06 / 05 / 2024

Ampute Milli Futbol Takımı ev hediyesi

Ampute Milli Futbol Takımı ev hediyesi

Ankara'da faaliyet gösteren inşaat firması Ünsal Group, Ampute Milli Futbol Takımı'na ev hediye etti.

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Mircea Lucescu emlak işine giriyor!

Bir dönem Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı da çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu emlak işine giriyor.

Ampute Milli Takım'a ev jesti!

Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Ankara'da bulunan bir inşaat firması tarafından daire hediye edildi.

Ampute Milli Futbol Takımı'na ev hediye edildi!

Ankara'da faaliyet gösteren inşaat firması Ünsal Group, Ampute Milli Futbol Takımı'na ev hediye etti.

Ağaoğlu, Ampute Milli Futbol Takımı'na dairelerini verdi!

Ali Ağaoğlu, Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına verdiği sözü yerine getirdi. Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısına millilere dairelerini verdi.

Çekmeköy Park Ağaoğlu Projesi fiyat!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinden Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına ev verdi...

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ali Ağaoğlu, 3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Çekmeköy Park projesinden Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına ev verdi. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ali Ağoğlu'ndan Ampute Milli Futbol Takımı'na büyük jest!

Ali Ağaoğlu, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonu olan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Çekmeköy Park projesinde daire hediye etti. 

İstanbul’un ilk ampute futbol sahası açıldı!

Pendikspor ile Pendikspor Ampute Futbol Takımı, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir gösteri maçı gerçekleştirdi. Yapımı yeni tamamlanan İstanbul’un ilk ve tek ampute futbol sahasında oynanan karşılaşma 2-2 sona erdi.

İstanbul’un ilk ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor!

İstanbul’un ilk, Türkiye’nin ise 3. ampute futbol sahası Pendik’e inşa ediliyor. Pendik Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi'nde yapımına başlanan saha, Süper Lig'de mücadele eden Pendik Engelliler Spor Kulübü Ampute Takımının maçlarına ev sahipliği yapacak.

Tahincioğlu’ndan Milli Takım'a evdendestekol kampanyası!

Tahincioğlu, Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Milli Takım’a özel bir kampanya ile destek veriyor. Tahincioğlu sosyal medyada kampanyasıyla “Tezahüratını yap, Milli takıma destek ol, Tahincioğlu’ndan hediyeni kazan!

Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin, Türk Milli Futbol Takımı’nın İklimlendirme Sponsoru oldu. Spora ve sporcuya verdiği desteği A Milli Futbol Takımı ile taçlandıran Daikin, dünyada ilk kez bir ülkenin milli takım sponsorları arasına girdi.

DYO, Milli Takım'a destek oluyor!

Kalbi kırmızı beyaz renkler için çarpan milyonlar, Euro 2016 için nefeslerini şimdiden tuttu. Milli takımın en renkli destekçisi DYO, futbol aşkının, tutkusunun ve heyecanının her sahnesinde hissedildiği reklam filmini yayınladı.

Ampute Milli Futbol Takımı ev hediyesi Haberi

Ampute Milli Futbol Takımı ev hediyesi

Ampute Milli Futbol Takımı'na Ankara'da faaliyet gösteren inşaat firması Ünsal Group tarafından ev hediye edildi. Anadou Ajansı'nda yer alan habere göre, şirketin yeni projesinin satış ofisindeki teslim törenine Ampute Milli Futbol Takımı futbolcuları Osman Çakmak, Barış Telli, Fatih Şentürk, Mert Yılmaz, Feyyaz Gözaçık, Kemal Güleş, Savaş Kaya, Rahmi Özcan, Ömer Güleryüz ve Şeyhmus Erdinç'in yanı sıra şirketin yönetim kurulu başkanı Orhan Ünsal katılım gösterdi.

Törende açıklama yapan yönetim kurulu başkanı Ünsal, "Ülkemize büyük sevinç yaşatan milli takımımıza katkıda bulunmak istedik. Onların başarısının yanında bizim yaptığımız tabii ki bir şey değil. Uluslararası arenada Türk bayrağını dalgalandırdıkları için onlarla gurur duyuyoruz." diye konuştu.

Ampute Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak ise "Ünsal Group'a teşekkür ediyoruz. Kendileri bizim başarımızı ödüllendirmek istedi ve bize 1...