03 / 05 / 2024

Aluç Otel ne zaman açılacak

Aluç Otel ne zaman açılacak

A.J.T Tekstil, Bursa Nilüfer ilçesine bağlı Odunluk Mahallesi'nde 201 odalı bir otel projesi hayata geçirecek. Aluç Otel projesinin 24 ayda tamamlanması planlanıyor...

Otel fiyatları tavan yaptı, çadır ve karavana talep arttı! Karavan kiraları ne kadar 2024?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne yükseltilmesinden sonra çadır ve karavanlara yönelik talepler de artış gösterdi. Sektör temsilcileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda taleplerdeki artışlarda otel fiyatlarının pahalılığının etkili olduğunu kaydetti.

Otel fiyatları yükselince karavana talep arttı! Karavan fiyatları ne kadar? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle ve otel fiyatları yükselince karavanlara olan ilgi arttı! Peki, karavan fiyatları ne kadar? İşte Çekme Karavan ve Motokaravan 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Intercity İstanbul Park'ta yapılacak olan otel ve konaklama evlerinde son durum ne?

Sayıştay’ın hazırladığı 2020 raporunda Formula 1 pisti ihalesine ilişkin çarpıcı bir detay yer aldı. 2003'te gerçekleştirilen Formula 1 İstanbulpark ihalesinde pistin yanı sıra otel ve konaklama evleri de inşa edilecekti. Peki o otel inşaatında son durum ne?

İŞ GYO'nun Kadıköy'deki otel projesinde son durum ne?

İş Bankası'na ait iş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) - Tecim Yapı Ortaklığı ile İstanbul'da 2019 Ocak'ta bir otel projesinin inşaatı başlamıştı. Peki, İş GYO'nun arsasındaki otel inşaatında son durum ne? İş GYO, yeni planlarını Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na sundu...

Güneşli La Quinta Otel açıldı!

Dünyada 20 marka ve 9 bin 200 otel ile faaliyette bulunan Wyndham Grubu, La Quinta markalı otelini Güneşli’de açtı. Firma ise yıl sonunda 100 otele ulaşmayı amaçlıyor.

Erciyes Üniversitesi'ne tahsisli otel kiraya verilecek! İhalesi 25 Ekim'de!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne tahsisli, Kayseri Melikgazi'deki 35 odalı 120 yatak kapasiteli otel kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 25 Ekim'de yapılacak...

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

Bursa Orhaneli'ne 2 termal otel geliyor!

Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaplıca suyu getirilerek fizik tedavi merkezi kurulacak. İlçeye 2 bin yatak kapasiteli iki termal otel inşa edilecek.

TOKİ Aluçra 2. Etap başvurusu ne zaman başlıyor?

95 konut olarak inşa edilen TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap projesinde yer alan 8 adet konut kurasız olarak satılacak. Peki, TOKİ Aluçra 2. Etap başvurusu ne zaman başlıyor?

TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap son başvuru ne zaman?

95 konutluk TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap projesindeki daireler için satış süreci henüz başlamadı. Peki, TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap son başvuru ne zaman?

Aluç Otel ne zaman açılacak Haberi

Aluç Otel ne zaman açılacak


A.J.T Tekstil, Bursa Nilüfer ilçesine bağlı Odunluk Mahallesi'nde toplam 6 bin 103 metrekarelik arsa üzerinde otel yatırımı yapacak. Aluç Otel adını alan projede 201 oda olacak.




Aluç Otel projesinin toplam inşaat alanı 26 bin 930 metrekare. Proje kapsamında fitness, Yoga-Pilates, Spa, Masaj Odası, Çocuk Oyun Alanı, Kapalı ve Açık olmak üzere 4 adet Yüzme Havuzu, Restoran, Pastane, Konferans Salonu, Toplantı Salonu, Kahvaltı Salonu, Mağazalar yer alıyor.


Aluç Otel projesinde 148 araçlık otopark alanı olacak. Aluç Otel, 3 bodrum katı, ara bodrum katı, zemin kat, asma kat ve 15 normal katlı olmak üzere tek blok halinde yükselecek. Proje 24 ayda tamamlanacak.




Gülcihan...