15 / 05 / 2024

american felt building

american felt building

ABD'li oyuncu Tom Cruise, New York'ta American Felt Building binasında yer alan dairesini satıyor...

ŞOK markette yarın birçok üründe indirim var! Bu cumartesi ŞOK'ta Hoover 10 Kg Kurutma Makinesi 15.999 TL...

ŞOK market 11 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK markette bu çeşitli ürünler raflarda yerini alacak. Samsonite Spinner Valiz Orta Boy 11.999 TL, American Tourister Valiz Orta Boy 6.999 TL, Sony PS5 Slim 1 TB Digital Console 21.499 TL.

İngiltere'de ev alacaklar son 70 senenin en zor koşullarıyla karşı karşıya!

Londra merkezli kooperatif birliği Building Societies Association'ın (BSA) yeni raporuna göre İngiltere'de ilk defa ev alacakların, yüksek faizler sebebiyle son 70 senenin en zorlu koşullarıyla karşı karşıya olduğu kaydedildi.

Konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya! Birleşik Krallık'ta konut fiyatları yüzde 1,8 düştü!

Nationwide Building Society'nin merakla beklenen son raporu, konut fiyatlarında bir önceki yıla kıyasla yüzde 1,8'lik bir düşüşe işaret ederken, Birleşik Krallık konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya kaldı.

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Building İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Bingöl tarafından kuruldu.

Türk halkı ev fiyatlarının şokunu yaşarken dünya piyasasından gelen haber herkesi buz kestirdi

Türkiye'de ev fiyatlarının neredeyse 3'e katlanmasının ardından dünya piyasasından gelen haberler de sektördeki durumu ortaya koydu. Nationwide Building Society'in verilerine göre Britanya'da konut fiyatları 1 yılda yüzde 14,3 arttı. Bu rakamın 2004 yılından beri bir ilk olduğu ifade edildi.

İngiltere'de konut fiyatları 2022 Ocak ayında yüzde 11,2 arttı!

İngiltere'nin konut alanında önemli bir kurumu olan Nationwide Building Society'nin Konut Fiyat Endeksi Raporu verileri yayımlandı. Yayınlanan rapora göre konut fiyat artışı 2022 Ocak ayında yüzde 11,2 olarak gerçekleşti.

İngiltere konut piyasası olası bir faiz indirimiyle yavaşlayabilir!

İngiliz finans kurumu Nationwide Building Society, ülkede faiz oranlarında bir artırım yaşanmasının konut piyasasını yavaşlatacağını belirtti.

Amerikan Güzeli'ndeki sahtekar emlakçıyı canlandıran Gallagher: Trump'ı temel aldım!

2000'de en iyi film dahil 5 dalda Oscar'la ödüllendirilmiş 'American Beauty' (Amerikan Güzeli) isimli filmin oyuncularından Peter Gallagher, canlandırdığı ahlaksız emlak kralı Buddy Kane'in Donald Trump'ı örneek aldığını söyledi...

K Building İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

K Building İnşaat Gıda Tekstil Mobilya Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Shener Enverov Kodzhebashev tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Yeşil Bina Sertifikası! 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (U.S. Green Building Council - USGBC) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold (Altın) seviyesinde almaya hak kazandı...

High Building Real Estate Gayrimenkul Dış Limited Şirketi kuruldu!

High Building Real Estate Gayrimenkul Dış Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile  Ghanem El Dandachli tarafından kuruldu. 

Agime Group'un gündeminde 3 yeni proje var!

500 milyon dolar değerle ABD’deki en büyük üçüncü Türk gayrimenkul geliştiricisi ve ülke genelinde 300 dairelik kiralık konut portföyü sahibi olan Turkish-American Business Forum kurucu başkanı Murat Ağırnaslı şirketi hakkında açıklamalarda bulundu. 

american felt building Haberi

american felt building
Tom Cruise, ABD'nin New York kentindeki American Felt Building binasındaki dairesini 3 milyon dolara satıyor. Cruise, 1984 yılında satın aldığı 10'uncu kattaki 205 metrekarelik dairesinin tavanını, boyu kısa olduğu için, planlanandan daha kısa inşa ettirmişti. Cruise'un dairesini satmak için anlaşmaya varmak üzere olduğu...