06 / 05 / 2024

Amassİzmir adresi

Amassİzmir adresi

Dairelerin 1+1 şeklinde tasarlandığı projede fiyatlar 269 bin TL 'den başlıyor. Amassİzmir Gaziemir adres bilgisi kapsamında İzmir Çevre yollarına 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Gaziemir Amassİzmir Residence'de fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor!

Karaca İnşaat imzasıyla yükselecek olan proje İzmir İl'i Gaziemir İlçe'sinde inşa ediliyor. Projede 69 adet daire yer alıyor. Gaziemir Amassİzmir Residence'de fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor.

Kuzu Kol 99 TL Kuzu Pirzola 134 TL! İşte indirimin adresi Et ve Süt Kurumu’nda 17 Şubat 2023 fiyat listesi…

Kuzu Kol 99 TL, Kuzu Pirzola ise 134 TL’den satılıyor. İndirimin adresi Et ve Süt Kurumu’nda 17 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Yatırımın yeni adresi: Yazlık evler!

Salgın süresi boyunca Bodrum’a ilginin artması kira fiyatlarını 2 katına çıkardı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Kira getirisi artınca amortisman süresi 8 yıla kadar geriledi. Yazlık almak iyi bir yatırım adresi haline geldi” diye konuştu.

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apt Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. 

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apartman Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. Şirketin telefon ve faks numaralarında bir değişiklik olmadı. 

Mistral GYO'nun web site adresi güncellendi!

Mistral GYO'nun kurumsal web site adresi güncellendi. Karar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Karabağlar'da emlak vergisi internetten ödenebilecek!

İzmir Karabağlar Belediyesi, dijitalleşme atağını hızla sürdürüyor. Belediyenin internet adresi üzerinden emlak vergisi ödemeleri yapabiliyor.

Akmerkez GYO şirket merkezinin adresi güncellendi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket merkezinin adresi "Kültür Mahallesi Nisbetiye Caddesi Akmerkez N:56/1 Beşiktaş/İstanbul" olarak güncellendi...

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Lensistanbul: Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi!

"Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi" sloganı ile tanıtılan ve satışların devam ettiği Lensistanbul'da son fırsatlar. Projede vade farksız 48 ay taksit imkanı sunuluyor...

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Amassİzmir adresi Haberi

Amassİzmir adresi

İnşa çalışmalarının Ocak ayında başlaması planlanan proje İzmir İl'i Gaziemir İlçe'sinde yükseliyor. Projede lansmana özel fiyatlarla ödeme seçenekleri yer alıyor.


Toplam 69 adet daireden meydana gelen Amassİzmir projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje rezidans daire ve ofisten meydana geliyor.


Ortak alanları arasında Amassİzmir Ofisleri projesinde fitness salonu, açık ve kapalı otopark, bahçe ve teraslarda peyzaj alanları bulunuyor. Proje Gaziemir merkezde yükseliyor.


Teslimlerin 2017 yazında gerçekleşmesi öngörülen projede ofis fiyatları kapsamında 269  bin TL'den başlıyor ve 460 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Lokasyon bilgisine göre Adnan Menderes Havalimanı 2 dakika, İzmir Çevre yollarına 5 dakika, Fuar izmir’e 5 dakika, Konak’a 20 dakika, Alsancak’a 25 dakika, Çeşme’ye 50 dakika, Kuşadası’na 55 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Amassİzmir Gaziemir adres!

Akçay Caddesi No: 278/2 Gaziemir...