01 / 05 / 2024

Anadolu Haber Ajansı haberleri

Anadolu Haber Ajansı haberleri

Etkinliğin son gününde, Türk Havayolları tarafından Türkiye'nin herhangi bir kent için ücretsiz olarak verilen 2 bilet için çekiliş yapıldı. Saraybosna'da 8 Mayıs'ta başlayan Uluslararası Turizm Günleri etkinliği sona erdi.

Beklenen deprem İstanbulluları köşeye sıkıştırdı! Peş peşe rakamlar açıklandı! Büyük İstanbul depremi...

İngiliz haber ajansı Reuters 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketlerinin ardından, İstanbul ile ilgili dikkat çeken bir analize yer verdi. Beklenen deprem İstanbulluları köşeye sıkıştırdı! Peş peşe rakamlar açıklandı! Büyük İstanbul depremi...

Dünyaca ünlü kurumdan Türkiye’ye dolar uyarısı! O uyarıda deprem detayı dikkat çekti!

Dünyaca ünlü haber ajansı Reuters analizinde, deprem sonrasında Türk Lirası’ndaki yatay seyir sürse de mevcut kur politikasının devam etmesinin zor olduğuna işaret edildi.

Petrolden bir şok haber daha! Gerçekleşirse benzin ve mazot fiyatları uçacak!

Son günlerde yükselişe geçen petrol fiyatlarıyla ilgili tüketicinin moralini bozacak bir haber daha geldi. Uluslararası Enerji Ajansı tarafından bugün yayımlanan rapora göre; küresel petrol talebi bu yıl rekora koşacak!

TÜFE ağustos ayı oranları artıyor mu? Anadolu Ajansı açıkladı

Anadolu Ajansı’nın yapmış olduğu Enflasyon Beklenti Anketi’ne katılan ekonomistler, ağustos ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin % 2, 27 artmasını düşünülüyor. İşte detaylar…

Türkiye FED’in faiz politikası ile büyük darbe alacak! İngiliz haber ajansı Reuters duyurdu

İngiliz haber ajansı Reuters’ın yayımladığı bir analize göre, gelişmekte olan ülkeler, ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell'ın geçtiğimiz hafta sinyalini verdiği uzun süreli olarak yüksek faiz politikası dahilinde en kırılgan ekonomiler konumunda… İşte detaylar…

Dünyaca ünlü haber ajansı Reuters duyurdu! İşte dolar kurunun 22 lirayı göreceği tarih

İngiliz haber ajansı Reuters, İstanbul Analitics’in son raporunu paylaşarak dolar kuruyla ilgili dikkat çeken bir bilgiye yer verdi.

Merkez Bankası'nın dolar hamlesi ortaya çıktı!

ABD’li haber ajansı Bloomberg’in 3 kaynağa dayandırdığı habere göre, BDDK kararını destekleyerek döviz kurlarındaki artışı frenlemek için kamu bankaları 2 günde 1 milyar doların üzerinde döviz sattı.

Demirören Medya Grubu yüksek kira sebebiyle Söğütözü'ndeki binadan taşınıyor!

Demirören Medya Grubu, Ankara'da Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı ve Posta Gazetesi’nin yer aldığı binadan taşınmaya karar verdi.

Türkiye'nin swap anlaşması için görüştüğü ülkeler belli oldu!

Reuters haber ajansı, Türkiye'nin swap anlaşması için birçok ülke ile görüşme halinde olduğunu ve Azerbaycan ile anlaşmaya yakın olduğunu bildirdi. Ankara'nın Malezya, Güney Kore, Rusya ve İngiltere'nin yanı sıra Asya'dan bazı ülkelerle de görüştüğü belirtildi.

İlan sitelerindeki yanıltıcı ilanlara dikkat!

Türk Emlak Haber Ajansı tarafından 1.900 kişi ile yapılan anket sonuçlarına göre, vatandaşlar konut fiyatları ve internetteki emlak sitelerindeki gerçeği yansıtmadığını savunarak, ağır cezalar gelmesini istiyor.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Turk Emlak Haber Ajansı yılan hikayesine dönen Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bölgede ofis açarak mağdurlarla bir araya gelmeye başladı.

Antalya'da gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgeler!

Türk Emlak Haber Ajansı Antalya Bölge Temsilcisi İlker Ay, Türkiye'nin turizm kentlerinden Antalya'nın gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgelerini sıraladı.

İstanbullu kentsel dönüşüm, deprem ve konut mağduriyetleri konusunda karamsar!

Türk Emlak Haber Ajansı tarafından sosyal medyada gerçekleştirilen anket sonuçlarına göre İstanbullu gerek deprem gerekse konut mağduriyeti konusunda oldukça karamsar düşüncelere sahip...

Anadolu Haber Ajansı haberleri Haberi

Anadolu Haber Ajansı haberleri

Başkent Saraybosna'daki Skenderiya Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğin son gününde, Türk Havayolları (THY) tarafından Türkiye'nin herhangi bir kenti için ücretsiz verilen 2 bilet için çekiliş yapıldı. Ücretsiz biletleri kazanan Beçir Maciç ve Seada Sliniç'e biletleri, THY Bosna Hersek Müdürü Ahmet Salih Kansu ve Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşaviri Cengiz Aydın tarafından verildi. 


THY Bosna Hersek Müdürü Ahmet Salih Kansu, THY'nin yaklaşık 18 yılı Saraybosna'ya uçuş gerçekleştirdiğini belirterek, kısa süre önce Saraybosna Havaalanı'ndan İstanbul'daki Sabiha Gökçen Havaalanı'na uçuşların başladığını kaydetti. Kansu, "THY olarak her yıl Uluslararası Turizm Günleri etkinliğine katılıyoruz. Etkinliği son gününde, İstanbul üzerinden gidecek Türkiye'nin herhangi bir kentine 2 biletin çekilişini yaptık. Türkiye ve kültürünün tanıtımı açısından bunun önemli olduğunu düşünüyorum" dedi. 


Başkent Saraybosna'da 8 ile 11 Mayıs tarihleri...