26 / 08 / 2024

Anadolu Bölgesi kira garantili projeler

Anadolu Bölgesi kira garantili projeler

İnşaat firmaları konut projelerinde yatırımcının ilgisini çekmek ve satışlarına hız vermek için 1 yıldan 8 yıla kadar kira garantisi sunuyor. İşte Anadolu Bölgesi'ndeki kira garantili konut projeleri....

Ege Bölgesi için son dakika deprem uyarısı: 3 il çok riskli!

Doç. Dr. Tahir Gönen, Ege Bölgesi'nden geçen fay hatlarının Kuzey Anadolu'daki fay hatlarına göre daha kısa olduğunu dile getirerek, Ege Bölgesi'ndeki faylar kısa olduğu için çok uzun süreli depremler beklenmediğini söyledi. Doç. Dr. Tahir Gönen ayrıca riskli olan illeri de açıkladı.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesindeki projeler için Zemin Etüt Raporu hazırlatacak!

İç Anadolu Bölgesi ve Akdeniz Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

İhtisas Serbest Bölgesi modeli hayata geçirildi!

İhtisas Serbest Bölgesi modelini hayata geçirdiklerini hayata geçiren Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Ülkemizin Ar-Ge yoğun, yüksek teknoloji ve katma değerli ihracat hedeflerine katkı sağlayacak firmalara kira, nitelikli istihdam gibi desteklerin yanı sıra, gelir, kurumlar ve gümrük vergisi gibi bir

Batı Anadolu Serbest Bölgesi 20 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ Yürütme Kurulu Başkanı Faruk Güler, İzmir Bergama'da inşa edilecek Batı Anadolu Serbest Bölgesi ile 20 bin kişiye yeni iş sahası sunulacağını açıkladı.

Anadolu'daki kira garantili 5 konut projesi!

İnşaat firmaları konut projelerinde yatırımcının ilgisini çekmek ve satışlarına hız vermek için 1 yıldan 8 yıla kadar kira garantisi sunuyor. İşte Anadolu Bölgesi'ndeki kira garantili konut projeleri....

Orta Anadolu Bölgesi'ne 35 milyar TL'lik dev proje!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orta Anadolu Bölgesi'ne 35 milyar TL'lik 3 bin 306 tesisten oluşacak yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Eroğlu, "Güneydoğu Anadolu'da GAP projesi var. Orta Anadolu'da da bu tesisleri tamamlayacağız" diye konuştu.

Doğu Anadolu Bölgesi'ne 21 milyar liralık yatırım yapılacak!

Kalkınma Bakanı Yılmaz, "Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi ve bir eylem planı yaptık. Bu eylem planımız 5 yıllık süreçte Doğu Anadolu Bölgesi'ne 21 milyar liralık yatırımı öngörüyor" dedi.

İstanbul yüzde 28.9 ile en çok kira ve konuta harcama yaptı!

Gıda ve alkolsüz içeceklere en fazla payı yüzde 26 Güneydoğu Anadolu Bölgesi ayırırken, İstanbul yüzde 28.9 ile kira ve konuta en çok para harcayan bölge oldu.

İstanbul'da en çok konut ve kira harcamaları yapılıyor!

Hanehalkı tüketim harcamalarının yüzde 24,5’i İstanbul’da gerçekleşirken, konut ve kira harcamaları en yüksek payı alıyor. Ortadoğu Anadolu Bölgesi’nde bu pay yüzde 22,3 olarak gerçekleşti.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 136 bin 771 konut inşa ediyor!

TOKİ, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 136 bin 771 konut inşaatına başladı. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Doğu'da 700 bin ailenin ikâmet edeceği, 100 bin nüfuslu 7 şehir büyüklüğünde konut ürettik" dedi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde emlak fiyatları neden düştü?

Diyarbakır Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği (DİEM-DER) Başkanı Mustafa Koç, terör olaylarından en fazla Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin etkilendiğini, emlak sektöründe yaşanan durgunluğun piyasayı olumsuz etkilediğini söyledi.

Anadolu Bölgesi kira garantili projeler Haberi

Anadolu Bölgesi kira garantili projeler

1-) Univa Öğrenci Evi Kampüsü

Univa Öğrenci Evi Kampüsü toplamda 260 öğrenci evinden meydana geliyor. Yüzde 72'sinin satışı tamamlanan öğrenci evleri yatırımcısına 8 yıl gibi Türkiye ortalamasının çok altında bir sürede yatırım dönüşü olanağı sağlıyor. 

2018'in ilk çeyreğinde özellikle Arap yatırımcılar tarafından tek seferde satın alınan Univa Öğrenci Evi Kampüsü projesinde öğrenciler kendilerini kendi evinde hissedecek. 

Univa’da, kişi başı 850 TL kira bedeliyle üç öğrencinin kalabileceği öğrenci evlerinde yatırımcı toplamda 2 bin 550 TL kira getirisine sahip olabilecek.


Telefon: 444 92 17
Web: http://www.univa.com.tr/

2-) DAP İzmir

DAP İzmir projesi DAP Yapı imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. 1 yıl kira garantisi sunan projede  toplam 707 konut ve ticari alanlara yer veriliyor. 

31 ve 32 katlı iki ayrı kule...