28 / 04 / 2024

Anadolu Yakası avantajlı lokasyonlar

Anadolu Yakası avantajlı lokasyonlar

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

Anadolu Yakası'nın avantajlı ilçeleri: Kartal, Pendik,Tuzla!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

Emlak İstasyonu, Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor. Emlak İstasyonu, belirlediği bölgelerde açılacak olan franchising ofisleri ile büyüme kararı paralelinde girişimci adaylarına avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Sultanbeyli’de buluştu!

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Haziran ayı toplantısı, Sultanbeyli’de gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in ev sahipliğinde yapılan yapılan toplantıda gündem değerlendirildi ve ilçelerin sorunları masaya yatırıldı.

Anadolu Yakası'nda konut fiyatları ikiye katlandı!

İstanbul'daki dev projeler, Anadolu yakasındaki emlak fiyatlarını hızlı artırdı. İstanbul Boğazı'nı Marmaray, inşaatı devam eden tüp geçit, metro hatları, üçüncü köprü, kentsel dönüşüm uygulamaları derken, Avrupa yakasındaki fiyatlar arttı.

İstanbul 'un Anadolu Yakası'nda konut fiyatları arttı!

İstanbul'daki gayrimenkul fiyatları tırmanışını sürdürüyor. Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı, daha uygun fiyatlı konut alternatifleri sunan Anadolu yakasında fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışıyor.

İstanbul Anadolu yakasında konut fiyatları uçuşa geçti!

TSKB'nin 'Mega Projeler' raporuna göre Anadolu yakasındaki konut fiyatları Avrupa yakasıyla yarışır hale geldi. Dairelerin metrekare fiyatları 6 bin liraya kadar çıktı. İşte piyasadan notlar...

Anadolu yakasında konut fiyatları artışta!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı, daha uygun fiyatlı konut alternatifleri sunan Anadolu yakasında fiyatlar, Avrupa yakasıyla yarışır duruma geldi.

Anadolu Yakası'ndaki ulaşım projeleri konut fiyatlarını artırdı!

Anadolu Yakası Marmaray, yeni metro hatları, kentsel dönüşüm çalışmaları ve İstanbul Finans Merkezi projeleri Anadolu yakasının kaderini değiştiriyor. Kartal, Tuzla, Sancaktepe ve Ataşehir'de gayrimenkuller yüzde 100'e kadar değerlendi.

Anadolu yakası metro hatlarının konut fiyatlarına etkisi!

Anadolu yakasında planlanan dönüşüm projeleri, ülkesel ve kentsel çaptaki stratejik planlamalar ve üst ölçekli mega projeler nedeniyle arsa fiyatları, Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi..

Anadolu Yakası'nın yıldızı ulaşım projeleriyle parladı!

Boğaziçi Köprüsü yapılana kadar İstanbul nüfusunun ancak üçte birinin yaşadığı Anadolu Yakası, özellikle son yıllarda hızlanan ulaştırma projeleriyle erişilebilirliğin artması nedeniyle giderek değerlendi.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 12 Mayıs 2015!

Anadolu Yakası'ndaki Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 13 Mayıs'ta elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası'nda elektrik kesintisi!

Anadolu Yakası'ndaki Adalar, Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine bugün elektrik verilemeyecek.

Anadolu yakası ayrı bir kent olarak şekilleniyor!

İstanbul'un çok önemli bir değişimin eşiğinde olduğuna dikkat çeken İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes; "İstanbul 2010'lara kadar Anadolu yakasının yatakhane ya da otel olarak kullanıldığı bir konumdaydı" dedi..

Anadolu Yakası avantajlı lokasyonlar Haberi

Anadolu Yakası avantajlı lokasyonlar

Endeksa verilerine göre ortalama değerlerle konut fiyatları Kartal‘da 401 bin TL, geri dönüş süresi 23 yıl, Pendik‘te 322 bin TL, geri dönüş süresi 22 yıl, Tuzla‘da 375 bin TL, geri dönüş süresi 25 yıl.  

Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan Endeksa verilerine göre Kartal’da konutların ortalama brüt alanı 113 metrekare, ortalama birim satış fiyatı 3 bin 550 TL/m2 ve konut yatırımının geri dönüş süresi 23 yıl. Bölgede 1+1’den 5+2’e kadar farklı seçeneklerde konut tipleri yer alıyor. 


Kartal‘da ortalama konut fiyatı 401 bin TL

Endeksa verilerine göre ilçede ortalama konut fiyatı 401 bin TL. Konut tipine göre dağılıma bakıldığında ortalama değerlerle Kartal‘da 1+1‘lerin fiyatı 313 bin TL, brüt alan 67 metrekare, geri dönüş süresi 22 yıl; 2+1‘ler 331 bin TL,...