02 / 05 / 2024

Ammar Yasin Tatar

Ammar Yasin Tatar

FBEŞ İnşaat Proje Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ammar Yasin Tatar tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Kıbrıs Cumhurbaşkanı Tatar duyurdu: İnşaatlara sınırlama getirilebilir!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İsrail vatandaşlarının edindikleri gayrimenkullerin hukuki dayanağının bulunmadığını söyleyerek, Girne sahillerinde inşaat yoğunluğuna bağlı olarak sınırlamalar getirilebileceğini aktardı.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

Yasin Ayaz kimdir? THY’de hangi alanlarda çalıştı? GÜBRETAŞ’ta ne iş yapıyor?

Yasin Ayaz kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Yasin Ayaz’ın hayatı...

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Yasin Yerebakan kimdir? Bankacılık sektöründe kaç yıl çalıştı? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor?

Yasin Yerebakan kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Yasin Yerebakan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ammar Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ammar Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Özcan tarafından kuruldu. 

Yasin Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasin Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yasin Altınok tarafından kuruldu.

Yasin Oğuz, Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi görevinden ayrıldı!

Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi olarak görev yapan Yasin Oğuz, 13 Ocak 2022 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Yasin Keskin Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasin Keskin Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu.

Ersin Tatar: Kapalı Maraş'ın açılması için çalışmalar hızlandı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, 46 yıl boyunca kapalı halde bulunan'Hayelet Şehir' Kapalı Maraş'ın açılmasıyla ilgili çalışmaları yoğunlaştırdıklarından bahsederek "Maraş'ı insanlığa kazandıracağız" dedi.

Ersin Tatar: UBP’nin imar planı hazır!

Kıbrıs'ta imar planı tartışmalarıyla ilgili olduğunu düşünmediğinden bahseden Ersin Tatar, “Arife günü, UBP’nin imar planına ilişkin raporunu Sayın Başbakan’a sunmuştuk. Bugün itibariyle de Sayın İçişleri Bakanı’na bizzat sundum. Süreci yakından takip edeceğiz” dedi.

Ersin Tatar: Kapalı Maraş için yasal düzenlemeler ve teknik çalışmalar başlayacak!

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, kroonavirüs salgını sürecinde bütün alanlarda olduğu gibi kapalı Maraş'ın açılması konusunda da duraksama yaşandığını fakat bu konudaki çalışmaların yakında yeniden hız kazacağını belirtti...

Ersin Tatar'dan konut satışlarına ilişkin açıklama!

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, konut sektöründe satışların artmasıyla KKTC'nin koronavirüs öncesi potansiyeline kavuşacağına vurguladı...

Ammar Yasin Tatar Haberi

Ammar Yasin Tatar

FBEŞ İnşaat Proje Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ammar Yasin Tatar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


FBEŞ İnşaat Proje Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a- Her türlü inşaat malzemeleri yurtiçinde ve yurtdışında almak, satmak. Menkul ve gayri menkul almak, kat karşılığı sözleşmeler yapmak, inşaatlar yapmak, eşyalı yada eşyasız  anahtar teslimi konut inşa etmek veya yaptırmak. Dekorasyon işleri yapmak. Site yönetimi güvenlik ve temizlik ekipleri oluşturmak. Demir, alüminyum, pvc, çimento, kum, tuğla, mermer,seramik,fayans, boya, kereste ve ürünleri, kapı, pencere, kum, çakıl, kireç, sıhhi tesisat ve elektrik tesisatı malzemeleri, inşaat hırdavatları,doğalgaz tesisat malzemeleri,cam ve cam mamulleri, inşaat tecrit ve izolasyon malzemeleri ile  inşaat alanında kullanılabilecek her türlü mal ve hammadeyi alıp satmak...