03 / 05 / 2024

American Milli Emlakçılar Derneği

American Milli Emlakçılar Derneği

Emlak danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "American Milli Emlakçılar Derneği" üye olan ilk Türk emlak danışmanı oldu...

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

İki şehirdeki 40 arsa ve arazi satılıyor: Milli emlak satış ve arsa satışları tek tek açıklandı! Tarihlere dikkat!

Bitlis Milli Emlak ve Van Milli Emlak, 40 adet arsa ve araziyi satışa sundu. Peki iki şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak o ildeki 3 bin 191 metrekarelik arsayı satıyor! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla!

Çanakkale Milli Emlak Müdürlüğü, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Barbaros Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde 38 bin liraya konut imarlı arsa satacak! Bu fırsatı aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Ocak ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 38 bin liraya konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak, o ildeki 40 adet 3+1 konutu 24 taksit imkanıyla satıyor! Ev alacaklara müjde! 

Edremit Milli Emlak, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, İbrahimce Mahallesi'nde yer alan 40 adet 3+1 konutu 24 taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan o ilde 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği 2023 yılı Ocak ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 25 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan o ilde 100 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! KDV'den muaf bu arsayı sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Ocak ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 100 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan o ilde 80 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! KDV'den muaf arsayı sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 80 bin 500 TL'ye arsa satacak.

Milli Emlak'tan Balıkesir'de kamu konutu fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Balıkesir Edremit'te kamu konutu satacak.

Milli Emlak o ilde 28 bin 560 TL'ye arsa satacak! Arsa almak isteyenler bu tarihi aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 28 bin 560 TL'ye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak.

Milli Emlak 18 bin 850 TL'ye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak! Yeni yılın ilk fırsatını kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 18 bin 850 TL'ye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan 30 bin 400 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği Aralık 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 30 bin 400 TL'ye konut imarlı arsa satacak...

Milli Emlak o şehirde 19 bin TL'ye arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Aralık 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 19 bin TL'ye arsa satacak.

American Milli Emlakçılar Derneği Haberi

American Milli Emlakçılar Derneği

Evrim Kırmızıtaş Başaran, "American Milli Emlakçılar Derneği" üye olan ilk Türk emlak danışmanı oldu. 

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Amerika’da yatırım yapmak isteyen Türk müşterileri için tek adres olacak. Başaran ayrıca Amerika piyasasındada satılık bütün portföyleri listeleyen ve analiz eden bir sisteme erişim hakkına sahip olacak.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, "Ödüller geldikçe daha da çalışma isteğim artıyor,yine bu çok özel ödülle artık Amerika’dan ev almak isteyenler için Türkiye’den tek yetkili emlak danışmanı olmam çok gurur verici"...