30 / 04 / 2024

Anadolu Arastası projesi

Anadolu Arastası projesi

Nilüfer İlçesi Balat Mahallesinde temeli atılan Anadolu Arastası 163 bin metre kare alan üzerine Türkiye’deki 81 ilin kültürel yaşamlarını yansıtan tarihi evlerinin hemşehri derneklerinin bir yerde bulunduğu önemli bir yerleşke olacak.

Anadolu 1919 nerede? Anadolu 1919 fiyat listesi Eylül 2023!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Anadolu 1919 projesinin fiyat listesi ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Anadolu 1919 projesi ile ilgili detaylar....

İşte Doğu Anadolu'daki 6 dev ulaşım projesi!

Karayolları 12’nci Bölge Müdürlüğü tarafından Erzurum sınırları içerisinde 6 tünel projesi devam ediyor. Projelerle, Doğu Anadolu Bölgesi, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne bağlanacak.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 0 faizli 9 konut projesi!

2018 yılıyla beraber konutta ödeme kolaylığı sunan kampanyalar artış gösterdi. 84 ay 0 faiz kampanyası ile canlanan konut sektöründe markalı konut projeleri dikkat çekiyor. İşte İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 0 faizli 9 konut projesi...

Merter Anadolu Efes'in yerine konut projesi gelecek!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter Anadolu Efes'in yerinde konut projesi yükselecek.

Anadolu Üniversitesi'nde Deprem İzolatörü Test Merkezi Projesi!

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Deprem İzolatörü Test Merkezi Projesi’ni de tanıttı. Türkiye’de ilk defa bir Deprem İzolatörü Test Merkezi kuruluyor.

Doğu Anadolu Gözlemevi Projesi'nde çalışmalar sona yaklaştı!

Koçak “Sadece Erzurum’un değil Cumhuriyet Türkiye’sinin en büyük bilim projelerinden biri olan Doğu Anadolu Gözlemevi projesi, yaklaşık 5 yıldır sürdürülen çalışmalarla sona doğru yaklaşıyor.” dedi

AND Kartal Evleri daire fiyatları!

AND Kartal Evleri daire fiyatları 290 bin liradan başlayarak değişiyor. Anadolu Gayrimenkul projesi AND Kartal Evleri'nde 1.135 daire, 42 ofis ve 35 dükkan olacak...

Kepez'e Kent Meydanı ve Anadolu Arastası projesi yapılacak!

Kepez'de, içerisinde tarihi çarşı, şehitler anıtı, Osmanlı ve Selçuklu has bahçelerinin ve kent meydanının olduğu bir yaşam merkezi inşa ediliyor.

Doğu Anadolu Gözlemevi Projesi tasarım ihalesi tamamlandı!

Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATASAM)’nin yürüttüğü, Doğu Anadolu Gözlemevi (DAG) Projesi kapsamında; döner kubbe tasarımı ve alımı ihalesi tamamlandı.

Orta Anadolu Gelişim Projesi 2019'da tamamlanacak!

Orta Anadolu Gelişim Projesi adı verilen Ankara, Amasya, Eskişehir, Kırıkkale, Kırşehir, Çorum, Çankırı, Nevşehir, Kayseri, Yozgat, Tokat ve Sivas’ı kapsayan proje kapsamında 3 bin 360 tesis inşa edilecek.

Nilüfer Anadolu Arastası'na neden imar izni verilmedi!

Nilüfer Balat Geçit Köyünün eski merasına Anadolu Arastası yapılmak istenmesi ve projenin sel taşkın sahasında kaldığı iddiaların ortaya çıkması, imar planlarında ise bölgeye inşaat izni verilmediğinin anlaşılması Bursa'da gündemi karıştırdı.

Anadolu Gayrimenkul’ün ilk projesi AND’ye Londra’da 4 ödül!

Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile dünyanın en saygın gayrimenkul ödüllerinden birisi olarak kabul edilen European Property Awards’tan toplam 4 ödül ile döndü.

Doğu Anadolu Projesi'ne 21 milyar liralık yatırım yapılacak!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Eylem Planı kapsamında 2018'e kadar bölgede istihdam oranının yüzde 50.7'ye, ihracatın da 2.8 milyar dolara çıkarılması hedefleniyor..

Anadolu Arastası projesi Haberi

Anadolu Arastası projesi


Nilüfer İlçesi Balat Mahallesinde temeli atılan Anadolu Arastası 163 bin metre kare alan üzerine Türkiye’deki 81 ilin kültürel yaşamlarını yansıtan tarihi evlerinin hemşehri derneklerinin bir yerde bulunduğu önemli bir yerleşke olacak. Alanda 81 ilin tarihi evleri 27 bin metre kare Konferans salonu, 4 bin metre kare Kütüphane Halk eğitim merkezi, 5 bin 540 metrekare piknik alanları ve topografik anfi, 27 bin 260 metrekare 13 adet Mağaza, Cafe, Satış birimleri, bin 580 metrekare Fitness salonu 750 metrekare açık spor alanları 12 bin 500 metre kare yürüyüş parkuru, bin 500 metrekare Çocuk oyun alanı ve açık oturma alanı 5 bin metre kare, 520 araçlık otopark, 18 bin metrekare reakreasyon alanı 8 bin 800 metrekare, 2 adet pazaryeri 2 bin 500 metre...