03 / 05 / 2024

Amassizmir Residence Office teslim

Amassizmir Residence Office teslim

Karaca İnşaat tarafından hayata geçirilen Amassizmir Residence ve Office projesi İzmir'de hayata geçiriliyor. 69 üniteden oluşan projede 7 adet ofis ve 3 adet dükkan bulunuyor.

Amassizmir Residence Office satışta! 330 bin TL'den başlıyor!

Karaca İnşaat tarafından hayata geçirilen Amassizmir Residence ve Office projesi İzmir'de hayata geçiriliyor. 69 üniteden oluşan projede 7 adet ofis ve 3 adet dükkan bulunuyor.

Avrupa Residence Office Ataköy fiyatları 714 bin 960'den başlıyor!

Ataköy'de, E5 Otoyolu'nun hemen bitişiğinde yer alan Avrupa Residence & Office Ataköy'de kampanya başladı. Avrupa Residence Office Ataköy fiyatları 714 bin 960'den başlıyor.

Avrupa Residence and Office Ataköy fırsatlar başladı!

Artaş İnşaat’ın Ataköy’de inşa ettiği Avrupa Residence & Office Ataköy’de, hemen teslim dairelerde 36 ay vade farksız konut sahibi olma fırsatı sunuldu. Tapu teslimlerinin de yapıldığı projede konut fiyatları 714.960 TL’den başlıyor.

Perola Residence ev fiyatları!

209 residence, 31 home office ve 2 ticari alandan meydana gelen Perola Residence projesinde avantajlı daire satışları sürüyor. İşte, Perola Residence ev fiyatları..

Güneşli Perola Residence iletişim!

Perola Residence projesi 209 residence, 31 home office ve 2 ticari alandan meydana geliyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Avrupa Residence-Office Ataköy fiyatları!

Avrupa Residence-Office Ataköy fiyatları 693 bin TL'den başlayarak değişiyor. Avrupa Residence Office Ataköy projesinde teslimler yakında başlıyor...

Avrupa Konutları Ataköy'de 12 aydan 120 aya vade imkanı!

Kaliteli ve lüks detayları, modern mimarisi ile Avrupa Residence & Office Ataköy, bölgede prestijli bir iş ve yaşam projesi olarak konumlanırken, emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Ataköy Avrupa Konutları'nda yatırımı erken değerlendirme imkanı!

E-5 otoyolunun hemen yanı başında Ataköy’de yükselen projede kaba inşaat tamamlandı. Avrupa Residence & Office Ataköy inşaatının hızlı ilerleyişi, yapılan yatırımların erkenden değerlenmesine imkan tanıyor.

Avrupa Konutları Ataköy'de teslimler bu sene yapılıyor!

Kaliteli ve lüks detayları, modern mimarisi ile Avrupa Residence & Office Ataköy, bölgede prestijli bir iş ve yaşam projesi olarak konumlanırken, emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Avrupa Konutları Ataköy'de dükkanlar 1 milyon 448 bin 500 TL’den başlıyor!

Avrupa Residence & Office Ataköy, biri rezidans dairelerin yer aldığı, diğeri A sınıfı ofislerin bulunduğu iki kuleden oluşuyor. Projede 52 metrekareden başlayan 15 adet dükkan 1.448.500 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Avrupa Konutları Ataköy yılın son çeyreğinde teslim!

Artaş İnşaat’ın Ataköy’de inşasına devam ettiği Avrupa Residence & Office Ataköy’de sona yaklaşılıyor. Çalışmaların hızla devam ettiği “iş ve yaşam projesi”nde kaba inşaat tamamlandı.

Artaş Avrupa Residence projesinin yüzde 63'ü tamam!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden Ataköy’de Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Residence & Office Ataköy projesinde inşa çalışmaları hızla devam ederken, kaba inşaatın %63’ü tamamlandı.

Avrupa Konutları Ataköy'de lansmana özel fiyatlar!

Avrupa Konutları Ataköy'de lansmana özel fiyatlar Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markalı 13. projesi Avrupa Residence & Office Ataköy ile "Avrupa" standartlarını Ataköy'e taşıyor.

Amassizmir Residence Office teslim Haberi

Amassizmir Residence Office teslim

İzmir'in Gaziemir bölgesinde inşa edilen Amassizmir projesinde daire ofis fiyatları 330 bin TL'den başlıyor.


Karaca İnşaat imzası taşıyan proje 7 adet ofis, 3 adet dükkan ve 69 konuttan meydana geliyor. Projede daireler 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


58 metrekare- 80 metrekare - 98 metrekare ve 105 metrekare teraslı seçenekler sunan proje ERGE mimarlık uzmanlığında hayata geçiriliyor.


Amassizmir Residence ve Office projesi İstanbul'a 57 dakika mesafe uzaklıkta bulunuyor. Proje, İzmir Çevre Otoyollarına 5 dakika, Fuar İzmir'e 5 dakika - Konak'a 20 dakika, Alsancak'a 25 dakika - Çeşme'ye 50 dakika, Kuşadasına 55 dakika mesafede konumlanıyor.


Toplam 2 bin metrekare arsa alanına sahip projede teslim tarihi Eylül ayı olarak planlanıyor. Amassizmir'in sosyal konutları arasında fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark ve...