18 / 05 / 2024

ANADOLU OSB nerede

ANADOLU OSB nerede

Hüseyin Kutsi Tuncay, Anadolu OSB’de üretime geçen 10 fabrikada yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlandığını, üretime geçme hazırlığında olan 50 fabrikanın tamamlaması ile yakın zamanda 2 bin 500 kişiye daha istihdam sağlanacağını söyledi.

Anadolu OSB'de 41 fabrikanın üstyapı inşaatları devam ediyor!

ANADOLU OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, üretim taaruzunu başlattıklarını söyleyerek, “ İşletme sayısını artıracak seferberlik anlayışıyla geliştirdiğimiz bölgemizde girişimcilere kucak açıyoruz” dedi...

Anadolu 1919 nerede? Anadolu 1919 fiyat listesi Eylül 2023!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Anadolu 1919 projesinin fiyat listesi ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Anadolu 1919 projesi ile ilgili detaylar....

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi!

Meva Anadolu nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Meva Anadolu nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İstanbul'daki OSB'lerde çarklar hızlı dönüyor!

Sanayinin önde gelen şehirlerinden İstanbul'da OSB'lere yapılan yatırımlar ve Kovid-19 sonrası gelen talep patlaması enerji tüketimlerini de yükseltti. 15'i Kimyacılar OSB, 11'i İstanbul Tuzla Organize Sanayi'den, 14 tanesi de Anadolu OSB'den olmak üzere toplamda üç OSB'ye 40 yatırım gerçekleşti.

Anadolu OSB MYO eylülde kapılarını açacak

Anadolu Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) inşa edilen Türkiye'nin iş garantili ilk meslek yüksekokulu eylül ayı itibariyle kapılarını açacak.

Varlık Fonu inşaat yerine imalat sanayisini desteklemeli!

Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, mega inşaat projelerini destekleyeceğini açıklayan Türkiye Varlık Fonu'na çağrıda bulundu. Tuncay, ''Elinizdeki büyük kaynaklarla inşaat yerine imalat sanayisini destekleyin'' diye konuştu.

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

Fikri Işık Anadolu'daki OSB projelerini anlattı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, son dönemde Anadolu'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projelerini anlattı. Bakan Işık, OSB sayısını arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

AND Kartal Residence nerede?

7 bloktan oluşan AND Kartal Konutları Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyor. Proje 46 bin 597 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki AND Kartal Residence nerede?

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal nerede?

AND Kartal Rezidans'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Çeşitli sosyal imkanların yer alacağı proje 7 blok halinde inşa edilecek. Peki Anadolu Gayrimenkul AND Kartal nerede?

Ahmet Necdet Sezer, Anadolu OSB'nin mimarisini beğendi!

10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Anadolu Organize Sanayi Bölgesine (OSB) ziyarette bulundu. Sezer, OSB binasının mimarisini beğendiğini belirterek, en son 3 yıl önce geldiği bölgede oldukça ilerleme kaydedildiğini ifade etti.

Kayseri’ye 3 sektörde ihtisas OSB’leri kurulacak!

Orta Anadolu’nun sanayi kenti Kayseri’de yenilenebilir enerji, savunma ve et ürünleri sektörlerinde 3 ihtisas OSB’si birden kurulacak. Yeni OSB’lerin 3 sektörde kümelenme hedeflerine de ivme kazandırması bekleniyor.

Çanakkale Anadolu OSB yaşam merkezi olacak!

Anadolu Organize Sanayi Bölgesi (Anadolu OSB) ile Başkent Üniversitesi arasında yapılan protokol ile Türkiye' ye örnek olacak bir proje için düğmeye basıldı.

OSB yönetimi, Antalya OSB Mesleki ve Teknik Lisesi'ni geri almak istiyor!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin OSB yönetimi tarafından geri alınmak istendiği yolundaki haberler ortalığı karıştırdı.

ANADOLU OSB nerede Haberi

ANADOLU OSB nerede


Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, Anadolu OSB’de üretime geçen 10 fabrikada yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlandığını, üretime geçme hazırlığında olan 50 fabrikanın tamamlaması ile yakın zamanda 2 bin 500 kişiye daha istihdam sağlanacağını söyledi. ODTÜ İşletme Bölümü son sınıf öğrencileri, mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen eğitim programı kapsamında Anadolu OSB’yi ziyaret etti. Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, iş hayatında yaşadığı tecrübeleri ve Anadolu OSB’nin başarı öyküsünü, yakın zamanda iş hayatına atılmaya hazırlanan öğrenciler ile paylaştı. 


Tuncay, “Mikro ve küçük ölçekli işletmelerin orta ve büyük ölçekli işletmelere dönüşme sürecinde kuluçka merkezi olma hedefi ile tohumlarını attığımız Anadolu OSB, bugün geldiği noktada üretim ve istihdam haline dönüştü. Hiçbir mali destek almadan küçük tasarrufl arla başlayan projeye işletmeleri...