29 / 04 / 2024

Amasya imar

Amasya imar

İl Genel Meclisi Eylül ayı gündem maddelerini görüşmek üzere Perşembe günü saat 14.00’de Meclis toplantılarına başlayacak.

Amasya'da akaryakıt istasyonu protestosu yapıldı!

Amasyalıların piknik alanı için başlattığı direnişin 4. gününde çevre illerden de katılım oldu. Samsun, Merzifon'dan gelen vatandaşlar, bir kere daha ağaçlarla dolu alana akaryakıt istasyonu yapılmasına izin vermeyeceklerini haykırdı.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Merzifon OSB'de imar yolları açılıyor!

Amasya Merzifon OSB'nin ikinci sanayi bölgesi parselleri arasındaki imar yollarının açılması için çalışmalara başlandı.

Amasya Merzifon'daki imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Amasya ili, Merzifon'da hazırlanan 1/5.000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğini onayladı.

3 ildeki arazilerin imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara, Amasya ve Sivas'ta bulunan bazı arazilerde imar planı değişikliklerini onayladı. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Amasya Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Amasya İl Genel Meclisi 2017 Şubat ayı'nın ikinci toplantısı gerçekleşti. Toplantıda bölgelerin imar planları ile ilgili konuşuldu.

Amasya İl Genel Meclisi imar planı değişikliğini masaya yatırdı!

Amasya İl Genel Meclisi 2016 Ocak ayı’nın son toplantısını 08.01.2016 Cuma günü Meclis Başkan Vekili G. Hayati Özkan başkanlığında ve İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Yıldırım ile üyelerin katılımı ile gerçekleştirdi.

Amasya'da santral alanı için hazırlanan imar planı kabul edildi!

Asmaya Merkez ilçe Keçili köyü sınırları içerisinde regülatör yapısının Albayrak ve Yeşildere köyleri arasında kalan alanlarda Enerji Üretim Alanı (Santral Alanı) amaçlı hazırlanan nazım ve uygulama imar planın kabulüne karar verildi.

Amasya Suluova'da imar kapsamında bina yıkımları sürüyor!

Suluova Belediyesi yeni yol açma ve genişletme çalışmalarım aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediye encümenin aldığı karar doğrultusunda Şeker Mahallesinde imar planlarında yola isabet eden iki binanın birinin yıkımı gerçekleştirdi.

ÖİB, TTA ve DMO'nun tesislerindeki imar değişikliklerini onayladı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), bazı taşınmazların imar planı değişikliğini onayladı

ÖYK, 8 tesisteki imar planı değişikliğini onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara, İzmir İstanbul, Konya, Yalova Çorlu'da farkı kurumlar tarafından satıı yapılarak özelleştirilen 8 gayrimenkulün imar planı değişikliklerini onayladı

Haydarpaşa'nın imar planları turizm alanı olarak şekillendi!

Haydarpaşa'yla ilgili imar planında tarihi gar 'kültürel tesis turizm ve konaklama alanı' olarak ayrıldı. Garda tren seferleri sürecek

Şahinbey Belediyesi'nin 30 günde imar vaadi, 2.8 milyon lira borç yarattı!

Şahinbey Belediyesi'nin eski yönetimi bir firmaya '30 günde imar' vaadinde bulundu. Ancak protokoldeki süre aşılınca belediyenin borcu 2.8 milyon TL oldu

ÖYK, Gölbaşı, TTA ve DMO'da 8 imar planı değişikliğini karara bağladı!

Özelleştirme Yüksek Kurulunun (ÖYK) özelleştirme kapsam ve programında bulunan bazı taşınmazların imar planı değişikliklerinin onaylanmasına ilişkin 8 kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı

Amasya imar Haberi

Amasya imar


İl Genel Meclisi Eylül ayı gündem maddelerini görüşmek üzere Perşembe günü saat 14.00’de Meclis toplantılarına başlayacak. Gündem maddelerini Meclis Başkanı Mustafa ÇITTIR şöyle açıkladı; 1-İl Özel İdaresine ait bazı taşınmazlarının kira sürelerinde İl Encümeni kararıyla ek sözleşmeler yapılarak süre uzatımına gidilmesinin mevzuata aykırılık teşkil edildiğinden; söz konusu taşınmazların kıymet takdiri yapılarak ihaleye çıkartılması uygun görüldüğünde 5+5 yıl olarak ihaleye çıkartılması için idareye yetki verilmesi ile ilgili Plan Bütçe Komisyonunca tanzim edilen 26/08/2016 tarih ve 24 sayılı raporun görüşülmesi.


2-İlimiz Merkez İhsaniye mahallesinde İdaremiz hizmet binasının bulunduğu 725 ada 25 nolu parseldeki Defterdarlık hissesine ait taşınmaz üzerine Valilik Ek Binası ve Defterdarlık Hizmet Binası yapılacak olması nedeni ile hissemize düşen miktarın Hazine adına devrinin yapılması, devredilmesinin mümkün olmaması halinde Valilik Ek...