19 / 05 / 2024

Amasya İpekköy

Amasya İpekköy

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy mevkisinde yapımına başlanacak Kredi ve Yurtlar Kurumu yüksek öğretim öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. Çomaktekin, yurdun 2018 yılı Ocak ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Konya ve Amasya'da yüzde 20 indirimle 4 adet arazi satılıyor! Milli Emlak Genel Müdürlüğü duyurdu!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Amasya'da yüzde 20 indirimle 4 adet araziyi satıyor. İşte ihale detayları...

Kuzey Anadolu Fayı'nın 23 yıllık deformasyonunun tespit edilmesi hedefleniyor!

Hitit Üniversitesi tarafından Çorum'un Osmancık ilçesinde yürütülen ve pek çok kişi tarafından da merakla beklenen projeyle Kuzey Anadolu Fayı'nın Çorum, Tokat, Amasya ve Kastamonu'yu içine alan kısımdaki 23 senelik deformasyonunun belirlenmesi hedefleniyor.

Milli Emlak, Amasya’da yüzde 20 indirimle 16 arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 16 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin bedellerinin peşin ödenmesi durumunda yüzde 20 indirim yapılacağı açıklandı.

Amasya’da iki arsa ve iki iş yeri satılacak!

Amasya ili, Suluova ilçesinde 4 adet taşınmaz satılacak. Taşınmazlara yönelik tüm bilgiler ve ihale tarihi belli oldu.

Milli Emlak o ildeki 59 arsa ve araziyi 8 taksitle satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkanı da var! 

Taşova Milli Emlak, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 59 adet arsa ve araziyi peşinde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Amasya Taşova'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

TOKİ'den Amasya'ya 125 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya'da tam 125 konutluk yeni proje inşa edecek. Amasyalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

Amasya'da 8.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Amasya İli Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığı, Amasya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Amasya'da satılık ve kiralık 5 adet gayrimenkul!

Amasya İli Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığı, Amasya'da yer alan 5 adet gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Koçtaş 150.mağazasını Amasya'da açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, Amasya’da hizmete açtığı Koçtaş Fix mağazası ile Türkiye genelindeki toplam mağaza sayısını 150’ye yükseltti.

Amasya'da 16.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Amasya Satış Memurluğu, Merkez Şeyhcui Köyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 205 bin 500 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Amasya 99 konut ihalesi yarın!

Amasya İli, Gümüşhacıköy İlçesi 99 Adet Konut ve 3 dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Amasya'ya 99 yeni konut!

Amasya İli, Gümüşhacıköy İlçesi 99 Adet Konut ve 3 dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 17 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Amasya İpekköy Haberi

Amasya İpekköy

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy mevkisinde yapımına başlanacak Kredi ve Yurtlar Kurumu yüksek öğretim öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.


Vali Çomaktekin’e incelemeler esnasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü A. Özkan Kaya, Yurt Müdürü Kadir Kılıç ve DSİ 73. Şube Müdürü Turgut Yorulmaz eşlik etti. İncelemede Amasya Üniversitesi’nin son yıllarda kaydettiği gelişim sonucu öğrenci sayısının hızla arttırdığına dikkat çeken Vali Çomaktekin, bu duruma paralel olarak doğan barınma ihtiyaçlarının karşılanması için bin kişi kapasiteli yurt yapımının başlatıldığını belirtti. Proje bedeli yaklaşık 25.5 milyon TL olduğuna değinen Çomaktekin, yurdun 2018 yılı Ocak ayında tamamlanmasının planlandığını...