18 / 05 / 2024

Amasya Üniversitesi nerede

Amasya Üniversitesi nerede

Amasya Üniversitesi Rektörlüğü'ne bağlı olarak Merzifon İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kurulması; Millî Eğitim Bakanlığının 24/2/2014 tarihli ve 815022 sayılı yazısı üzerine, Bakanlar Kurulu’nca 5 Mayıs 2014 tarihinde kararlaştırıldı

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Uşak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi Tasarım MYO akademik personel alıyor. Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım şartları haberimizde…

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Amasya Üniversitesi'nde Kentsel Gelişim Serüveni paneli yapıldı!

Mimarlık Fakültesi Kentsel Tasarım, Peyzaj Mimarlığı ve Şehir, Bölge Planlama Bölümlerinde yürütülmekte olan Stüdyo No:2 dersi kapsamında, Amasya kentinin tarihsel süreçte geçirdiği dönüşümü ele alan ‘Kentsel Gelişim Serüveni’ konulu bir panel yapıldı.

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi'ndeki cami yükseliyor!

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Külliyesi içinde yer alan cami inşaatı devam ediyor. Cami inşaatı ile ilgili bir açıklama yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir; hayırseverleri bağış yapmaya davet etti.

Amasya Üniversitesi'nin külliye inşaatı başladı!

Prof. Dr. Şuayip Özdemir, "Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile birlikte tasarlanan Külliye içerisinde Üniversite Camisi, İlahiyat Fakültesi İhtisas Kütüphanesi, Konferans Salonu, Hat, Ebru, Tezhip ve Dini Musiki Salonları planlanmaktadır'' dedi.

Amasya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nun kuruluşuna onay!

Amasya Üniversitesi bünyesinde "Yabancı Diller Yüksekokulu" kuruluşuna Bakanlar Kurulundan onay çıktı. Kuruluş kararı 8 Nisan 2016 tarihli Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Amasya Üniversitesi hastanesine ek bina yapılıyor!

Amasya Üniversitesi Hastanesi ana binasındaki servis, poliklinik ve bekleme alanlarının mevcut hali ile ihtiyacı karşılayamaması, il dışı sevklerin azaltılması, hizmetin yerine uygun olarak getirilebilmesi amacıyla ek bina ihalesi yapıldı

Amasya Merzifon TOKİ kurası nerede çekilecek?

Kura yöntemiyle 150 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Amasya Merzifon'da konut fiyatları 87 bin TL'den başlıyor. Peki Amasya Merzifon TOKİ kurası nerede çekilecek?

Amasya Merzifon TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Amasya Merzifon Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Projede 9 bin 940 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Amasya Merzifon TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Amasya Merzifon emekli kuraları nerede?

TOKİ Amasya Merzifon Evleri fiyatları 87 bin TL'den başlıyor. Projede kura yöntemiyle 150 adet konut satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Amasya Merzifon emekli kuraları nerede?

İzmir Marka 333 nerede?

Marka 333 İzmir projesi Özdeker İnşaat tarafından Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın konumda hayata geçiriliyor. Peki, İzmir Marka 333 nerede?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekimi için 225 adet başvuru yapılan TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa sunuluyor. Peki Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Amasya Üniversitesi nerede Haberi

Amasya Üniversitesi nerede
Yapılan açıklama:


Amasya Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak Merzifon İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kurulması; Millî Eğitim Bakanlığının 24/2/2014 tarihli ve 815022 sayılı yazısı üzerine, 28/3/1983 tarihli ve 2809 sayılı Kanunun ek 30 uncu maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 5/5/2014 tarihinde...