28 / 04 / 2024

Anadolu Sokakları Maltepe

Anadolu Sokakları Maltepe

8.si düzenlenen Giresun Günleri’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,Maltepe’de büyük bir alan üzerine kurulacak Anadolu Sokakları’nın bilgisini verdi.Kadir Topbaş "bu sokaklardan her biri Anadolu’nun bir yöresini gösterecek" dedi

Nexonya Fergana Maltepe'de yüzde 50 peşinatla vade fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Nexonya Fergana projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. 

Maltepe'deki Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de depreme karşı dayanıksız olduğu belirlenmiş olan 5 blok ve 245 daireden oluşan Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı verildi.

Dünya Şehir Maltepe projesiyle 789 yeni konut geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilecek olan Dünya Şehir Maltepe projesiyle 789 yeni konut geliyor. İşte detaylar...

Dünya Şehir Maltepe geliyor! Yeni proje! 

Dünya Şehir Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor. Projede 752 konut bulunuyor. Konutların fiyatları 3 milyon 700 bin TL'den başlıyor...

Maltepe Mesa Cadde taksit kampanyası!

Mesa Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projedeki konutların satışları devam ediyor.

Mim Proje, Nouvel Maltepe'nin satışını üstlendi!

Nouvel Maltepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde inşa ediliyor. Projenin satışını Mim Proje üstlendi.

Maltepe Nidapark Küçükyalı teslim bilgisi!

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde dükkan fiyatları KDV hariç metrekare bazında 2 bin 768 TL ile 9 bin 32 TL arasında değişiyor..

Nuvo Dragos Maltepe'de 100 ay 0 faiz!

Nuvo Dragos Maltepe'de 100 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen projede 3 blokta 484 daire, 8 ticari ünite bulunuyor. 

  Maltepe Mesa Cadde örnek daire!

 İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Mesa Cadde Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Nouvel Maltepe fiyat 2018!

Lansmana özel peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sunulan Nouvel Maltepe İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde yükseliyor..

Nouvel Maltepe'de 499 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Ağaoğlu Omak İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde hayata geçirilen Nouvel Maltepe projesinde lansman öncesi satışlar başladı.

Rosa Maltepe'de 395 bin TL'ye!

Rosa Maltepe projesi Gülpetek İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Fiyatların 395 bin TL'den başladığı proje deniz manzarasıyla benzersiz bir yaşam vadediyor.

Nuvo Dragos Maltepe 2017 fiyatları!

Nuvo Dragos Maltepe 2017 fiyatları 498 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükselen Nuvo Dragos Evleri Özderici GYO imzası taşıyor...

Anadolu Sokakları Maltepe Haberi

Anadolu Sokakları Maltepe

Giresun Federasyonu’nun himayesinde Feshane’de 8.si. düzenlenen Giresun Günleri’ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Feshane’nin artık yoğun ilgiden dolayı bu tür programlar için yetersiz kaldığını, çevrede de yoğun trafik yaşanmasına sebep olduğunu söyledi. Yenikapı’da daha büyük bir alanda bu tür organizasyonların yapılması için çalışmalar başlattıklarını söyledi.


Gelenek ve göreneklerimizin yaşatılması için de Maltepe’de de 5 Milyon 400 Bin metrekare büyük bir alanda Anadolu Sokakları diye bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Başkan Topbaş şöyle devam etti: “Bu sokaklardan her biri Anadolu’nun bir yöresini gösterecek. O sokağa girdiğinizde adeta o bölgeyi yansıtan her şeyi bulabileceksiniz.


 Her şeyiyle özgün olacak ve 100 yıl öncesinin mimarisiyle orada bunu yaşatmak istiyoruz. Bunu neden yapıyoruz. Çünkü Türkiye bir kıta zenginliğini gösteren bir ülke. Ciddi bir mozaik derinliği...