15 / 05 / 2024

Amasra Tünelini

Amasra Tünelini

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’a iktidarları döneminde 2,5 milyar lira tutarında kamu yatırımı kazandırdıklarını belirterek, “2016 yılında da yatırım müjdelerimize devam edeceğiz” dedi.

Palamut tezgahları şenlendirdi! Tanesi 50 liradan 20 liraya düştü!

Bartın'ın Amasra ilçesinde bol miktarda avlanan palamut balıkçıların ve vatandaşın yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz günlerde tezgahlarda 40-50 liraya satılan iri palamudun tanesi, yaşanan bolluk sebebiyle 20 liraya kadar düştü.

Karadeniz'de bulunan doğal gaz çalışmasında kritik adım! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti

Türkiye, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Fatih Sondaj Gemisi'nin Sakarya Gaz Sahası içindeki Amasra-1 kuyusunda 135 milyar metreküplük doğalgaz keşfi yaptı. Bulunan gazın karaya taşınmasına kullanılacak dev vanalardan ilki Filyos'a getirildi.

İzmir’in en uzun tüneli için yeni ihale!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir'in en uzun tünelini tamamlamak için harekete geçti.

Los Angeles Tüneli 18 Aralık’ta açılıyor!

Boring Company’i kuran Elon Musk, uzun zamandır beklenen Los Angeles tünelini 18 Aralık’ta açacağı açıkladı. 

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı 2019'da açılacak!

İBB Başkanı Kadir Topbaş Kazı çalışmaları biten Mecidiyeköy- Mahmutbey metro tünelini yürüyerek inceleme yaptı. Başkan Topbaş metronun 2019 yılının ilk aylarında açılacağını söyledi.

Amasra Hema Termik Santrali'ne itiraz var!

Amasra’da Hema Termik Santrali’nin yapımına olanak sağlayan imar planlanın değiştirilmesine karşı harekete geçen Bartın Plartformu #İtirazımVar sloganı ile Bartın ve Amasra’da imza stantları açtı.

Bartın Amasra yol çalışmalarında sona gelindi!

BARTIN'ın Amasra ilçesinde yer alan Kaleşah Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda sona geliniyor. Bartın Amasra arasında yapılan tünel inşaatı tamamlandı.

Konak Tüneli'nin açılış tarihi kesinleşti!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 24 Mayıs'ta İzmir'de Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılacak Konak Tünelini gezip, direksiyona geçerek yolu test etti.

Antalya'nın batısına Türkiye'nin en büyük 2. tüneli geliyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Ak Parti Antalya 1'inci sıradan Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Antalya'nın batısına Türkiye'nin en büyük 2. tünelini inşa edeceklerini söyledi..

Amasra A-2 Taşkömürü Sahası'nın 35 yıl işletme ihalesi 4 Nisan'da!

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Amasra Taşkömürü sahası'nın rödövans karşılığı 35 süreyle işletilmesi işi 4 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Amasra Tüneli’ne açılışa özel ödünç jetfan!

Amasra Tüneli’nin jetfan, acil yardım telefonları ve aydınlatma direkleri Sinop Tüneli için alındığı gerekçesiyle Bakan’ın katıldığı açılıştan sonra sökülüp ait olduğu yere götürüldü. İşte ayrıntılar...

Ahmet Davutoğlu'ndan Ordu Giresun havaalanı açıklaması!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Şimdi dünyanın üçüncü, Avrupa'nın birinci nitelikte öneme haiz havaalanını Ordu, Giresunlu hemşehrilerimiz için yapıyoruz. Eğribel tünelini açacağız inşallah. Giresun'u İç Anadolu ile buluşturacağız" dedi.

Amasra Bartın OSB Enerji İletim Hattı Projesi için kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait “380 kV (Zetes-Amasra) Brş.N-Bartın 380 OSB Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Amasra Tünelini Haberi

Amasra Tünelini

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’a AK Parti iktidarları döneminde 2,5 milyar lira kamu yatırımı kazandırdıklarını belirterek, yatırım programında devam eden yatırım projelerinin tutarının da 2,5 milyar lira olduğunu, 2016 yılında da yeni yatırım müjdelerini vermeye devam edeceklerini belirtti.

“EĞİTİM’DE ALTIN YILLAR”

Bartın’a her alanda olduğu gibi eğitim alanında altın yılları yaşattıklarını ve büyük eserler kazandırdıklarını belirten Milletvekili Tunç, 33 okul yaptıklarını ve hizmete açtıklarını, devam eden 4 okul binasının da önümüzdeki aylarda tamamlanacağını ve bu sayının 37’ye çıkacağını söyledi. 2016 yılı yatırım programında da yeni okulların yapılması ile ilgili olarak Bakanlığa gerekli teklifleri yaptıklarını belirten Milletvekili Tunç, önümüzdeki yılda da Bartın eğitimine önemli eserler kazandıracaklarını kaydetti.

ULAŞIMDA DEV PROJELER

Milletvekili Tunç, hiç duble yolu olmayan Bartın’a 90 kilometre duble yol kazandırdıklarını...