14 / 05 / 2024

anadolu desenleri sanat galerisi

anadolu desenleri sanat galerisi

Ankara'nın en gözde yerleşim yerlerinden Oran'da inşa edilen ve 185 metre yüksekliğiyle "Başkent'in zirvesi" olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi, geleneksel hale getireceği sanat günlerini başlattı...

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasına 3 bin 530 fotoğraf geldi!

Eserleriyle dünyayı etkileyen Mimar Sinan’dan ilham alınarak başlatılan “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” Fotoğraf Yarışması’na binlerce fotoğraf sanatçısından toplam 3 bin 530 fotoğraf geldi.

Evril Turkuaz projesi Erenköy'e Feng Shui sanatını getirdi!

Anadolu Yakasında birçok başarılı projeye imza atan Evril Yapı’dan bir ilk. Sektörün öncülerinden Evril Yapı Avrupa ve ABD’de ünlü sanatçı ve politikacıların kullandığı Feng Shui sanatını Kadıköy’e getirdi.

Çankaya'da Fikret Otyam adına Sanat Meydanı ve park yapılacak!

Anadolu'yu renklerle hafızalara kazıyan ressam gazeteci - yazar Fikret Otyam, Çankaya'da yaşayacak. Çankaya Belediyesi, sanatla yaşayan Fikret Otyam'ı, adına yapacağı Sanat Meydanı ve parkla ölümsüzleştirecek.

Akasya Acıbadem kültür sanat etkinlikleriyle yeni çekim merkezi oldu!

Alışveriş deneyimine yeni bir soluk getiren Akasya, her ay düzenlediği kültür sanat etkinlikleriyle Anadolu yakasında yeni bir çekim merkezi oldu. 4-5-6 Nisan tarihlerinde "Duo Viola" ekibini sanatseverlerle buluşturuyor.

Günay Restoran Anadolu Yakası'na 2'nci şube açacak!

Yüzlerce sanatçının sahnelerinde yetiştiği gazino kültürünün son temsilcisi Günay Restoran, Anadolu Yakası'nda şube açacak. Bu kapsamda özellikle Ataşehir bölgesi başta olmak üzere mekân bakmaya başlanıldı...

Ankara One Tower sanatseverlerden tam not aldı!

"Anadolu Desenleri" sergisiyle Sanat Günleri etkinliklerine başlayan One Tower, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği ile ortaklaşa düzenlediği "30 Yılın Basın Fotoğrafları" sergisiyle de sanatseverlerden tam not aldı.

One Tower Kule Konut projesi, Ankara'nın yeni sanat merkezi oldu!

Tamamlandığında 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en uzun kulesi olacak 48 katlı One Tower Kule Konut projesi, Ankara'nın yeni sanat merkezi oldu. Türkiye'nin doğal güzelliklerini havadan fotoğrafladığı "Anadolu Desenleri" sergisi düzenlendi...

One Tower sanatseverlerden tam not aldı!

"Anadolu Desenleri" sergisiyle Sanat Günleri etkinliklerine başlayan One Tower, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği ile ortaklaşa düzenlediği "30 Yılın Basın Fotoğrafları" sergisiyle de sanatseverlerden tam not aldı.

One Tower Anadolu Desenleri sergisi büyük ilgi gördü!

Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi tarafından başlatılan "sanat günleri" kapsamında sanatseverlere buluşan "Anadolu Desenleri" fotoğraf sergisi sona erdi.

One Tower Anadolu Desenleri sergisi sona erdi!

Oran'da inşa edilen ve tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi tarafından başlatılan "sanat günleri" kapsamında sanatseverlere buluşan "Anadolu Desenleri" fotoğraf sergisi sona erdi.

Anadolu Desenleri sergisi One Tower'da açıldı!

Hamit Yalçın'ın hava fotoğraflarından oluşan "Anadolu Desenleri" sergisi One Tower'da açıldı. İTO Yatırım ortakları Özkan Özçelik, Ahmet Pelit ve Orhan Tan'ın ev sahipliğindeki açılışa çok sayıda iş adamı ve sanatsever katıldı.

One Tower Sanat Günleri başlıyor!

185 metre yüksekliği ile " Başkent'in zirvesi " olarak tanımlanan One Tower, ilk sanat etkinliğini fotoğraf sanatçısı Hamit Yalçın'ın hava çekimlerinden oluşan "Anadolu Desenleri" sergisiyle başlatacak.

Deposite Sanat Merkezi 'nde 3 sergi bir arada!

“İlmek İlmek Anadolu ” sergisi, Erhan Bayladı 'nın “Masal Gibi Kareler ” fotoğraf sergisi ve Arel Üniversitesinin “Takı Tasarımı ” sergisi Deposite Sanat Merkezi 'nde ziyaretçilerini bekliyor

anadolu desenleri sanat galerisi Haberi

anadolu desenleri sanat galerisi

İTO Yatırım ortakları Özkan Özçelik, Ahmet Pelit ve Orhan Tan ev sahipliğinde düzenlenen,  fotoğraf sanatçısı Hamit Yalçın'ın hava fotoğraflarından oluşan "Anadolu Desenleri" sergisine çok sayıda işadamı, sanatsever ve basın mensubu katıldı.


Özkan Özçelik, açılış töreninde, One Tower satış ofisinde böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


“Anadolu Desenleri” sergisinin One Tower projesinin ilk sanat etkinliği olduğunu kaydeden Özçelik, “Başkent'in zirvesi olarak da bilinen projemizin ev sahipleri Ankara'ya kuşbakışı bakma olanağı bulacak. Değerli sanatçımız Hamit Yalçın da Anadolu'yu kuşbakışı görüntülemiş. Projemizin satış ofisinde düzenlediğimiz ilk sanat etkinliğini bu kesişmeden yola çıkarak planladık. Böylelikle Türkiye’nin muhteşem fotoğraflarını Ankaralı sanatseverlerin beğenisine sunmuş olduk. İnşaatımız yükseliyor ve sanatla birlikte yükselmeye de devam edecek” dedi.


One Tower satış ofisinde düzenlenecek kültür-sanat etkinliklerini geleneksel hale getirmeyi...