29 / 07 / 2024

Amina Rezoug cm mimarlık

Amina Rezoug cm mimarlık

Mimar Amina Rezoug kimdir? Amina Rezoug, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Amina Rezoug, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Amina Rezoug...

Her yıl 1.5 cm çöken İzmir için korkutan uyarı!

İzmir’in yer yıl 1.5 cm çöktüğünün belirlenmesi açıklanması sonrası İzmir’de bir korku havası yayılırken TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Önalan da zeminde sıvılaşmanın çok olduğu yerlerin dirençsiz olduğunu söyledi.

Selçuk Geçer altın ve dolar yatırımcısına seslendi! Hazır olun, çok sert geliyor!

Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları uyardı. Geçer, piyasalardaki gelişmeleri değerlendirerek yatırıcmılara 'hazır olun sert geliyor' uyarısında bulundu.

İngiltere'de 145 cm daha önde yapıldığı için yıkım kararı verilen binaya yorum gecikmedi: Yok muymuş imar affı?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından İngiltere'de 75 cm yüksek ve 145 cm daha önde yapıldığı için yıkım kararı verilen binayı paylaştı. Söz konusu paylaşıma yorumlar da gecikmedi...

İstanbul'un en büyük ilçeleri arasında geliyor! Yabancı ve yerli yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'un Pendik ilçesinde konut projelerinin yüksemesi yatırıcmıların dikkatini çekmeye başladı. Yatırımcılar Pendik'e yçnelmeye başladı.

ŞOK'tan 14 Şubat kataloğu! ŞOK'ta yarın kağıt havludan, gıdaya, elektonik eşya ve kişisel ürünlerde indirim firsatı!

ŞOK Marketler zinciri 14 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, yarın çeşitli ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. Sinbo Airfryer 2.999 TL, 6'lı Çelik Yemek Kaşığı / Çatalı 89,95 TL, 120x170 cm Koza Hai Peluş Halı 699 TL.

1942 yılında köprünün altında kalan Unkapanı Meydanı yükseltilmiş!

1942 senesinde Unkapanı Meydanı, köprünün yerine konulması sırasında 9 cm aşağıda kaldığı için yükseltilme kararı alınmış.

Wi-Fi özelliği bulunan Vestel CMI 108222 10 kg çamaşır makinesi indirime girdi!

Ürün ömürlü ve son teknolojiyle donatılmış beyaz eşya ürünleriyle bilinen Vestel, yine aynı özelliklere sahip ve büyük ses getirecek bir çamaşır makinesiyle tüketicilerin karşısına çıktı. Wi-Fi özellikli CMI 108222 10 kg çamaşır makinesini üreten Vestel, bu ürünü indirimli olarak satışa çıkardı.

Wi-Fi teknolojili Vestel CMI 97202 9 kg çamaşır makinesinde şaşırtan fiyat!

Wi-Fi teknolojisinin hayatın her alanını sardığı şu dönemde Vestel de Wi-Fi teknolojili bir çamaşır makinesi üretti. CMI 97202 9 kg çamaşır makinesini görücüye çıkaran Vestel, cazip özellikleriyle çamaşır makinesi almak isteyenlerin odak noktası haline geldi.

Çamaşır makinesi almak isteyenler dikkat! Regal CM 58000 çamaşır makinesinin yeni fiyatı belli oldu!

Beyaz eşya konusunda oldukça iddialı ürünleriyle piyasaları sallayan Regal, çamaşır makinesi konusunda da resmen alanında fark yarattı. CM 58000 çamaşır makinesini satışa çıkaran Regal, ürünün yeni fiyatını da açıkladı.

Beko Buzdolaplarında 4.000 TL'ye varan indirim fırsatı

Beko 70 Cm egnişlikteki Beko Buzdolaplarında 4.000 TL'ye varan indirim kampanyası başlatı. İşte kampanyanın detayları...

BİM'de Kemerli Masaj Aleti 449 TL, Pilates Topu 65 cm 119 TL'ye satılacak! BİM 13 Ekim aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 13 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda pek çok ürün uygun fiyata satışa çıkarılacak. İşte BM 13 ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Arçelik geniş hacimli buzdolaplarında 6.500'TL'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik ekim ayına özel geniş hacimli buzdolaplarında 6.500'TL'ye varan indirim fırsatı ile müthiş bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 1-15 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya 74 cm ve üzeri genişlikteki Buzdolaplarında geçerlidir.

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Amina Rezoug cm mimarlık Haberi

Amina Rezoug cm mimarlık

Amina Rezoug kimdir?

1985 yılında Cezayir, SBA'da doğdu. 2008 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünü bitirdi. İstanbul Teknik Üniversitesinde "Mimari Tasarımda Bilişim"de yüksek lisansını tamamlayıp, "Mimari tasarım" doktora programında eğitimini sürdürmektedir. 


2008 yılında başladığı mimarlık kariyerine 2010 yılından itibaren CM Mimarlık‘ta devam etmektedir.


CM Mimarlık

2001 yılında “CM Tasarım Mimarlık” ismiyle İstanbul’da kuruldu ve 2004 yılından itibaren “CM Mimarlık Ltd.” ismiyle faaliyet göstermektedir.


Fiziki konum, zaman  yapım maliyeti ekonomisi, kullanıcı ve fonksiyonel kriterlerin doğru, estetik ve bilimsel şartlar doğrultusunda paralel ele alınması ile üslup ve genel geçer eğilimlerin baskısı altında kalmadan, çağdaş, teknolojik, çevreye duyarlı bir tasarım anlayışı güdülmektedir.


CM Mimarlık projelerinden bazıları:

2014 — Ticari, Ofis

İZ EVLER II

2013 — Konut

KSM OFİS YAPISI

2013 — Ticari, Ofis

NEF SÜTLÜCE

2013 — Konut

FMV ISPARTAKULE KAMPÜSÜ

2013 — Eğitim, Renovasyon

NOXX APARTMANI

2013...