yapılması planlanan sosyal konut projelerine dair detaylar araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

Elektrikli araba satışında rekor ilerleme! Araba fiyatlar ne kadar?

Dünyada hızla yayılan elektrikli araçların kullanım oranı ve hizmet altyapısı Türkiye'de de artıyor. Peki Togg'un yollara çıkmasıyla daha da artması beklenen elektrikli araçlar için Türkiye'nin altyapısı ne kadar hazır?

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

Özgüneş Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüneş Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Şahin tarafından kuruldu.

Türkiye'nin altyapı projeleri küresel arenada ilgi görüyor!

Dünyanın dört bir tarafından en iyi altyapı projelerinin tanıtıldığı 13. Küresel Altyapı Liderleri Forumu'nda, Türkiye de ulaştırma alanındaki altyapı projeleriyle yer aldı.

Ulaştırma ve altyapı projeleri tam gaz sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ulaştırma ve altyapı projelerinin tam gaz devam ettiğini belirtti.

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri!

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ İzmir 2020 başvuruları için gerekli belgeler neler? 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyal TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri...

İBB, iki uluslararası şirketle işbirliği için görüşecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kentsel dönüşüm ve altyapı projeleri için iki önemli yabancı şirketle üst düzey görüşmelere başladığı belirtildi.

altyapı projeleri ne durumda Haberi

altyapı projeleri ne durumda

ATSO Başkanı Budak, meclis toplantısı sonrasında yapılan konuşmaları değerlendirdi. Bir meclis üyesinin, yeni imara açılacak olan yerlerde altyapı hazırlanmadan üst yapının başlayacağını, Antalya'da bu yanlışın hep yapıldığını, yine yakında tapuların verilmeye başlayacağını ve altyapı ile ilgili hiç bir çalışma olmadan binaların yapılacağını eleştirisini yanıtladı. 


Yine meclis üyesi Nafiz Tanır; çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev yaptığını, ancak Başkanın konuşmasında yeni alanların imara açılması konusunda söylemlerini netleştirmesini bunun Kırcamiyi kapsayıp kapsamadığını sordu. 

Budak, meclis üyelerinin sorularını yanıtlarken, imara açılacak olan alanlar konusunda açıklamasının net olduğunu vurguladı. 


Budak, şunları söyledi : "Antalya'da sadece Korkuteli'de arazi toplulaştırma çalışması var. 

Başka şehirlerde bu daha kolay olabilir. Ama toplulaştırma girişimleri başarılı olmadı. 

Antalya'da 2010'dan beri bir köyde arazi toplulaştırılmaya çalışılıyor. 

2'şer dönümlük tarım alanları var. 

Vatandaş bir yere bir ürün dikiyor, gidiyor...