02 / 05 / 2024

Amir Çiçek vali

Amir Çiçek vali

Merkez Valisi olarak görev alan Amir Çiçek, 15/9/2014 tarihli karar ile Muğla Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Muğla Valisi Amir Çiçek kimdir? İşte Muğla'nın yeni Valisi..

Ayçiçek yağı fiyatları rekor kıracak! İşte son açıklamalar...

Rusya Ukrayna Savaşı küresel piyasaları karıştırdı. Savaş tüm dünyada para ve sermaye piyasalarını etkiledi. Uzmanlar savaş sebebiyle artan ithalat ve enerji maliyetleri düşünüldüğünde Türkiye'deki ayçiçek yağı fiyatlarında artış olacağını ifade ediyorlar...

Ayçiçek yağında dev indirim resmen açıklandı! 79.90 TL’ye düştü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim başladı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ayçiçek yağı fiyatlarında şok indirim! 5 litre ayçiçek yağı...

Son 1 senedir fiyatları sürekli artan ve bulunmamaya başlayan ayçiçek yağlarında üst üste indirim haberleri gelmeye başladı. Peki 5 litrelik ayçiçek yağı ne kadar? İşte ayçiçek yağlarındaki o şok indirim...

Ayçiçek yağı fiyatları yine zamlandı! Çok şaşıracaksınız! 5 litrelik yağ...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayçiçek yağı fiyatları yeniden zamlandı. İşte 2022 yılı yağ fiyatları...

Milyonlara ayçiçek yağı müjdesi: 5 Litre yağ...

Dolar kurunda meydana gelen yüksek artışın ardından en çok etkilenen ayçiçek yağı oldu. Yüksek fiyat artışın ardından vatandaşlar ucuz ayçiçek yağı nerede satılıyor diye araştırmaya başladı...

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

Dilan Çiçek Deniz, Göktürk'te 50 bin TL'ye villa kiraladı!

Kent hayatından sıkılan ve doğaya kaçan ünlüler kervanına oyuncu Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Ünlü oyuncu, Göktürk'te 50 bin TL'ye kütük bir konut kiraladı.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Kentsel dönüşüme Mustafa Çiçek bakışı: Bağdat Caddesi dönüşümün merkezi!

Tecrübesinin getirdiği dinamizm ve yeniliklere açık bakış açısıyla mimaride farklılıklar yaratan Mustafa Çiçek, kentsel dönüşümün önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yeni evlerin tasarımına Mustafa Çiçek'in imzası! 

Pandemi süreciyle birlikte evde daha çok zaman geçiren vatandaşlar için birbirinden farklı tasarımlara imza atan mimar Mustafa Çiçek, herkesin zevkine cevap vermeye devam ediyor. 

Mimari bakış açısı Mustafa Çiçek ile farklılaşıyor!

Yaratıcı fikri en doğru tasarım ve estetik anlayışla birleştirerek günümüz modern mimarisi anlayışıyla bir araya getiren mimar Mustafa Çiçek, mimarinin kendine has inceliklerini de özgün tasarımlarıyla buluşturarak en doğru hizmeti uygun zevke ulaştırıyor.

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açıları kazanıyor!

Doğru tasarımı yaratıcı fikirlerle buluşturarak yeni mimari oluşumlara imza atan Mustafa Çiçek, her kullanıcının zevklerine hitap eden estetik anlayışları, günümüz modern mimarisiyle olan uyumu ve doğru dokunuşlarla buluşturmayı sürdürüyor.

Mimar Mustafa Çiçek, Bağdat Caddesi'nde 30 bin metrekarelik konut üretimine imza attı!

Genç yaşına rağmen mimari ve iç mimarı çalışmalarında başarılı işlere imza atan, Mustafa Çiçek projeleriyle günümüz konut ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Amir Çiçek vali Haberi

Amir Çiçek vali

Yeni Muğla Valisi Amir Çiçek kimdir?

Merkez Valisi olarak görev alan Amir Çiçek, 15/9/2014 tarihli karar ile Muğla Valisi olarak atandı. Peki, Muğla'nın Yeni Valisi Amir Çiçek kimdir? 


Amir Çiçek, 10 Ağustos 1958, Reşadiye, Tokat doğumlu.  Ankara  Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1981 yılında mezun oldu. 


Eşme, Kurucaşile, Çamardı, Ovacık, Ergani, Kelkit, Dinar ve Haymana İlçelerinde kaymakamlık, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı ve MERNİS Projesi'nden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, APK Kurul Başkanlığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı yapmıştır. 


28 Eylül 2006-28 Mayıs 2010 tarihleri arasında Yozgat Valiliği yapmıştır. 28 Mayıs 2010 tarihindeki kararla Iğdır Valiliğine atandı.


3 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile merkeze alındı. 


Çiçek, yabancı dil olarak İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk...