05 / 05 / 2024

Anadolu Ticaret Forumu katılımcıları

Anadolu Ticaret Forumu katılımcıları

Türkiye'de yatırımları bulunan enerji şirketleri Kayseri'deki Anadolu Ticaret Forumu 'na büyük ilgi gösterdi. Suudi ACWA Power'ın CEO'su Abid Hussain Malik, "Türkiye enerji yönetiminde lider" dedi

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

E-Ticaretin Yeni Yüzyılı için İstanbul'da buluşuluyor! 6-7-8 Haziran tarihi kaçırma!

Dünya E-Ticaret Forumu olarak adlandırılan WORLD ECOMMERCE FORUM, e-ticaret dünyasının devlerini bir kez daha bir araya getirmeye hazırlanıyor! Bu özel  etkinlikte, 41 ülkeden 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırlanacak.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Çifci tarafından kuruldu.

Jetle künefe söylüyordu ünlü iş insanı iflasını istedi

Ekim Alptekin’in EA Mühendislik Müteahhitlik İnş. San. Ve Tic. A.Ş.’nin iflasına İstanbul Anadolu Ticaret Mahkemesi karar verdi. Bilirkişi gelen veriler ışığında, Mehmet Karasu’nun ticari işletmeyi kısmen de olsa kendi adına işlettiğini sadece tacir sıfatına haiz olduğunu göstermediğini ifade etti.

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Medet Özkurt tarafından kuruldu.

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Tekin ve Neşe Cendek ortaklığında kuruldu.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Smart Anadolu Gate Genel Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Anadolu Gate Genel Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Yahya M. Amer tarafından kuruldu.

Anadolu Ticaret Forumu katılımcıları Haberi

Anadolu Ticaret Forumu katılımcıları



Bu yıl ilk kez Kayseri'de düzenlenen Anadolu Ticaret Forumu (Anatolian Trade Forum) Çin'den ABD'ye Suudi Arabistan'dan İngiltere'ye birçok ülkeden şirket ve ekonomi yöneticisine ev sahipliği yaptı. Forumda konuşan Suudi Arabistan'ın en büyük enerji şirketlerinden ACWA Power'ın CEO'su Abid Hussain Malik, "Türkiye, enerji kaynağı çok güçlü olmamasına rağmen yönetim olarak ise bölgenin en önemli lideri" diye konuştu. Türkiye'ye ilk kez 2005'te gelen Suudi şirketin Kırıkkale'de 1 milyar dolarlık doğalgaz çevrim santrali yatırımı için başvuru yaptığını hatırlatan Malik, "Konya'da Karapınar'da da Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü'ne ait kömür sahası için anlaşma imzaladık. Yaklaşık 7-8 milyar dolarlık bu yatırımla 5 bin MW'lık bir santral kuracağız" dedi. 


"ORTADOĞU SİZİ MODEL ALIYOR" 

Türkiye'nin enerji politikasının örnek teşkil ettiğini hatırlatan Malik, "Biz büyük bir coğrafyada çalışıyoruz. Ne...