14 / 05 / 2024

amerikan jeofizik kurumu

amerikan jeofizik kurumu

Peru' nun güneyinde 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Amerikan Jeofizik Kurumu, depremin merkez üssünün Arequipa bölgesindeki Lomas Kenti' nin 72 kilometre güneyi olduğunu açıkladı....

Konak Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanan bina ne olacak?

KONAK Belediyesi, Nebahat Tabak isimli hayırsever tarafından Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanan iki katlı tarihi yapıyı 10 yıllığına kiralayıp, restore etti.

1984 yılında Türk Hava Kurumu apartmanları restore edilecekmiş!

1984 yılında Laleli'deki Türk Hava Kurumu apartmanları 420 milyon liraya restore edilecekmiş. Türkiye'de toplu konutun ilk örneği olarak gösterilen ve 1918 yılında yaptırılan THK apartmanları restore sonrası pasaj haline getirilecekmiş.

1984 yılında Türk Hava Kurumu blokları işhanı olacakmış!

1984 yılında İstanbul'un ilk toplu konutu olarak bilinen Laleli'deki Türk Hava Kurumu'na ait Türk Hava Kurumu blokları, işhanı yapılmak üzere boşaltılmış. Blokların restorasyonu için 375 milyon lira ödenek ayrılmış.

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan 5 ilde satılık 12 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Ankara, Çankırı, Aksaray, İstanbul ve Bursa'da yer alan 12 gayrimenkulünü satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 17 ve 18 Şubat'ta yapılacak.

1983 yılında Türk Hava Kurumu apartmanları işhanı olarak kullanılacakmış!

1983 yılında Laleli'deki Türk Hava Kurumu'na ait apartmanları işhanı olarak kullanılacakmış. Binanın oldukça harap bir durumda olması, kiracıların da çok ucuza oturdukları bina tahliye edilmeye başlanmış.

Sosyal Güvenlik Kurumu 5 ilde 12 arsayı satışa çıkardı!

Sosyal Güvenlik Kurumu Ankara, İstanbul, Aksaray, Bursa ve Çankırı'da 12 gayrimenkulleri açık artırma usulü ile satışa çıkardı. İhale ile ilgili duyuru bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamu Denetçiliği Kurumu'na en çok şikayet Ankara'dan geldi!

Kamu Denetçiliği Kurumu 'na en çok şikayet başvurusu bölge bazında bin 630 ile İç Anadolu Bölgesi 'nden, il bazında bin 156 ile Ankara'dan yapıldı.

Amerikan Mimarlar Enstitüsü en iyi binaları seçti!

Amerikan Mimarlar Enstitüsü yılın en iyi binalarını seçti. ABD'de mimarlar için oluşturulan meslek odası, 19 projeyi ödüllendirdi. İşte Amerika Birleşik Devletleri'nde yılın en iyisi seçilen mimari projeler...

Türk Hava Kurumu'ndan tanışma günleri!

Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi, sportif havacılığı tanıtmak ve sevdirmek amacı ile Deepo 'da 16 - 18 Ocak 2015 tarihleri arasında buluşma günleri düzenledi.

Nevşehir Türkiye İstatistik Kurumu binası Şubat'ta hizmette!

Nevşehir 'de bulunan sayısı bölge müdürlükleri arasında yerini alan Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğü yeni ve kendisine ait binasına kavuşmasıyla birlikte Nevşehir 'de konuşlanmışta olacak.

Beykoz Belediyesi'nden Başsavcılık ve Halk Sağlığı Kurumu'na bina tahsisi!

Beykoz Belediye Meclisi, iki binanın Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı'na ve hizmet binasının ikinci katındaki ofislerin geçici olarak Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na tahsis edilmesi tekliflerini ilgili komisyonlara gönderdi.

Aydın Sosyal Güvenlik Kurumu Binası'nın temeli atıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürlüğü’nün 15 milyon 650 bin TL’ye mal olacak olan yeni hizmet binasının temeli düzenlenen tören ile atıldı. Düzenlenen törene, Aydın Valisi Erol Ayyıldız da katıldı...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu krediler için yeni düzenleme yaptı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bankaların döviz kazandırıcı hizmet ve faaliyetlere yönelik olarak kullandırılan krediler için ayırdığı genel karşılık oranının yüzde sıfır olarak uygulanabileceğini açıkladı.

amerikan jeofizik kurumu Haberi

amerikan jeofizik kurumu


Peru' nun güneyinde 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Amerikan Jeofizik Kurumu, depremin merkez üssünün Arequipa bölgesindeki Lomas kentinin 72 kilometre güneyi olduğunu açıkladı.


50 saniye süren depremin başkent Lima da dahil, birçok kentte paniğe yol açtığı...