01 / 05 / 2024

Anadolu Vakfı selim güven

Anadolu Vakfı selim güven

Anadolu Vakfı eğitim yatırımlarına devam ediyor. Selim Güven, eğitimde okul yatırımlarının önemli olduğuna inandıklarını ve 6.5 milyon liralık yatırımla Aksaray, 4 milyon liralık yatırımla da Ankara'nın Kazan ilçesinde okul inşa ettiklerini söylüyor.

Kuzey Anadolu Fayı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa 24 ildeki yapıların yüzde 80'i yıkılır!

Neotektonik ve deprem uzmanı Prof. Dr. Hamit Haluk Selim, 24 şehrin merkezinden geçen Kuzey Anadolu Fayı Hattı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa yapıların yüzde 80'inin yıkılacağını belirtti. İşte uzman isimin korkutan o açıklaması...

Çukurova Belediyesi'nden Hacı Bektaşi Veli Vakfı'na arsa tahsisi!

Adana Çukurova Belediyesi, bünyesindeki 15 bin 224 metrekarelik arsa Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı'na 49 yıllığına tahsis edildi.

Konya'daki hastane binası tartışmalara neden oldu!

Konya'da 18 Mayıs 2014'te Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türk Anadolu Vakfı işbirliği ile temeli atılan hastane binası tartışmalara neden oldu.

Eskişehir'de Yaşar Eğitim Vakfı Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Eskişehir'de Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hayata geçirilecek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı.

İki köprünün geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü karşılamıyor mu?

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarını birleştiren 2 köprünün yıllık geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inşa eden firmaya yapılan ödemeyi karşılamaya yetmiyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün gişeleri ASELSAN'dan!

Kuzey Marmara Otoyolu ve Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan 3. boğaz köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ücret toplama sistemi ASELSAN tarafından tesis edildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü İstanbul'un silüetindeki yerini aldı!

İstanbul Boğazı'nın üçüncü köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, aradan geçen 3 yılda kentin siluetindeki yerini aldı. Köprü İstanbul'un Avrupa yakasındaki Garipçe ile Anadolu yakasındaki Poyrazköy arasına inşa edildi.

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'nda misafirhane açıldı!

Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfında merhum Nihat Şahin anısına Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er ve Yönetim Kurulu üyelerinin katkıları ile misafirhane açılışı yapıldı.

Kütahya Emet Meslek Anadolu Lisesi yurt inşaatında son durum!

Emet Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan 3 milyon 221 bin 400 TL’ye mal olacak olan Emet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Yurdu inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Çekmeköy Ezel Gülen Kıray Anadolu Lisesi açıldı!

Türkiye'nin ilk kadın doktorlarından Ezel Gülen Kıray'ın Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) yaptığı bağış ve Aysima Altınok'un katkısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan TEV Ezel Gülen Kıray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı.

Kars Selim'de ihtiyaç sahiplerine evleri teslim edildi!

Selim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi aileler için yaptırılan evler hak sahiplerine verildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

İstanbul'un 3'üncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar büyük hızla devam ediyor. Son olarak köprünün Anadolu Yakası'nda yön tabelaları bağlantı yollarına konulmaya başlandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ilk tabela konuldu!

İstanbul'un 3'üncü köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar büyük hızla devam ediyor. Son olarak köprünün Anadolu Yakası'nda yön tabelaları bağlantı yollarına konulmaya başlandı.

Anadolu Vakfı selim güven Haberi

Anadolu Vakfı selim güven


Anadolu Vakfı eğitim yatırımlarına devam ediyor. Vakfın sağlıkla birlikte öncelik verdiği konulardan biri de eğitim. Gençlere vizyoner bakış açısı katmak amacıyla sadece burs programları değil, koçluk eğitimleri de veren vakıf, üniversite öğrencilerini deneyimli işadamları ve yöneticilerle bir araya getiriyor. Selim Güven, eğitimde okul yatırımlarının önemli olduğuna inandıklarını ve geçen yıl 6.5 milyon liralık yatırımla Aksaray, 4 milyon liralık yatırımla da Ankara'nın Kazan ilçesinde okul inşa ettiklerini söylüyor. 20 binden fazla gence eğitim bursu verdiklerini belirten Güven, "2013'te 3 milyon liralık burs verdik. Bu yıl rakamın 4 milyona çıkmasını bekliyoruz. 50 binden fazla öğrenci burs için başvurdu. Bu yıl da mentorluk programı başlattık. Gençlerimize aşçılıktan biniciliğe birçok alanda eğitim veriyoruz. Onları iş yaparak öğrenmeye teşvik ediyoruz" diyor. Sosyal Girişimci Gençler...