27 / 04 / 2024

Amasra pansiyonları

Amasra pansiyonları

Tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle ünlü Bartın 'ın Amasra ilçesinde, Kurban Bayramı tatili için turistik tesisler ve konaklama merkezlerinde doluluk oranı yüzde 100 'e ulaştı

Amasra'daki otel ve pansiyonların tamamı doldu!

Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, Helenistik dönemden Selçuklu ve Osmanlı'ya kadar çok sayıda tarihi eserin bulunduğu ilçenin, 3 bin yıllık tarihi geçmişiyle turistlerin ilgisini çektiğini söyledi.

Amasra'da otel ve pansiyonların tamamı bayram dolayısıyla doldu!

Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, Helenistik dönemden Selçuklu ve Osmanlı'ya kadar çok sayıda tarihi eserin bulunduğu ilçenin, 3 bin yıllık tarihi geçmişiyle turistlerin ilgisini çektiğini söyledi.

Evini kiraya verenlere önemli uyarı!

Keşan Lokantacılar, Kahveciler ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Saros Körfezi sahillerinde yaz sezonunda konutlarını işletmelerini ve pansiyonlarını kısa süreli kiraya verenler için önemli uyarılar yaptı.

Belediye akaryakıt istasyonu imarlı arsa satacak! İhalesi 29 Kasım'da!

Amasra Belediye Başkanlığı Bartın İli, Amasra İlçesi, Kaleşah Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 2 bin 793 metrekare alana sahip.

İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu! Kemeraltı'na 1 milyar dolarlık yatırım!

Restoranlarıyla, kafeleriyle, otelleriyle, pansiyonlarıyla, esnafıyla 24 saat yaşayacak cıvıl cıvıl bir Kemeraltı için harekete geçildi ve İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu resmen kuruldu. İşte ayrıntılar...

Hükümetten madencilerin ailelerine maaş ve nakdi destek geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yasal düzenleme talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Bartın Amasra’daki maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine mali destek için parti grubuna “yasal düzenleme” hazırlığı yapılması talimatını verdi. İşte ayrıntılar...

Palamut tezgahları şenlendirdi! Tanesi 50 liradan 20 liraya düştü!

Bartın'ın Amasra ilçesinde bol miktarda avlanan palamut balıkçıların ve vatandaşın yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz günlerde tezgahlarda 40-50 liraya satılan iri palamudun tanesi, yaşanan bolluk sebebiyle 20 liraya kadar düştü.

TOKİ’den Bartın Amasra’da ayda 2 bin 280 TL’ye!

TOKİ'nin Bartın Amasra projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bartın Amasra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bartın Amasra 2022 sosyal konut projesi...

Karadeniz'de bulunan doğal gaz çalışmasında kritik adım! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti

Türkiye, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Fatih Sondaj Gemisi'nin Sakarya Gaz Sahası içindeki Amasra-1 kuyusunda 135 milyar metreküplük doğalgaz keşfi yaptı. Bulunan gazın karaya taşınmasına kullanılacak dev vanalardan ilki Filyos'a getirildi.

Trabzon Uzungöl'ün imar planları değişti! 

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün imar planları değişti. Yeni planlara göre; konut ve pansiyonlar için 2, oteller için 3 kat sınırlaması getiriliyor.

Amasra’nın imar planları davalık oldu!

Amasralılar şehir silüetini olumsuz şekilde etkileyeceği gerekçesiyle imar planlarına yaptıkları itirazlarını, yargıya taşıdı.

Çökme tehlikesi bulunan tarihi Amasra Kalesi güçlendirilecek!

Bartın’ın Amasra ilçesindeki UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi'nde yer alan Amasra Kalesi’nin surlarının altında çökme yaşanırken, surları tutan kayalıklar, beton bloklar yerleştirilip güçlendirilecek.

Koronavirüs vakası olmayan köyden arazi almak istiyorlar!

Bartın'ın Amasra ilçesine bağlı Aliobası köyünde bugüne kadar hiç koronavirüs vakası görülmemesi köydeki arsalara ilgiyi arttırdı. Köy muhtarı Ramazan Tığ, “Türkiye’nin her yerinden arsa almak ve ev almak için arıyorlar. Telefonlara yetişemiyorum” dedi.

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesi mecliste!

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Amasra'da otopark sorununun çözümü mecliste!

Bartın'ın Amasra ilçesindeki otopark sorununun çözümü meclis gündemine taşındı. CHPli Bankoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Amasra pansiyonları Haberi

Amasra pansiyonları



Tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle ünlü Bartın'ın Amasra ilçesinde Kurban Bayramı öncesi otel ve pansiyonların tamamı doldu. 


Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, yaptığı açıklamada, Helenistik döneminden Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine kadar çok sayıda tarihi eserin bulunduğu ilçenin 3 bin yıllık tarihi geçmişiyle turistlerin ilgisini çektiğini belirtti. 


Resmi ve dini bayram tatillerinde özellikle Ankara ve çevre illerden çok sayıda ziyaretçi ağırladıklarını anlatan Timur, Ankara'nın en yakın sahili, İstanbul'a yakınlığı ile büyükşehirlerdeki insanların tercihi olan Amasra'nın her bayram ciddi yoğunluk yaşadığını kaydetti. 


Kurban Bayramı için 3 bin yatak kapasiteli otel ve pansiyonların tamamının rezervasyonunun dolduğunu bildiren Timur, "Her geçen yıl artan turist potansiyeli ile konaklama talebini karşılamak için vatandaşların konutlarını kullanıyoruz. Halkımızın çoğu evlerini turistlere açtı. Hatta bayram süresince ilçe halkının yüzde 90'ının konutu...