04 / 05 / 2024

Amir Çiçek kimdir

Amir Çiçek kimdir

Marmaris'in Taşlıca, Söğüt, Bozburun, Selimiye ve Orhaniye mahallelerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Muğla Valisi Amir Çiçek, sorunların en kısa sürede giderilmesi için gereken çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Amir Çiçek: Yenilenebilir enerjide hedef en az yüzde 10!

Muğla Valisi Amir Çiçek, enerji kaynaklarının tükenmez olmadığını belirterek, "Yüksek Planlama Kurulu kararı ile ülkemizin yenilebilir enerji kaynaklarının elektrik enerjisi üretimindeki payının 2023 yılında en az yüzde 10 seviyesinde olması planlanıyor"

Amir Çiçek kimdir?

Merkez Valisi Amir Çiçek, 15/9/2014 tarihli karar ile Muğla Valisi olarak atandı. Peki Yeni Muğla Valisi Amir Çiçek kimdir? İşte Yeni Muğla Valisi Amir Çiçek...

Kentsel dönüşüme Mustafa Çiçek bakışı: Bağdat Caddesi dönüşümün merkezi!

Tecrübesinin getirdiği dinamizm ve yeniliklere açık bakış açısıyla mimaride farklılıklar yaratan Mustafa Çiçek, kentsel dönüşümün önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yeni evlerin tasarımına Mustafa Çiçek'in imzası! 

Pandemi süreciyle birlikte evde daha çok zaman geçiren vatandaşlar için birbirinden farklı tasarımlara imza atan mimar Mustafa Çiçek, herkesin zevkine cevap vermeye devam ediyor. 

Mimari bakış açısı Mustafa Çiçek ile farklılaşıyor!

Yaratıcı fikri en doğru tasarım ve estetik anlayışla birleştirerek günümüz modern mimarisi anlayışıyla bir araya getiren mimar Mustafa Çiçek, mimarinin kendine has inceliklerini de özgün tasarımlarıyla buluşturarak en doğru hizmeti uygun zevke ulaştırıyor.

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açıları kazanıyor!

Doğru tasarımı yaratıcı fikirlerle buluşturarak yeni mimari oluşumlara imza atan Mustafa Çiçek, her kullanıcının zevklerine hitap eden estetik anlayışları, günümüz modern mimarisiyle olan uyumu ve doğru dokunuşlarla buluşturmayı sürdürüyor.

Mimar Mustafa Çiçek, Bağdat Caddesi'nde 30 bin metrekarelik konut üretimine imza attı!

Genç yaşına rağmen mimari ve iç mimarı çalışmalarında başarılı işlere imza atan, Mustafa Çiçek projeleriyle günümüz konut ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Emrah Köseoğulları tarafından kuruldu.

Şadi Çiçekçi, İhlas Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Şadi Çiçekçi'nin Şirket Genel Müdürü olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

İlker Seyahat Turizm Danışmanlık Çiçekçilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlker Seyahat Turizm Danışmanlık Çiçekçilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Yılmaz tarafından kuruldu.

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Hülya Avşar, Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon TL’ye satın mı aldı? 

Hülya Avşar’ın Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon liraya satın aldığı öne sürülmüştü. Peki güzel oyuncu Çiçek Adası'nı aldı mı? İşte cevabı...

Hülya Avşar 55 milyon TL'ye Çiçek Adası'nı aldı!

Yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Hülya Avşar, 55 milyon TL’ye Ayvalık’taki Çiçek Adası’nı aldı. Güzel oyuncu, yeni yuvasının mimarisini kızı Zehra’ya emanet edecek

Abb Çiçek Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abb Çiçek Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiçek tarafından kuruldu.

Zadem Çiçek Ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zadem Çiçek Ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhtesim Baran tarafından kuruldu.

Amir Çiçek kimdir Haberi

Amir Çiçek kimdir

Taşlıca Mahallesi'ni ziyaretinde Çiçek'e vatandaşlar su ve mülkiyet sorunlarını aktardı. Taşlıca göletine giderek burada yerinde incelemelerde bulunan Vali Çiçek, gölet ve bölgenin doğal dokusu hakkında Muğla Büyükşehir Belediyesi Su Kanal İşletmesi 4. Bölge Şube Müdürü Mustafa Car'dan bilgi aldı. 

Çiçek, devletin bölgeye su bulmak amacıyla 1966 yılından beri çaba sarf ettiğini ancak bölgenin doğal yapısı nedeniyle bir türlü sorunun çözüme kavuşamadığını, gerekirse Marmaris barajından su taşınabileceğini belirtti.

Devletin vatandaşların su sıkıntısı çekmemesi için gölet projesini hayata geçirmeye çalıştığına dikkati çeken Vali Çiçek, "Gölet'in daha sonra su tutmaması nedeniyle zeminine membran malzeme kullanılarak çözüm aranmış. Ancak yağışın az olması yüzünden yeniden su sıkıntısının meydana geldiğini görüyoruz. 

Şimdi devlet olarak vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermemiz gerekiyor. Sondaj çalışmalarını hiç yapılmamış yerlerde yapmalıyız. Bu görev şuanda Su...