13 / 05 / 2024

Amac Aerospace Milas Havalimanı yeni hangar

Amac Aerospace Milas Havalimanı yeni hangar

Dünyanın en büyük özel sermayeli VIP uçak dönüşüm ve bakım merkezi olan AMAC Aerospace, Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor. Firma, Bodrum- Milas Uluslararası Havalimanı’nda yeni hangar açıyor.

Bodrum Havalimanı’na 15 milyon dolar yatırım!

Dünyanın önde gelen iş jeti bakım hizmeti kuruluşu İsviçreli AMAC Aerospace, Milas - Bodrum Havalimanına 15 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi ve bakım merkezi açtı.

3. havalimanı sektörü hareketlendirecek!

İsviçreli AMAC Aerospace kurucusu Kadri Muhiddin, 3. havalimanının devreye girmesiyle pazarın daha da hareketleneceğini belirtti...

Muğla Milas'ta oda mezar bulundu!

Muğla'nın Milas ilçesinde yapımı devam eden bir inşaat alanında, oda mezar ve tarihi kalıntılarına rastlandı

Muğla Milas’ta inşaat kazında tarihi kalıntılar bulundu!

Muğla'nın Milas ilçesinde bir inşaatın temel kazısında tarihi oda mezar kalıntıları çıktı. Kazı alanında çalışma başlatıldı.

Muğla Milas'a kuş cenneti yapılacak!

Milas – Boğaziçi Mahallesi Metruk Tuzlası Sulak Alanında yapılması planlanan kuş cenneti için çalışmalar devam ediyor.

Milas Devlet Hastanesi'nin inşaatı yakında başlayacak!

Muğla Milas'ın yıllardır beklediği müjde hayata geçiyor. 150 normal, 50 yoğun bakım yatak kapasiteli yeni Milas Devlet Hastanesi'nin inşasına çok kısa sürede başlanacak.

Avrasya Tüp Tüneli'nin anketi amacının dışına çıktı!

Bakan Arslan, Avrasya Tüp Tüneli'nin ismi ile ilgili açılan anketin amacının dışına çıktığını söyledi. Arslan, "Değerlerimizin yarıştırılmasını doğru bulmuyoruz" dedi.

Milas Atatürk Caddesi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milas Atatürk Caddesi yeni haliyle vatandaşları rahata kavuşturdu.

Gökhan Çeliktürk: Kentsel dönüşüm amacına aykırı yapılıyor!

İnşaat sektörünün önündeki en büyük engelin yüksek arsa fiyatlarının olduğuna dikkat çeken İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, kentsel dönüşümün ise asıl amacına aykırı yapıldığına işaret ederek, “Böyle devam edersek bir 20 sene sonra tekrar bir kentsel dönüşüme ihtiyacımız olacak.” dedi.

Bodrum-Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali kapatıldı!

Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali kapatıldı. Terminalin tasarruf amaçlı olarak 31 Mart 2017 tarihine kadar kapatıldığı açıklandı.

Milas'ta inşaat temelinden tarihi mezarlar çıkıyor!

Muğla Milas’taki Fabrika Sokak’ta yürütülen çalışmalar sırasında ortaya çıkarılan mezar sayısı 18 oldu. İnşaat temeli kazısından çıkan mezar sayısı arkeologları şaşırttı.

Fethiye ve Milas'ta asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer’de sıcak asfalt kaplama ve asfalt dökümü çalışmalarına devam ediyor.

Bodrum-Milas Karayolu icralık oldu!

Bodrum-Milas Karayolu'nun Meşelik mevkisinde yer alan ve üzerinden karayolunun geçtiği arazinin bin 439 metrekarelik kısmı, tutanakla mülk sahibine teslim edildi

Amac Aerospace Milas Havalimanı yeni hangar Haberi

Amac Aerospace Milas Havalimanı yeni hangar

Dünyanın en büyük özel sermayeli VIP uçak dönüşüm ve bakım merkezi olan AMAC Aerospace, Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor. Merkezi İsviçre Basel olan firma Türkiye’de 2012 yılında İstanbul Havalimanı’nda Sancak Air’den aldığı hangardan sonra Bodrum- Milas Uluslararası Havalimanı’nda da yeni hangar açıyor.


Amac Aerospace, Boeing 777/747 gibi büyük gövdeli uçaklardan Gulfstream/Bombardier gibi iş jetlerine kadar geniş bir yelpazedeki özel uçaklara bakım ve modifikasyon hizmeti veriyor. Merkezi İsviçre’nin Basel şehrinde bulunan Amac Aerospace,  2012 yılından itibaren Amac Aerospace Turkey firmasıyla İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki 1500 m2 lik bakım merkezinde çalışmalarına devam ediyor. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Dassault Falcon ve Pilatus PC-12 iş jetleri yetkili servisi olarak hizmet veren Amac Aerospace, İstanbul’daki bakım merkezine ek olarak Bodrum Milas Uluslararası Havalimanı’nda da yeni hangarıyla hizmet verecek.


Bodrum...