09 / 05 / 2024

Ammar Zaıtoun

Ammar Zaıtoun

Zaitoun Brothers İnşaat Dekorasyon İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi, Ammar Zaıtoun ve Omar Akko ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

b.b. home passion V, Miami ruhunu yaşam alanlarınıza taşıyor!

Ünlü tasarımcı Barbara Becker’ın Miami’den ilham aldığı ve Rasch markası için özel olarak tasarladığı modern duvar kağıdı koleksiyonu "b.b. home passion V”, renkli ve egzotik Miami ruhunu yaşam alanlarınıza taşıyor…

Zaitoun Brothers İnşaat Dekorasyon İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaitoun Brothers İnşaat Dekorasyon İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi, Ammar Zaıtoun ve Omar Akko ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Rıza Akça: Basmane çukuruna talibiz!

Dünya Ticaret Merkezi inşaatı, 19 Ocak’ta 80 milyon dolar muammen bedelle satışa çıkacak. Bir önceki ihalede kurulan konsorsiyumun üyesi işadamı Rıza Akça “İzmir’i bu ayıptan kurtarmak istiyoruz. Çukura şu an yine talibiz” dedi

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuru işlemleri için bugün son gün. Yüzde 10 peşinatta 180 ay vade imkanı sunan projede aylık taksitler 924 TL'den başlangıç gösteriyor.

BTicino Axolute Swarovski ile duvarlarınıza mücevher ışıltısı!

BTicino, Axolute Swarovski serisi ile duvarlarınıza mücevher ışıltısını taşıyor. Her biri el yapımı anahtar prizler, Crystal ve Light Peach olmak üzere 2 seçenekle kullanıcılarının beğenisine sunuluyor

Rıza Hüseyin Erkanlı: İhtiyaca yönelik gayrimenkul geliştiriyoruz!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, "İhtiyaca yönelik gayrimenkul geliştirmeye odaklandık, insanlar amortisman süresi kısa yatırımlar istiyorlar. " dedi.

Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım başladı!

Ortahisar Belediyesi yeni hizmet binasını yapacağı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Pazarkapı etabı için yıkım çalışmalarına başladı.

Fikret Orman: Artık stadımıza kavuşmak istiyoruz!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni statları Vodafone Arena'nın yapımının devam ettiğini belirterek "Artık stadımıza dönmek istiyoruz, stadımıza kavuşmak hepimizin ortak temennisi" dedi.

2016'da mağazalaşma çalışmalarımıza hız vereceğiz!

Tasarımın mobilya sektörü üzerinde olumlu etki yaptığını anlatan Tepe Home Genel Müdürü Aykut Coşkan, ''7 milyar dolar büyüklüğe sahip bu sektörde markalaşma çok önemli. 2016'da ihracat ve mağazalaşma çalışmalarımıza hız vereceğiz" dedi.

Rıza Sümer: Kemer'in imar planlamasını takip edeceğiz!

Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, belediyelerin yapacakları imar planlarındada vatandaşın menfaatini gözetmesi gerektiğini belirtti. Sümer, imar planlarını takip ettiklerini açıkladı.

Rıza Sümer: Kemer imar planlarının takipçisiyiz!

Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kemer’de mahalle temsilcileri ve esnafla bir araya geldi. Rıza Sümer, “Kemer’in imar planlarıyla ilgili yapılacak düzenlemeleri gerek belediye meclis üyelerimiz, gerekse hükümet nezdinde takipçisi olacağız. " dedi.

Ali Rıza Alaboyun: Rusya ile enerji konusunda sorun yok!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Türkiye ile Rusya arasında enerji bağlamında hiçbir sorun olmadığını belirterek, "Doğalgaz revizyonu ve Türk Akımı projesi"nin iki ülke arasındaki öncelikli konular olduğunu aktardı.

Termo Teknik, kombilerdeki arıza nedenlerini açıkladı!

Termo Teknik ürün uzmanları kombilerde sık karşılaşılan arıza nedenlerini ve arızalardan korunma yollarını açıkladı. Birçok kullanıcı kış hazırlıklarına çoktan başladı.

Ammar Zaıtoun Haberi

Ammar Zaıtoun

Zaitoun Brothers İnşaat Dekorasyon İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi, Ammar Zaıtoun ve Omar Akko ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu. 


Zaitoun Brothers İnşaat Dekorasyon İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık...