02 / 05 / 2024

amerikan markası Schnadig

amerikan markası Schnadig

Amerika’nın önemli mobilya markalarından Schnadig Fatih Kıral Mobilya güvencesi ile Türkiye’ye geliyor. Yerli üretimde başarısını ortaya koyan Fatih Kıral, 50’yi aşkın dünyaca ünlü markanın da temsilciliğini yapıyor.

Pakpen 5. kez Türkiye'nin süper markası oldu!

Pakpen 5. kez Türkiye'nin süper markası oldu. Başarılı Ar-Ge çalışmaları, ürün kalitesi ve aldığı uluslararası sertifikalarla yapı sektörünün öncü kuruluşlarından olan Pakpen, Superbrands Türkiye listesinde beşinci kez yer aldı.

Amerikan Mimarlar Enstitüsü en iyi binaları seçti!

Amerikan Mimarlar Enstitüsü yılın en iyi binalarını seçti. ABD'de mimarlar için oluşturulan meslek odası, 19 projeyi ödüllendirdi. İşte Amerika Birleşik Devletleri'nde yılın en iyisi seçilen mimari projeler...

19 İnşaat firması kentsel dönüşüm markası yarattı!

2012'de yürürlüğe giren Kentsel Dönüşüm Yasası ile çürük yapıların yenilenmesi hedeflendi ancak yaşanan aksaklıklar nedeniyle fazla yol alınamadı. Tahincioğlu'ndan DKY'ye kadar 19 inşaat firması 19 kentsel dönüşüm markası yarattı.

Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası: SOHO Kitchen Studio!

Bursa'da inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Ömer Kumova İnşaat'ın yeni markası olarak faaliyete başlayan SOHO Kitchen Studio için 'Mutfak Sohbetleri Vol.1' etkinliğini düzenledi..

BİM, FİLE markası ile yoluna devam ediyor!

Türkiye'yi discount modeli ile tanıştıran BİM, aynı anlayışı FİLE markası ile süpermarkete taşıyor. Rakiplerin küçük mağaza açılımına karşı hamle olarak da değerlendirilen FİLE'lerin ilki Bahçeşehir'de açılacak.

THY yeni markası We're From Turkey'i tanıttı!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, yeni oluşturdukları "We're From Turkey" markası altında Türkiye'nin güzelliklerini satmak istediklerini belirterek, "İnşallah bu projeyle yabancılar daha kolay bu ürünleri alacak" dedi

BİM'in yeni markası 10 mağaza açacak!

Her gün 4 milyon müşteriye 4 bin 470 mağazasında hizmet veren indirim perakende zinciri BİM, yeni markası FİLE ile sektöre yine iddialı girdi. Marka 2015 yılında 10 mağaza açmayı planlıyor..

BİM'in yeni markası File Bahçeşehir'de şube açacak!

BİM'in yeni markası File Bahçeşehir'de şube açacak. Yaklaşık 1000 metrekarelik bir alanda açılacak ve 2015 içinde sayısının 10’a çıkması hedeflenen File mağazalarında, düşük fiyat prensibi olacak.

AP Gayrimenkul, Polat Ofis markasıyla proje üretecek!

Yeni satışa çıkardıkları Kağıthane Polat Ofis projesinin tanıtımı için basınla bir araya gelen AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, "Polat Ofis markasını yaymak istiyoruz." dedi. Toplantının detayları haberimizde...

Midpoint'in yeni markası Welldone Antalya'da hizmete açıldı!

ÜNLÜ restoran zinciri Midpoint'in yeni markası Welldone, Antalya'da açıldı. İşadamı turizmci Murat Süğlün ve Şefik Öz ortaklığıyla Akra Barut Otel karşısında açılan Welldone, kendine özgü tarzı, mimarisi ve mutfağıyla dikkat çekiyor...

Bebek giyim markası Kanz'dan Düzce'de mobilya fabrikası!

Alman bebek ve çocuk giyim markası Kanz, Türkiye'de mobilya sektörüne de giriş yaptı. Bu amaçla Besh Mobilya ile lisans anlaşması yapan Alman markanın şimdiden bayilik sistemi ile Türkiye'nin 81 noktasına ulaştığı açıklandı.

Timur Holding markası Nef kolay yatırımın önünü açtı!

2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için yeni bir uygulama başlattı.

Ahşap palet markası Epal, Türkiye pazarını genişletiyor!

Ahşap palet markası Epal pazarını genişletiyor. Avrupa Palet Üreticileri Birliği'nin (EPAL) aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 17 ülkedeki lisanslı üreticileri tarafından kurulan Ulusal Komiteler, EPAL paletlere duyulan güveni daha artırıyor.

amerikan markası Schnadig Haberi

amerikan markası Schnadig

Fatih Kıral Mobilya’nın ev sahipliğinde Türkiye’ye gelen Caracole Light by Schnadig ‘’ Modern Artisan’’ koleksiyonu mağazalardaki yerini aldı. Keyifli yaşam alanları oluşturmayı hedefleyen koleksiyonun her parçasına sanatçı eli değdi. Koleksiyonu yakından görmek,  metal, cam ve ahşabın birbiriyle uyumunu evinizde deneyimlemek için sizi en yakın Fatih Kıral Mağazasına gidebilirsiniz.


Caracole Light by Schnadig 2015 koleksiyonuna verdiği isimle de adından söz etmeye değer. Üretilen mobilyaları sanatçı dokunuşları ile bütünleştiren Modern Artisan koleksiyonun da etkileyici formlar kullandı. Yeni koleksiyonda soft altın metaller, cam, koyu renk ahşap kullanılırken, uygulanan doğal patine cila ile de saf güzelliği temsil...