02 / 05 / 2024

Anadolu da değerlenen arsalar

Anadolu da değerlenen arsalar

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul’da artan rekabet ve arazi fiyatları nedeniyle Anadolu’ya yöneldi. Anadolu’yu karış karış gezen Pera GYO, Denizli’de ilk adımını attığı dönüşüm projelerini Türkiye’ye yaymak istiyor

Türkiye'de deprem ezberleri bozuluyor: İç Anadolu da dahil pek çok risksiz yer aslında deprem tehlikesinde!

Deprem uzmanlarının eksik ve hatalı olduğunu belirttikleri "Deprem Risk Haritası'; Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Müdürlüğü ile TÜBİTAK tarafından güncelleniyor. Uzmanlar, İç Anadolu da dahil pek çok risksiz ve sarı olarak gösterilen yerin, yeni haritada kırmızıya döneceğini belirtti.

Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Geçmiş zamanlarda Anadolu'da ev yaptırmak isteyen kişi hemen işe girişmez öncelikle ustayı ararmış. Peki bu süreç nasıl işliyordu? Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırımını konut üzerinden yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta konutun semti, ili veya ilçesi. Peki konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Anadolu'da kira fiyatları metropollere yetişti: Barınma sorunu yayılıyor!

İstanbul kadar olmasa da Anadolu kentlerinde de kira fiyatları yükseliyor. Nevşehirliler 7 bin, Aksaraylılar 8 bin ve Konyalılar ise 12 bin liraya kadar yükselen kiralarla karşılaşıyor. 

Türkiye'nin en çok değerlenen 10 şehri belli oldu! Kırklareli ve Edirne zirvede! 

Şubat'ta meydana gelen deprem Türkiye’de değer artışı haritasının değişmesine neden oldu. En çok değerlenen 10 şehirlik listede deprem güvenliği dikkat çekti. Kırklareli ve Edirne ilk sıralara yerleşirken, Karadeniz bölgesinden 5 il birden listeye girdi.

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

Endeksa, Samsun'un en çok değerlenen ilçelerini açıkladı!

"Kent Kıymet Raporu" serisiyle şehirleri mercek altına almayı sürdüren Endeksa, son olarak Samsun'un en değerlenen ilçelerini de peş peşe açıkladı.

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

Hyundai Tucson'da Kasım'a özel 25 bin TL indirim! Şimdi al 2023 Haziran'da öde fırsatıyla! 22 Kasım 2022 fiyat listesi..

Hyundai Tucson'da Kasım fırsatı başladı. Hyundai Tucson'da hem 25 bin TL indirim hem de şimdi al 2023 Haziran'da öde fırsatı sunuluyor. Peki Hyundai Tucson fiyatları bu ay ne kadar? En uygun Hyundai Tucson kaç TL? İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi... 

Isuzu D-Max'in fiyatları Ekim ayında da değişmedi! İşte Isuzu D-Max 5 Ekim 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'in merak edilen ve araştırılan Ekim 2022 fiyat listesi açıklandı. Söz konusu aracın fiyatları Eylül ayında olduğu gibi Ağustos ayında da değişmedi. İşte Isuzu D-Max 5 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mitsubishi L200 12 ay, yüzde 0,99 faiz fırsatıyla satışta! Şimdi al Kasım'da öde! İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Mitsubishi'nin en çok satan modeli L200 Faiz Kampanyasını açıkladı. L200'de 100.000 liraya ye, 12 ay, yüzde 0,99 faiz fırsatıyla veya şimdi al, Kasım'da öde kampanyası. Peki Mitsubishi L200 güncel fiyatıları kaç TL? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Dolar da değil, altın da... Herkes euro/TL'yi merak ediyor! Euro bugün kaç lira oldu?

Yatırımcılar bugün euro kurunun ne kadar olduğunu merak ediyor. Bugünkü konu dolar da değil, altın da... Yatırımcılar euro kurunun ne olacağını merak ediyor. İşte detaylar... 

Anadolu da değerlenen arsalar Haberi

Anadolu da değerlenen arsalar

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Bensel, büyükşehirlerde artan arazi fiyatları ve rekabet nedeniyle Anadolu’ya yatırım yapmaya karar verdiklerini ve Anadolu’da ilk olarak Denizli’de karar kıldıklarını söyledi. Bensel, Denizli’de AVM inşaatıyla başladıkları projeye, okul, konut, Hastane ve son olarak  ofis kulelerini eklediklerini kaydetti. 

Bensel, 2011’de AVM projesini bitirdiklerini hatırlatarak, 2012 sonunda konutları satışa çıkardıklarını söyledi. Bu yıl okulun da hizmete girdiği projede, ofisler de satışa açıldı. Bensel, “Kendimizi Anadolu’da kentsel dönüşüm olabilecek yerlere, arazi fiyatlarının çok çıkmadığı yerlere yönelttik. Bakıyoruz, her bölge olabilir” dedi.

3 yılda fiyatı katladı

Projenin tamamının Sümerpark adıyla hayata geçirildiği projede, ofis blokları Skycity adıyla yükseliyor. Toplam proje alanının 100 bin metrekare olduğu projenin tamamına 300 milyon lira yatırım yapılmış olacak. 2017’de teslim edilmesi planlanan ofislerde metrekare fiyatları...