03 / 05 / 2024

ambarlıdere parkı yenilenecek mi

ambarlıdere parkı yenilenecek mi

Beşiktaş Belediyesi, Ambarlıdere Parkı’nı yenileme çalışmalarına ve park içerisinde açılacak olan kreşin proje çalışmalarına başladı.

Fatih Muhtar Osman Güven Parkı yenileniyor!

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Dinibütün Sokak’ta yer alan Muhtar Osman Güven Parkı çevre halkından gelen talepler sonucunda yenilenecek.

Başakşehir Hoşdere Turizm Tesis Alanı imar planı askıda!

Başakşehir Hoşdere Köyü Muhtelif Parseller ile Bu Parseller Arasında Kalan Yol ve Park Alanlarına ilişkin Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Mersin'de dere yataklarındaki binalar yenilenecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, dere yataklarındaki binalarda kentsel dönüşümün gerçekleşebileceğini söyledi.

Başakşehir Şahintepe ve Hoşdere’ye yeni parklar geliyor!

Başakşehir Belediyesi ilçeye yeni park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ile Şahintepe ve Hoşdere bölgelerine iki yeni park yapılıyor.

Başiskele Yeniköy Parkı yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki parkları bölgede yaşayanların ihtiyaçlarına göre dizayn ediyor. Başiskele Yeniköy’de yer alan park, Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekiplerince yenileyecek

Ankara Çamlıdere Şehitler Parkı hizmete açılıyor!

Ankara Çamlıdere Belediye Başkanı H. Caner Can, Bu projemizle hem ilçemize bir resmi tören alanı kazandırmak hem de şehitlerimizi unutmadığımızı ve unutturmayacağımızı göstermek istedik.” dedi

Ankara Çamlıdere’ye macera parkı inşa ediliyor!

Ankara Çamlıdere'ye yapılan hizmet ve yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. Çamlıdere Belediye Başkanı H.Caner Can, Çamlıdere’ye macera park kuracağını açıkladı. İşte o haber...

Beşiktaş Belediyesi 4. kreşini açıyor!

Beşiktaş Belediyesi, Ambarlıdere Parkı’nı yenileme çalışmalarına ve park içerisinde açılacak olan kreşin proje çalışmalarına başladı.

Ankara Arkeo Park açılıyor!

Çamlıdere Belediye Başkanı H.Caner Can Çamlıdere Arkeo Parkı'nı ( Medeniyetler Müzesi ) Çamlıdere halkının hizmetine açmaya hazırlanıyor. Müzede Helenistik dönem ve öncesine ait birçok kalıntı bulunacağı belirtildi.

Çankaya Ördekli Park yenileniyor!

Çankaya’nın önemli parklarından Maltepe Bölgesinde bulunan Ördekli Park’ta revizyon çalışmaları başladı. Baştan aşağı yenilenecek park, bölge halkına yeni haliyle hizmet verecek.

Kadıköy’de Kurbağalıdere protesto edildi!

Kurbağalıdere ıslah çalışmalarında alınamayan tedbirlere dikkat çekmek amacıyla Kadıköy Kent Dayanışması bir yürüyüş gerçekleştirdi. 50 kişilik grup Kadıköy Yoğurtçu Parkı’na yürüdü.

Kadıköy Kent Dayanışması, Kurbağalıdere'yi protesto etti!

Kadıköy Kent Dayanışması tarafından Yoğurtçu Parkı'nda Kurbağalıdere protestosu yaptı.Durna Şahin, 3 yıldır Kadıköylülerin çilesi haline gelen Kurbağalıdere ıslah çalışmasının zehir saçtığını ifade etti.

Alanya Dere Park ıslah ediliyor!

Mahmutlar Mahallesi’nde Manolya Sokak’ta bulunan dere, Alanya Belediyesi tarafından ıslah ediliyor. Islah çalışması ile bölge, hem görüntü kirliliğinden kurtulacak hem de sel ve su baskınlarına karşı korunmuş olacak.

ambarlıdere parkı yenilenecek mi Haberi

ambarlıdere parkı yenilenecek mi


Beşiktaş Belediyesi, Ambarlıdere Parkı’nı yenileme çalışmalarına ve park içerisinde açılacak olan kreşin proje çalışmalarına başladı.


Ulus Mahallesi, Okul Yolu Sokak, Ambarlıdere Parkı'nda yer alan binanın fonksiyonunun değiştirilmesi dolayısıyla park yeniden tasarlanıyor. Bu bağlamda Birleşmiş Milletler tarafından kullanılan yapı belediyemizin hizmet vereceği yeni bir kreşe dönüştürülüyor.


Parkta mevcut olan ağaçlar korunarak yeni bir peyzaj projesi hazırlandı. Kreş yanında yer alan ve eğimden dolayı herhangi bir fonksiyonu olmayan yeşil alana yapılacak istinat duvarlarıyla düz bir zemin oluşturularak kreşe giden çocukların oynayabileceği bir açık mekân tasarlanıyor. Şu an mevcut olan çocuk oyun alanı yenileniyor ve günümüz estetik ve fonksiyonel ihtiyaçlarına cevap veren çocuk oyun grupları ve fitness aletleri yerleştirilerek çağdaş bir görünüme kavuşturuluyor.


Ambarlıdere Parkı proje çalışmaları hakkında konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar...